Şimdi Ara

1999-2000 Opel Astra CD ye ne kadar verilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasım 2001 model elegance astrayi 2 ay önce 21 e verdi. Dediğiniz arac icin min başlangıç fiyatı 18 bin olmalı bu fiyatın alti üzer masraf konusunda. Daha da konforlu arac istiyorsan aynı model vectra alırsın temizinden :) bende 99 vectra gt var konfor performans on numara :) ama sehir icine gelmiyor vectra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Arkadasım 2001 model elegance astrayi 2 ay önce 21 e verdi. Dediğiniz arac icin min başlangıç fiyatı 18 bin olmalı bu fiyatın alti üzer masraf konusunda. Daha da konforlu arac istiyorsan aynı model vectra alırsın temizinden :) bende 99 vectra gt var konfor performans on numara :) ama sehir icine gelmiyor vectra

dediğiniz gibi 18 19 altı genelde pert araçlar boyalı içi parçalanmış......temizine verilecek parayı bu modelde bu araaç hakeder mi dye düşünüyorum..evremdeki çoğu kişi modelli az km li symbol albea getz era al diyor....ama bununla yan yana gelince iki araba farkı anlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelancez

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Arkadasım 2001 model elegance astrayi 2 ay önce 21 e verdi. Dediğiniz arac icin min başlangıç fiyatı 18 bin olmalı bu fiyatın alti üzer masraf konusunda. Daha da konforlu arac istiyorsan aynı model vectra alırsın temizinden :) bende 99 vectra gt var konfor performans on numara :) ama sehir icine gelmiyor vectra

dediğiniz gibi 18 19 altı genelde pert araçlar boyalı içi parçalanmış......temizine verilecek parayı bu modelde bu araaç hakeder mi dye düşünüyorum..evremdeki çoğu kişi modelli az km li symbol albea getz era al diyor....ama bununla yan yana gelince iki araba farkı anlıyorsun

Üstad yılı çok eski. Havayastıklarına bile 10 senelik ömür biçiliyor.. Focus bak bari, 20-21'e sağlam bulursun.

• quote:

merhaba arkadaşlar 99 2000 astra cd almayı düşünüyorum sizce nekadar verilir.sağlamlığını ve satılabilirliğini forumlarda araştırdıktan sonra bu arabayı almaya kadar verdim.özellikle alt sınıf araçlardaki kaza olaylarında can kayıpları bu aralar haberlerde hat safhada.son kapadokya olayından sonra böyle bir araba almaya karar verdim.tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

bnede var çok güzel araba araıza açması nadir yalnız tek sorunu rölanti sensörü ve direksiyon kutusu problem çıkarttı onlarda bozuk yolda çok gelip gittim o yüzden yakıt konuus seni üzmez lpgde lpg 27 krş iken 23 krş yakıyordu şehir içi kışın .ayrıca otomatğine yaklaşma çünkü sorunlu masraf çıkarır sana manuelin piyasaı daha iyi. temizini bulursan 19 ile 22 arası değişiyor bu ndan aşağısı ya komple boyalıdır yada değişeni vardır.ayrıca buna alternatif honda civik ve focus tavsiye ederim..

• biz 2004 kazasız değişensiz aynı özelliklere sahip lacetti aracımıza 19 isteyemiyoruz millet 99 model araca 21 lira yazmış alana da satana da helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

biz 2004 kazasız değişensiz aynı özelliklere sahip lacetti aracımıza 19 isteyemiyoruz millet 99 model araca 21 lira yazmış alana da satana da helal olsun

hemşerim piyasa önemli senin arabanı piyasası zayıf ona kaldıysa 2008 aksentlerde aynı para yapıyo.
  • kesinlikle astra alacağım ama temiz bulmak lazım bide temiz arabaya kafadan piyasa değerinin 2000 üstü diyorlar.bu konuyu açmamın nedeni bu model araba bu parayı hakediyor mu sorusuydu.alıp bir sene binsen ve satıyorum desen zarar etmeyeceğin ve hemen satabileceğin bir araç olarak anlamlandırdım.
  • quote:

kesinlikle astra alacağım ama temiz bulmak lazım bide temiz arabaya kafadan piyasa değerinin 2000 üstü diyorlar.bu konuyu açmamın nedeni bu model araba bu parayı hakediyor mu sorusuydu.alıp bir sene binsen ve satıyorum desen zarar etmeyeceğin ve hemen satabileceğin bir araç olarak anlamlandırdım.

