Şimdi Ara

1999 koalisyonu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
2
Favori
5.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: THE LAST WARRIOR

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

1999 koalisyonu

Ecevit neredeyse önünde eğilecek bill in vay be bide kara oğlan diyorlar olsa olsa yüz karası olur bundan

Niye karaoglan denildigini biliyor musun peki?

Sizinkiler gibi abdnin her istegine Evet efendim demedigi icin. Dunyayi karsisina alip kibrista savastigi icin.

Tayyip anca sozde lider.icraat ancak dort parmak gostermek. Kapilar kapaninca israilin abdnin istegi bop planlarini onaylar. Hatta planlarida tikir tikir isliyor.

Ulan Ecevit adamın ayağını öpecek neyin kafasını yaşıyon ayrıca Kıbrıs meselesini tekrar koltuğa oturmak için yaptı

• quote:

Aynisini istesende tayyibe yapamazsin. 1 km oteden sniperla vururlardi adami.

He yok yaw eve atom bombası atar intahar süsü verirler valla kafan güzelmiş kardeş.
  • 2001 de Ilkokulda oglen aralari sadece 1 paket tuzlu cubuk yerdim . Orta sinif bir ailenin cocuguydum

o zamanki alim gucunu dusunun iste .

Simdi okul cocuklari donerden asagi yemiyor .

Afedersinde ben oyle koalisyonu operim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE LAST WARRIOR

quote:

Aynisini istesende tayyibe yapamazsin. 1 km oteden sniperla vururlardi adami.

He yok yaw eve atom bombası atar intahar süsü verirler valla kafan güzelmiş kardeş.

Eee sen diyorsun hic bir vatandas tayyibe yazarkasa firlatmadi, bende diyorum oyle birseyin ihtimali yok. Tayyibe yaklasan yazarkasaliyi 1 km den vururlar. Sonra cevap veriyorsun atom bombasi atarlar kaza susu verirler.

Sen hic tayyibin konvoyuna yaklasmadin sanirim. Adam kizilaydaki mebe gitse kizilayi kapatiyorlar. En az dort-5 kat polis bariyeri var. Sen bu ortamda al eline bir yazarkasa adama yaklas bak ne oluyor.

• Yazar kasa olayi semboldur.. youtube da hala videolar var, kopruden atlamak isteyfnler, tencere tava sokaklarda dolasanlar.
    O eylemler ekonomi yuzundendi. Koalisyona oy verenlerde bu eylemlere katiliyordu.
    Bugunku eylemler ideolojik nefenlerden, ekonomi vs bahane.
    Eylemlerde olenlerin cenazesi nereden kalkiyor bu bile size fikir verebilir.
    Fakat koalisyon doneminde her kesimden insan eylemlere destek veriyordu.
    Bugunku ekonomik kriz dis kaynakli. O gun ic nedenlerden, kendi beceriksizliklerinden kaynaklanmisti ki meclis disindan birini davet ettiler gel duzelt diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudhudavendi

Ben yasadim o donemleri.
    Amerika ve imf nin tam kucaginda oturdugumuz icin pek etliye sutluye karismiyorduk.
    Abd bize hurda askeri araclarini satiyordu. Israilde modifiye edip onariyordu bunlari. Yani hem etimizden, hem sutumuzden...
    Bankalari hortumlayan hortumlayana.. Bankacilik evlere senlikti o donem.
    Pisirik, icine kapanik, bizden adam olmaz diye kendi kendi soylenen bir ulkeydik. Hayal bile kuramazdik.
    Onlar super guclu, multi zengin kahraman ulkelerdi. Biz onlara kafa tutmayi birak, cevap bile veremezdik.
    Cumhurbaskani , newyork times a pacavra diyecek oylemi? Ertesi gun, buradaki medya patronu onu ayagina cagirtip karsisina pijamalariyla cikardi.
    O donem hayal bile kuramiyorduk. Bugun en azindan koftidende olsa atara atar, gidere gider yapiyoruz. Belki size cok komik geliyor ama bence dunyadaki en kotu sey, hayal bile kuramamaktir. Hayal kuramadigimiz icin umutlarimizda olmuyordu.
    Bugun filistinlilerin, suriyelilerin, misirlilarin , iraklilarin baslari sikistiginda sigindiklari, onlari sahiplenen bir turkiye var.
    Bizim bu ulkeden baska turkiyemiz yok.

bu lafları çok duyuyorum çevremden ama şöyle düşünün bu 10 sene içinde bir nesil değişmedi ya? sen yaşadıysan başkalarıda yaşadı ve bu başkaları senin dediğin gibi düşünseydi akp %80-90 larda oy alırdı.Demekki neymiş her şey anlattığın gibi değilmiş insan maddi özgürlük yanında manevi olarak da kendini huzurlu hissetmeli etrafta kendi dışındaki bütün herkese nefret ve kinle bakan yıllarca karşıt görüşleri cemaatle beraber topyekün yeren her türlü ortamda onları kontrolleri altına almaya çalışan bir devlet vardı bacı kardeş yıllarca kendilerinden olmayanları her türlü yerde ezdiler ezmeye çalıştılar sınavlar hileli dedik akp yüzümüze bakmadı davalar savcıldan döndü şimdide hırsızlıklarını hilelerini cemaate yıkmaya çalışıp işin içinden çıkmaya çalışıyorlar Erdoğandan çok güzel bir lider olurdu ben taban tabana zıt değilim çok hareketini destekledim ama şu son 3-4 senedir kendini halkın verdiği sorgusuz yüce gücün güzelliğine kaptırdı!!bunları yapmadı demeyin komik olmayın çoğu insan gibi eline güç geçine değişen insanlardan birisiydi o da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 12 Haziran 2015; 0:22:15 >

• Yalaka ve halinden memnun köleler şimdiki kadar fazla değildi, muhaliflerin çoğu o günler iyi değildi şimdikinden farkı olmadığını kabul ediyor. Ama yalaka ve biatçılara göre şuan ülkenin yarısı 900-2000 arası maaş alarak ortalama 10-16 saat çalışıyor ama ülke mükemmel.
  • THE LAST WARRIOR kullanıcısına yanıt
    Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..(Başka kimler bloklu?)
  • ülke o kadar kötü durumdaydı ki reklamlarda sürekli karanlık tünelden ışığa çıkan bir tren gösterilir. Ülkemiz bu zor durumdan kurtulacak denilirdi. İster beğenelim ister beğenmeyelim ülke akp ile toparlandı. o dönemlerde okumak için 2. el kitap arardık be. belediyeler çalışmaz kemer sıkma politikaları memuru işçiyi yer bitirirdi. Elinde dolar olan zenginler ise mallarına mal kattı.
  • Akp chp koalisyonu olacak, at fava bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

ülke o kadar kötü durumdaydı ki reklamlarda sürekli karanlık tünelden ışığa çıkan bir tren gösterilir. Ülkemiz bu zor durumdan kurtulacak denilirdi. İster beğenelim ister beğenmeyelim ülke akp ile toparlandı. o dönemlerde okumak için 2. el kitap arardık be. belediyeler çalışmaz kemer sıkma politikaları memuru işçiyi yer bitirirdi. Elinde dolar olan zenginler ise mallarına mal kattı.

2. El kitap kuyruğumu beklediniz ühühühü. Halbuki şimdi tonla 0 kitap var açıp birinin yüzüne bakmazsınız.
    Belediyeler çalışmıyomuydu? Ankara metrosu 15 yıldır bitmiyo hala çalışan belediye yok zaten.

Ülke milim ilerleme kat edemedi. Gittikçe osmanlıya dönüyoruz aksi gibi. Adamlar tüm devlet imkanlarını sömürerek f16 larla istanbulun fethini canlandırıyo daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MateryalizminPeygamberi

quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

ülke o kadar kötü durumdaydı ki reklamlarda sürekli karanlık tünelden ışığa çıkan bir tren gösterilir. Ülkemiz bu zor durumdan kurtulacak denilirdi. İster beğenelim ister beğenmeyelim ülke akp ile toparlandı. o dönemlerde okumak için 2. el kitap arardık be. belediyeler çalışmaz kemer sıkma politikaları memuru işçiyi yer bitirirdi. Elinde dolar olan zenginler ise mallarına mal kattı.

2. El kitap kuyruğumu beklediniz ühühühü. Halbuki şimdi tonla 0 kitap var açıp birinin yüzüne bakmazsınız.
    Belediyeler çalışmıyomuydu? Ankara metrosu 15 yıldır bitmiyo hala çalışan belediye yok zaten.

Ülke milim ilerleme kat edemedi. Gittikçe osmanlıya dönüyoruz aksi gibi. Adamlar tüm devlet imkanlarını sömürerek f16 larla istanbulun fethini canlandırıyo daha ne olsun

O F16 'lar üçüncü dünya savaşı olsa nane cacık olurlar.

Ülke uçak üretemiyor.Tanklar,uçaklar en az 40 yıllık .

• Akpye oy veren 18 milyon insanın 9 milyonu devletten yoksulluk yardımı alıyor bunlar hala akpyi bir şey sanıyor. Yakındır bu 13 yıllık partinin içinin bir güzel çalkalanıp sonra dağılması. O zaman kimden avanta bekleyecek bakalım bu 9 milyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Akpye oy veren 18 milyon insanın 9 milyonu devletten yoksulluk yardımı alıyor bunlar hala akpyi bir şey sanıyor. Yakındır bu 13 yıllık partinin içinin bir güzel çalkalanıp sonra dağılması. O zaman kimden avanta bekleyecek bakalım bu 9 milyon

Dokuz milyon yoksulluk yardımı alsın.İşsizler işsiz maaşı alsın ona da amenna. Ama devlet boşa masraf yapmasın.
    Yunanistan,İtalya,İspanya ve Portekiz rezil durumda.İşin ilginç yanı bu ülkelerin hepsi Akdeniz ülkeleri.
    Türkiye de yarın bir gün bir Akdeniz ülkesi olarak sıkıntı çekebilir.
  • Bu ulkede insanlarin yarisi ideolojik oy kullanir ben dahil. O yuzden hicbir parti %80 veya 90 oy alamaz. %60 bile alamaz. Isterse ulkeyi super guc yapsin herkese aylik 5 bin lira maas baglasin.

