Şimdi Ara

1999-2000 Opel Astra CD ye ne kadar verilir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çocuk değilim o yüzden ağlayıp sızlamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Burda ne kadar yazsanız, çizseniz, ağlasanız, sızlasanızda piyasayı kabullenmek zorundasınız.

Astra, Focus, Civic, Golf, Corolla bu araçlar bu fiyata alıcı buluyor.

Bana göre de fiyatlar fazla ama piyasayı biz belirlemiyoruz.

tam tersi hocam bence piyasayı biz belirliyoruz. 97-98 model corolla'lara kaç para istiyorlar allah aşkına.

not: kullanıcı adınız ne filmdi bee

Biz derken vatandaşı kastetmiyorum.

DH kullanıcılarını kastediyorum.

Galericiler ve tamirciler halkı yönlendirir. Onlarda bu doğrultuda bazı modellere talep gösterirler, bunun doğrultusunda fiyat artar.

Otomobil forumlarında çok tartıştık bu konuyu.

Yani ne kadar yazsanız da koca bir boş hepsi piyasa budur.

Sıfır araçlara zam geldiği sürecede 2.ele olan talep artar.

• merhaba 1999 1.6 CD 143000 de 17900 istiyor kırmızı renk bel altı boya kaza yok
    bendeki araç 2006 symboll 2006 1.5 dci 140000 binde önden küçük kaza var takasta nasıl olur sizce
  • 98 model gl modelini 13.000 tl satmıştık 5 sene önce (komple boyalıydı ve kliması yoktu) ama çok severek kullandığım bir araçtı
  • merhaba 1999 1.6 CD 143000 de 17900 istiyor kırmızı renk bel altı boya kaza yok
    bendeki araç 2006 symboll 2006 1.5 dci 140000 binde önden küçük kaza var takasta nasıl olur sizce
  • ben de bu günlerde 1999-2002 astra hb arıyorum... temizinie 20 verebilirim...
  • 18 verilir en fazla ama piyasası bunun 4 5 bin üstünde maalesef. Yüksek modelli japon, kore araçlarıno tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

18 verilir en fazla ama piyasası bunun 4 5 bin üstünde maalesef. Yüksek modelli japon, kore araçlarıno tavsiye ederim.

Mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

quote:

Orijinalden alıntı: muhlisgöktaş

18 verilir en fazla ama piyasası bunun 4 5 bin üstünde maalesef. Yüksek modelli japon, kore araçlarıno tavsiye ederim.

Mesela?

Hyundai elentra- nissan almera-mitsubiahi lancer bu sırayla tavsiye edebilirim çok iyi araçlardır. 22 gibi fiyatkara 2005 2006 modelleri alınabilir.

• almera belki olabilir ama benim bütçeyle 2002 falan anca olur. onun yerine zaten 2001 astra alırım. teşekkür ederim...
  • tüm bu tercihler arasında gidip gelirken tertemiz 2009 model 47 binde dizel getz denk geldi 19800 e aldım.iyiki de almışım 1.5 sene oldu hala ilk günkü sıfır ayarında.arkadaşlar araca binince yeni hissini hissedin.bu araçlarla kıyaslayınca getz arabamı diyoruz ama binince uzun yola gidince şehir içi dışı pratikliğini görünce fikir değişiyor.
  • 1 ay önce 99 cd 127000de 20300e sattım. tüp yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.