13 yaşında bir araç bu kadar eder mi evet etmez ama sıfır araç fiyatları bu kadar yüksekken malesef insanlar sağlam ve tutulan araçlara bu denli fiyatlar istiyorlar.. daha vahim bir fiyat kıyımı da eski kasa toyota corolladadır adam 94 modeline 22 bin yazmış.. keşke avrupadaki araç fiyatları bizde olsa da 3 yılda bir sıfır araç alıp cep telefonu gibi araba değiştirsek..
  • Max 18-19 Binlira
  • geçen gün basket maçı izliyorum yunanistanda maç....aşağıda reklam panosunda fiesta 7800 euro yazıyor.Güzelim Türkiyem in halini sen düşün.paramızla ikinci üçüncü sınıf hayat yaşıyoruz
  • Astra CD çok güzel, 2. elde çok kuvvetli, kronik sorunu (Bilgi ekranı yanması hariç) neredeyse bulunmayan, konforlu bir araçtır. 2000 modelini bi kaç yıl kullandım. Ekstra yalıtımla kusursuzluk abidesine dönüşmüştü benim için. 50-60 bin km kadar kullandım. Araç 85 bindeyken alınmış, 150 binlerde satılmıştı. Klasik olacak ama yağ,balata filtre değişimi hariç sanayi yüzü göstermedi. 2. elde bir üst kasadan çok daha fazla tutulduğunu açıkça söyleyebilirim. Benim sattığım adam üst kasayı satıp, benim arabayı almıştı. 23 Bin TL'ye vermiştim ben. Tek kapısı boyalıydı. Piyasada ederi bence 19*22 Bin arası bir araçtır. Yakıt olarak çok ekonomik. 1 LT/16 km uzun yol ortalamasını aşıyordu çoğu zaman 2800-3000 devir aralığında kullanınca. o da 105*110 arasına tekabül eder. Düğün işini aradan çıkartayım ilk iş CD Sedan almak olacak. 2000 modelin vergisi de çok uygun bu arada :) 99 TL.

• 2005 model comfort sedanını 21.5k ya aldık lpgli şuan şehir içi şehir dışı karışık 23 kuruş yakıyor. Şehir içinde orta sert kullanırız.şehir dışındada 110 un aşağısına düşmeyiz(120nin üstüne çıkmayız). Bence sakın era gibi arabalar yönelme bizde zamanın çok baktık. Tanıdığımızın erasına binince şunu çok iyi anladım ki bu aracı iyiki almışız. Konfor yol tutuş hızlanma kesinlikle çok üstünde bir araç.
    Bu arada araç 1.6 16v 100 bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete321 -- 2 Nisan 2013; 17:30:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkcaNon

direksiyonu sorunlu bir araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

2005 model comfort sedanını 21.5k ya aldık lpgli şuan şehir içi şehir dışı karışık 23 kuruş yakıyor. Şehir içinde orta sert kullanırız.şehir dışındada 110 un aşağısına düşmeyiz(120nin üstüne çıkmayız). Bence sakın era gibi arabalar yönelme bizde zamanın çok baktık. Tanıdığımızın erasına binince şunu çok iyi anladım ki bu aracı iyiki almışız. Konfor yol tutuş hızlanma kesinlikle çok üstünde bir araç.

işte bende tam o noktadayım abi araba 2000 model inip 2010 era getz symbole binince el arabasına binmiş gibi oluyorsun...al satta zararın olmayacaksa bence bu aracın alınması lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

2005 model comfort sedanını 21.5k ya aldık lpgli şuan şehir içi şehir dışı karışık 23 kuruş yakıyor. Şehir içinde orta sert kullanırız.şehir dışındada 110 un aşağısına düşmeyiz(120nin üstüne çıkmayız). Bence sakın era gibi arabalar yönelme bizde zamanın çok baktık. Tanıdığımızın erasına binince şunu çok iyi anladım ki bu aracı iyiki almışız. Konfor yol tutuş hızlanma kesinlikle çok üstünde bir araç.

