Şimdi Ara

1999 Golf mü ? 2004 peugeot 206 mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: White Tiger

1999 Golf mü ? 2004 peugeot 206 mı ?

• Bunlara alternatif olarak Skoda Fabia 2003 ve VW Polo 2002 ler de var aslında ..

1999 Golf
    2004 206
    2003 Fabia
    2002 Polo

Peki şimdi sizce hangisi ? Sebeplerini de yazarsanız sevinirim ?
  • C SINIFI AL...YANİ GOLF... bırak 206-fabia - polo filan..... yılına bakıpda sakın eski deme...taş gibi arabalar bunlar...için rahat olsun.... golf al...yada focus I düşüneblirsin... ben sattım .. 99 model ghia focus Hb... süper araç bence... bulaiblrsen temiz alabilrsin.. golf ve focus... c sınıfı araç... 2004 olsun b olsun diyorsan ayrı.... c ve b sınıfı araç farkını binince anlarsın

sebep yaz demişsin birde..... güvenlik - donanım - performans... hepsini golf te bulurusn (söylediklerin arasında )

pişman olmazsın golf alırsan :) ben Ford'cuyum.... ama sana bunların arasında golf öneriyorum..tamamen objektif oolarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 10 Nisan 2008; 22:35:04 >
  • 1.9 dizel golflerin methini çok duymuştum. 99 ya da 2000 temiz bulunabilirse düşünülür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumix

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

quote:

Orjinalden alıntı: schumix

Fiat ve de sedan kasa almayı pek düşünmüyorum. Malum yeni bir sürücü olduğum için HB kasa almayı düşüyorum kontrolü kolay olur ayrıca HB kasalar daha çok hoşuma gidiyor.. Ve fiat markasından biraz korkuyorum, fiat deyince aklıma konforsuz, güvenliksiz arabalar geliyor..

sen öyle bilmeye devam et markalara takılmayalım modellere bakalım derim ben

marea çok farklıdır

Marea farklı olabilir ona birşey diyemem, tecrübe edip bunu söylüyor olabilirsiniz ona da eyvallah ama dediğim gibi Hatchback bir araba düşünüyorum ve Fiat ın HB olan Palio ve Yeni kasa Punto dışında hoş görünümlü bir arabası yok. Onlardan da Palio nun konforu biraz düşük, Punto'nun yeni modelleri de biraz pahalı maalesef.

Ah ah az daha para olacaktı :)

He bi de birşeye takıldım niye kimse 2004 model 206 yı önermiyor ?? Çok mu güvensiz, masraflı ve konforsuz bir araba ?

arkadaşım sende bi alemsin hem anlamıyorum diyosun hemde yargılıyorsun bikere beğenmediğin punto 206 dan katbekat üstün kaliteli bi araçtır 206 yı bugüne kadar alıpta memnun olan görmedim şahsen eğer burnunun dikine gideceksen niye burdakilere soruyorsun palioya konforsuz demişsin ya golf e lafım yok ama 206 yı sen ne sanıyorsun sakın 307 ile karıştırmayasın abs-klima-airbag gibi artık standartlaşan özelliklerden başka hiç birşey olmayan tamamiyle sorunlu bir alet her neyse sana tavsiyem golf ü tercih etmendir ölüsü 206 ye yeterde artar bile ama mutlaka punto larada bak hatta bir dene direksiyonundaki city özelliğinin bile karar değiştirmende etkili olacağını düşünüyorum şahsen

• Renault Clio 1.4 16V veya Honda Civic tek kapı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExTReMee -- 11 Nisan 2008; 4:11:32 >
  • Arkadaşım, bence de golf ü seçmelisin...
    Bu arada bagajlarına baktın mı? Yanılmıyorsam 206 nın bagajı çok küçük, tüp atınca ne kadar yer kalacak? Vw her zaman Vw dir. 1999 diyorsun ama 2004 P206 ile aynı fiyat satarkende aynı durumu göz önüne alacaksın...
  • Bagaj ve hacim olarak golf daha büyüktür bence de, zaten kasası belli ediyor.. Sanırım ben kararımı golf99 dan yana kullanacağım ama onun da sorunsuz ve temizini bulmak mesele işte.. Şöyle 50-70bin km lerde veya daha aşşağıda bi garaj arabası bulsam ne güzel olur... Gerçi onun için de sanırım 17-18 i gözden çıkaracağız ?

Eğer bulamazsam sizin yorumlarınız ve başka yerdeki yorumlar üzerine 206 yı alternatifler arasından çıkardım onun yerine focus Hb, polo, punto dan birisi olur heralde... Tamamen kader meselesi bakalım karşıma hangisi çıkacak...

Bu arada elinde sorunsuz bir 99 golf'ü olup satmayı düşünen varsa görüşelim kendileri ile :)
  • brava bak derım...
  • işte tam adamına rastladınız...
    golf değil ama 2000 model bora kullandım 6 yıl.
    sıfır aldığım 2002 model 206'mı da 2 ay önce sattım.
    şimdi gelelim sorunuza. sağlamlık, kalite, konfor bakımından tabii ki golf. fakat, bakın borada ne varsa 206 da da aynıs hatta daha fazlası vardı. bora comfortline modeliydi, 206 ise XT yani en donanımlı modeliydi. otomatik yanan farlar vardı (bora da yoktu), yağmur sensörü vardı (her ikisinde), abs (her ikisinde), çelik jant (her ikisinde), 4 airbag (her ikisinde).
    206 nın bagajı golfden küçük. fakat iç hacmi bora'nın aman aman büyük değildi. golf de aynıdır herhalde. fakat yine de 206 dan büyüktü. kısaca iç hacim ve bagaj hacmi olarak golf daha iyi. ama 206 da şirinlik var. genel boyutlarıdaha küçük olduğu için her yere rahatlıkla girebiliyor. ayrıca yol tutuşu da hiç te zayıf değil. donanım özelliklerine girmiyorum çünkü model belirtmediğiniz için yorum yapamayacağım.

ama yine de üretim yılları olarak arada 5 yıl var. hangisi temizse, kilometresi az ise, boyası daha iyiyse... test edin. fakat arada sınıf farkı da var tabii ki. ikisini de kullanmış biri olarak ben tercihimi temiz bir golften yana kullanırdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmonse -- 14 Nisan 2008; 0:54:10 >

• Pejo dan uzak durun
  • quote:

Orjinalden alıntı: qwer

206 lar biraz sorunlu(özellikle ön takımı), Golf tavsiye ederim...

6 yıl kullandım. hiç sorun yaşamadım. ondan bundan duyduklarınızla fikir satmayın.
  • modeli yüksek olan tabiki daha iyidir. Birisi 9 yaşında, diğeri 4 yaşında.
    Her ne kadar sınıfları farklı olsa da modeli yüksek diye 206'yı tercih ederdim.
  • Golf ün yüksek modelini alacak para olsa gözüm kapalı atlayacağım zaten de işte birisi 99 diğeri 04 model... Adamı o düşündürüyor... Gerçi 206 değil de pejo olursa 307 olur diye düşünüyorum çünkü 206 pek golf klasmanında bir araba değil ama şu anda hala aklımda bulabilirsem temiz bir golf var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumix -- 14 Nisan 2008; 19:55:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.