Şimdi Ara

1999 MODEL GOLF 1.8 HİGHLİNE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Civic'e bindikten sonra Golf'e bindin mi hiç?

Hayır binmedim ben civic den başka araba bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Onu yeterince belli ettin zaten..
  • 99 highline 2005 civicten iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Onu yeterince belli ettin zaten..

Civic , tutulmayan 1.8 golften bana gore daha iyi

• Honda is teneke style

• Golf 4'ler gerçekten çok kaliteli araçlar. 1.8 motor da Passat'larda çokça kullanıldı o dönem. Performanslı ve sorunsuz motorlar. Bence çok iyi bir tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Golf 4'ler gerçekten çok kaliteli araçlar. 1.8 motor da Passat'larda çokça kullanıldı o dönem. Performanslı ve sorunsuz motorlar. Bence çok iyi bir tercih.

Golf icin gecerli degil 1.8 motor piyasada yok denecek kadar az

• quote:

Orijinalden alıntı: wakeupua

Çok yakıt derken. Lpg li en azından bu azda olsa katkı saglar. hem aracın piyası 18 ile 20 bin arası.
    Siz ne önerirsiniz. 17 bin tl ye clio getz tenekelerini mi:)

Bir araca teneke demeden önce biraz düşünmelisiniz, burda teneke diye bahsettiğiniz araçları kullanan arkadaşlar var. Siz golfu aldıktan sonra bende çıkıp burdan o tenekeye o modele o kadar paramı verdiniz desem hoşunuza gitmez heralde... Sizden ricam yorumlarınızda biraz daha uygun tabirler sergilemenizdir. Sonuçta araba, bütçe ve beğeni işidir. Umarim dediklerimi kisisel algilamamissinizdir. İyi forumlar.

• quote:

quote:

Golf 4'ler gerçekten çok kaliteli araçlar. 1.8 motor da Passat'larda çokça kullanıldı o dönem. Performanslı ve sorunsuz motorlar. Bence çok iyi bir tercih.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 25 Aralık 2013; 13:17:21 >
  • quote:

quote:

1.6 kadar satılmamış olması şu an bir sorun teşkil etmez. Vergisi çok düşük o arabanın yaştan dolayı. Ayrıca dediğim gibi motor oldukça sağlam ve canlı bir motor. 99 A3'te falan bolca kullandım 1.8 atmosferik motoru. Parça ve usta gibi bir sıkıntı da yok.
  • Güzel araçtır, donanım olarakta güzel.

Yalnız bu 1.8'lerin cidden piyasa yavaş.

1.6 performans namına birşey yok ama biraz daha az yakacak diye bizim millet 1.6yı tutar.

Bu benim için sorun değil derseniz alın.
  • wakeupua W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Umarım araç istediğiniz temizliktedir.
    Ancak sizin belirttiğiniz kırık arka cam sileceği, benim için o arabadan uzaklaşma sebebifir. 100 yada 150 liralık sileceğini yaptırmayan adam daha nelerden kaçmıştır.

Başta da söylediğim gibi bunlar benim düşüncelerim. 6 ay Golf3, 1 yıl Golf 4, 2 yıl Golf 5 ve yaklaşık 2000km Golf 7 kullandım.

Golf 7ui saymazsak, Golf 4 çok iyi ve keyifliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakam iyi diyen var... Arkadasim o fiyata passat var 15ten fazla verilmez bu araca

• clio teneke he? Umarim o aldigin araba sorunlu cikar servisten cikamazsin. 17500 de az o arabaya 25bine kaksalar keske sana bu kafayla her seyi hak ediyosun sen. Herif teneke dedi la clio ya bi insan bu kadar araba cahili olabilir otesi yok. Git bi clio2lere bin bakalim teneke olan araba mi yoksa baska birisi mi karar ver ;)

• :))))))) Araba pazarında test ettim. 2003 2006 model clioları. ön mekanizmasına vurunca bildiğin boş bir ses geliyor. bir yumrukla içeri göçer durumda. 2006 model clio alacagıma 99 model a3 yada golf alırım bu benim kararım. bide beddua ediyor :)) yaşın 16 falan sanırım. babanın clio sunu mu kaçırıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakeupua

:))))))) Araba pazarında test ettim. 2003 2006 model clioları. ön mekanizmasına vurunca bildiğin boş bir ses geliyor. bir yumrukla içeri göçer durumda. 2006 model clio alacagıma 99 model a3 yada golf alırım bu benim kararım. bide beddua ediyor :)) yaşın 16 falan sanırım. babanın clio sunu mu kaçırıyorsun

Yasim 21 genco sen karpuz aldigini saniyosun galiba arabadan ne kadar anladigin ortada evet

• 1.8 Golf MKIV candır.Seni biz vwtr.net'e alalım.Tüm sorularını kullanan arkadaşlar dahil cevaplarız.Malum burada anti vw ciler
    sayesinde böyle güzel bir arabadan vazgeçmeni sağlayablir :)
  • kesinlikle golf 4 mükemmel bir araçtır temiziyse alınır mis gibi binilir,clioymuş getzmiş kıyas kabul etmez
  • Premium markalar haricinde 15 yaşında 180.000 km bir araç için o paralar verilmemeli. Km az geldi bana doğrumu orasıda meçhul. Tasarımıda çok eskide kaldı her malın bir alıcısı vardır mutlaka ama fiyatıda makul olmalı. Yıllarca pazarlama sektöründe çalıştım şu reklam ve marka imajı nedeniyle nice çürük malların ne fiyatlara satıldığını gördüm. İlk aracınız olacağı için farklı bir heves var anlıyorum tecrübe kazandıkça bazı şeyleri daha net göreceksiniz. Unutmadan bilgilere ulaştınızmı kaçıncı sahibi olacaksınız ?
  • O paralara konfor ve donanim olarak o yaştan genc tavsiye edeceğin bi araç olsa keşke. Golf 4 1.8 highline alali iki hafta oldu, gayet memnunum. Piyasasi az cok ticaret yapacak degiliz ama sahin dogan falan 9-12 arasi degisirken... Neyse 16-17 ye anca clio falan alirsin ondada uzun yolda dayak yersin... Boyum 1.90 iki gunde 1100 km yol yaptim genislik rahatlik konforu anlatilmaz yasanir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.