işte bende tam o noktadayım abi araba 2000 model inip 2010 era getz symbole binince el arabasına binmiş gibi oluyorsun...al satta zararın olmayacaksa bence bu aracın alınması lazım

Al satta zarar edeceğinizi düşünmüyorum. Bir ara forumda g kasa astra sahibi olan bir abimizin arabasına park halindeyken arabanızı satarsanız şu numarayı arayın demişler(araba satılık değilken)
    hatta temiz uygun fiyata alırsanız kar bile edebilirsiniz. Astranın efsane kasasıdır bu kasa. Efsanelerde her zaman tutulur.
    Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. :)

• 98 model CD otomatik modelini 2 yıl kullandım 180 bin km de sattım.Çok fazla problem çıkarmadı. Benzin pompası , airbag sensörü değiştirmiştim.Birde kapı kilitleri bazen bozuluyordu. Genel olarak memnun kaldığım araçlardandır.Ancak temizini bulmak gerekli.
  • 99 model arabaya o paralar çok diyecem klasik olacak ama gerçekten yazık o arabalara o paralar. Avrupayı örnek versem zaten içler acısı fiyatlar var ama bizim insanımızda bu araba merakı, lüks merakı oldukça araç fiyatlarının düşeceğini düşünmüyorum. Yakın arkadaşım 2004 classic 1.4 modelini 20ye aldı. 80küsürbinde. Madem bu kasa alacaksınız bari 1.4 alın en azından yeni olsun, kmsi düşük olur. Ama 20ye şu anda araba alacak olsam clio3 1.4 alırım, 2007 model civarı. Emin olun güvenliği 2000 astradan daha iyidir. 13 yaşındaki aracın karoser dayanıklılığı düşer, airbag de faydalı olmayabilir kaza anında. Ya da 2000 model alacaksınız madem aynı fiyata şunlar var :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2-sahibinden-2000-model-opel-vectra-hatasiz-orjinal-86.000km-120313657/detay

• quote:

kesinlikle astra alacağım ama temiz bulmak lazım bide temiz arabaya kafadan piyasa değerinin 2000 üstü diyorlar.bu konuyu açmamın nedeni bu model araba bu parayı hakediyor mu sorusuydu.alıp bir sene binsen ve satıyorum desen zarar etmeyeceğin ve hemen satabileceğin bir araç olarak anlamlandırdım.

evet aynı fiyata veya karına satarsın...
  • işin fantazisindse değilseniz sıfır araç okadar saçma sapan ki...her yeri zarar ikinci el alacağın bir araca iğnesinden ipliğine baştan değiş max 3000 tl gider .ve temizse araç seni 50000 km götürür ki benim gibi biri 50000 km yi 5 yılda görür.20 bine mi aldın koy sahibindene 19500 e iki haftada satılacağına bir haftada gider araç.ki kar bile edebilirsin tutulan bir araba ise.Aynı şeyi sıfır için düşünecek olursak ki symbol albea gibi min 35000 olan araçları.masraf çıkarmasın bana diye veriyorsun okadar para bide kasko bide 2013 araç vergisi sana oldu yıllık min 2500 zarar(her yıl tekrarlar) diyelim ki paraya sıkıştın senin 35000 verip aldığın arabaya ikinci elde kimse 25000 vermez.sıfır araç zarar ha zarar zarar ha zarar.....max 3000 masraftan kaçacam diye 15000 tl den olsun geçmiş olsun:))

yanılıyor muyum?
  • ilk sahibinden, ön kaput ilerde satarken sıkıntı yaratacağı hiç düşünülmeden servis çalışanlarının yönlendirmesi ile eşimin yaptığı küçük bir kazadan dolayı opel serviste değiştirilmiştir, şasisinde hiçbir sorun yoktur, motoru, yürüyeni saat gibi çalışmaktadır, düzenli bakımları yaptırılmış, titiz bir şekilde binilmiştir. son fiyatı 19250 dir.
     1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir? 1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir? 1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir? 1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir? 1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir? 1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir? 1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir? 1999-2000  Opel Astra CD ye ne kadar verilir?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.