Bildirim
1999 Honda CR-V
Barska Blueline 8X22 Golfscope El Dürbünü : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B00023GZ9A
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alınmaz.
otomatik vitesi çok geç vites değiştiriyor
gitmiyor
çok yakıyor
tipsiz
kalitesiz
bunların hepsini toplarsan sağlam ama rezil bir araba ettiğini anlarsın -
ya yakıt ve tip konusu bildiğinizden değişik galiba sıralı sistemde az yakıyomuş sınıfına göre -
vallahi tüplüsünü bilmiyorum. ablamda vardı bir ara pek iyi değildi. sonra a3 almıştı bayram etmiştik. düşünün yani -
Arac hakkinda cok bilgim yok ama tipsiz oldgu konusuna katilmiyorum. Bence CRV`nin en guzel kasasi. Bir de kalitesiz denmis ama 2000 model araclarla karsilastirildiginda ben bir sorun gormuyorum kalitede. -
bir cok forumda araştırdım şanzumanı genel olarak japon arabalarında olduğu gibi bununda sanzuma iyi yazmışlar yakıtıda iyi gibi fiyatına göre -
-
Arkadaşlar dün cr-v almaya gittim Mercedes E200 bana göz kırptı kenardan bende Mercedes aldım cok güzel araba ne dersiniz -
Hayırlı olsun kaç model aldınız E200'ü -
teşekkür ederim 1994 model aldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X