Bugu iktidar da olanlar karsit gorustekileri eziyor vs demissin. Sence neden? Uzun yillar boyunca bu insanlara neler yapildi. Sabirla bekleyip haklarini aradilar, siranin kendilerine gelmesini beklediler. Yapilandan hosnut degilseniz, zamaninda yapmasaydiniz. Hicbir careniz kalmayinca hosgoruden , kardeslikten , demokrasiden bahsediyorsunuz. Bunu en basinda dusunseydiniz ya..
    Akpartiyi destekledigini sen soyluyorsun. Desteklemeseydin banami sordun.. Ben mhp liderinden memnun degilim ama yinede mhp ye oy veriyorum. En azindan devlete millete ters is yapmaz. Bunu biliyorum

• Italya yolsuzluk ve koalisyon cekismeleri yuzunden bu halde. Ispanya, portekiz, yunanistan hem tembel hemde turizme bel baglamis ulkelerdir.
    Bizim ulkemiz onlarla bir tutulamaz. Bizdeki hain milleti disari atabilseydik bugun super guc olurduk. Terorle mucadeleye harcanan rakamlar ortada, ulkeye verdigi maddi ve manevi sikintilarda malum.
    Kacak elektrik, yoksulluk maasi, vergi odememe, sinirda kacakcilik.. bunlarin allah belasini versin. Bunlar yuzunden ulke bir turlu gelisemedi.

• quote:

Italya yolsuzluk ve koalisyon cekismeleri yuzunden bu halde. Ispanya, portekiz, yunanistan hem tembel hemde turizme bel baglamis ulkelerdir.
    Bizim ulkemiz onlarla bir tutulamaz. Bizdeki hain milleti disari atabilseydik bugun super guc olurduk. Terorle mucadeleye harcanan rakamlar ortada, ulkeye verdigi maddi ve manevi sikintilarda malum.
    Kacak elektrik, yoksulluk maasi, vergi odememe, sinirda kacakcilik.. bunlarin allah belasini versin. Bunlar yuzunden ulke bir turlu gelisemedi.

Hâlâ diyorum Referandum şart.
  • Referanduma gerek yok. Ulke kaderi milletin vicdanina birakilamaz. Geregi neyse devlet yapmalidir.
    Birisi gecen sormustu, bu yuzyilda katliammi yapalim, surgunmu edelim diye..
    Daha birkac sene once fransa, romanlari toplayip sinir disi etti otobuslerle.
    Bu yuzyilda hala israil araplara katliam yapiyor, cin dogu turkistana, tibet nyanmarli halka...
    Bizde hainlere yapalim ne var yani?
    Alemin sevgi kelebegi bizmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudhudavendi -- 12 Haziran 2015; 15:12:56 >
  • quote:

Ben yasadim o donemleri.
    Amerika ve imf nin tam kucaginda oturdugumuz icin pek etliye sutluye karismiyorduk.
    Abd bize hurda askeri araclarini satiyordu. Israilde modifiye edip onariyordu bunlari. Yani hem etimizden, hem sutumuzden...
    Bankalari hortumlayan hortumlayana.. Bankacilik evlere senlikti o donem.
    Pisirik, icine kapanik, bizden adam olmaz diye kendi kendi soylenen bir ulkeydik. Hayal bile kuramazdik.
    Onlar super guclu, multi zengin kahraman ulkelerdi. Biz onlara kafa tutmayi birak, cevap bile veremezdik.
    Cumhurbaskani , newyork times a pacavra diyecek oylemi? Ertesi gun, buradaki medya patronu onu ayagina cagirtip karsisina pijamalariyla cikardi.
    O donem hayal bile kuramiyorduk. Bugun en azindan koftidende olsa atara atar, gidere gider yapiyoruz. Belki size cok komik geliyor ama bence dunyadaki en kotu sey, hayal bile kuramamaktir. Hayal kuramadigimiz icin umutlarimizda olmuyordu.
    Bugun filistinlilerin, suriyelilerin, misirlilarin , iraklilarin baslari sikistiginda sigindiklari, onlari sahiplenen bir turkiye var.
    Bizim bu ulkeden baska turkiyemiz yok.

Şu mesajı beğenen 101 kişi var.

• 1881 kullanıcısına yanıt
    Eee? Begendinmi, zorunami gitti onu anlayamadim...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.