Herkese Mrb Ben 1999 Haydarpaşa Endüstri Meslek Lisesi Mezunuyum. Uzaktan eğitim ile 2 yıllık bir Üniversite okumak istiyorum. Örgün Öğretim okuma şansım yok. Tercih etmeyi düşündüğüm bölüm Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Mekatronik Bölümü
İlgili ve bilgili arkadaşlardan sınava hazırlanmam için bana kitap tavsiyesi konu tavsiyesi bulunmasını rica edeceğim. Malum 14 yıldır iş hayatındayız. Matematik sorularına bakamıyorum bile. Kursa gitme imkanımda olmadığı için Tükçe, Coğrafya Tarih çalışmayı düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla 140 Barajını geçersem 2 yıllığa geçiş hakkım varmış. Ayrıca uzaktan eğitime sınavsız geçiş hakkım bulunmadığından dolayı kesinlikle sınava girmem gerekiyormuş.
Beni bu konularda bilgilendirirseniz memnun olurum.
NOT: Genç arkadaşlar benden size tavsiye okulunuzu mutlaka bitirin. En kötü ihtimalle 2 yıllık bile olsa bitirin. İş hayatında CV nizde Üniversiye yazılmıyorsa bakmıyorlar bile .
Türkçe coğrafya tarih biyoloji çalışın o da sözel bir ders gibi. Hatta ygs kimyada da sözel sorular oluyor onlara da bakın. Bunlar seçeceğiniz bölümün istediği puanı yapmanız için daha kolay olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme