Şimdi Ara

1999 MODEL GOLF 1.8 HİGHLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 99 model golf 1.8 highline almayı düşünüyorum. Temiz bir tane buldum. Yarın karar vericem.
    Sizin görüşlerinizi alabilir miyim. Teşekkürler şimdiden

• Araç hakkında detaylı bilgi vermelisiniz ve fiyatını da..
  • araç hakkında bilgi vermezsen kim sana ne desin mübarek
  • araç hakkında biraz detay ver ki az çok yorum yapabilelim. Ama eski bir araç masraf çıkarmaya eğlimi yüksek olur temizinden almaya çalışmanı tavsiye ederim. Volkswagen ve özellikle golf olması satarken sana büyük bir artı katacaktır. Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Arkadaşlar Araç 1999 model golf 1.8 highline lpg sıralı sistem var. 19.000 dan 17.500 e zar zor indirttim. Araçta değişen yok. 2 parca lokal boya var. 180.000 km de
    Tek sorunu arka silecek kırık. gözlemlediğim kadarıyla başka bir sıkıntısı yok. Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakeupua -- 25 Aralık 2013; 11:15:29 >
  • Al geç 10.000 e şahin vermiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +24edition kullanıcısına yanıt
    :)))))) Haklısınn gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    3 ay önce açıldı
    clio 2 1.6 16v 2002 model
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.8 motoru sorun etmiyorsanız bence rakam iyi araba da masrafsız ve temizse..Muayene ve lastik giderini de hesap etmek lazım.Golf IV alınacaksa bu motorla alınmalı bence..4motion değil değil mi?
  • 1.8 olduğu için tutulmadı. çok yaktığı için 15 bin bile etmez
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Sorun etmiyorsanız derken. anlamadım yani vergi dilimi için mi diyorsunuz. Ben araçtan fazla anlamıyorum. İlk arabam olucak Allah nasip ederse.
    1.8 4 motion değil sanırım. Bu arada ilginiz için teşekkürler.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Çok yakıt derken. Lpg li en azından bu azda olsa katkı saglar. hem aracın piyası 18 ile 20 bin arası.
    Siz ne önerirsiniz. 17 bin tl ye clio getz tenekelerini mi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakeupua

Sorun etmiyorsanız derken. anlamadım yani vergi dilimi için mi diyorsunuz. Ben araçtan fazla anlamıyorum. İlk arabam olucak Allah nasip ederse.
    1.8 4 motion değil sanırım. Bu arada ilginiz için teşekkürler.

Vergi dilimi için konuştum ama 1.6'lar ile 50-60TL fark oluyor zaten yıllık, hiç önemli değil daha güçlü ve yakıtı aynı arabaya binmek varken 1.6 almak mantıklı değil bence.4motion olmaması da iyi olmuş çok yakardı gereksiz olurdu yani...
  • Sen kararını vermişsin anladığım kadarı ile. Hayırlı olsun.
    Çok yakarsa da aldığın fiyata satarsın.
    İnan ki her sene telefon değiştirenler kadar zarar etmezsin.
  • Bu fiyata alınabilecek en iyi araçtır.1.8 olması yakıt konusunda sizi üzebilir belki ama LPG bu durumu dengeleyebilir.Bunu haricinde kalite,konfor olarak sizi tatmin eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok yakıt derken. Lpg li en azından bu azda olsa katkı saglar. hem aracın piyası 18 ile 20 bin arası.

lpg li olması bana göre avantaj değil motoru bitirmek için gayet güzel bir çözüm

ben honda civic bakarım yerinde olsam (düz vites ve tüp takılmamış ,aşağıdaki link sadece fiyat kıyaslaması için)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden-honda-civic-otomatik-vites-148284376/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 25 Aralık 2013; 12:05:44 >

• Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın. Teşekkür ederim yorumun için:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OĞUZ?

Bu fiyata alınabilecek en iyi araçtır.1.8 olması yakıt konusunda sizi üzebilir belki ama LPG bu durumu dengeleyebilir.Bunu haricinde kalite,konfor olarak sizi tatmin eder.

Teşekkürler oğuz bey. içimi rahatlattınız:) Yorum için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

lpg li olması bana göre avantaj değil motoru bitirmek için gayet güzel bir çözüm

ben honda civic bakarım yerinde olsam (düz vites ve tüp takılmamış ,aşağıdaki link sadece fiyat kıyaslaması için)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden-honda-civic-otomatik-vites-148284376/detay

Aslında honda cok güzel araç haklısınız. Ama ilk arabam olcagı için az da olsa acemiyim. bu araç cok büyük oldugu için. vazgeçtim.
    ama Allah kısmet ederse 2 3 sene sonra 2003 2004 honda almayı düşünüyorum.
    Bu arada yorum için tşk ler. Allah size daha iyilerini nasip etsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Aslında honda cok güzel araç haklısınız. Ama ilk arabam olcagı için az da olsa acemiyim. bu araç cok büyük oldugu için. vazgeçtim.
    ama Allah kısmet ederse 2 3 sene sonra 2003 2004 honda almayı düşünüyorum.
    Bu arada yorum için tşk ler. Allah size daha iyilerini nasip etsin

Honda civic ile golf aynı sınıftadır ölçüleri benzerdir

civic çok büyük değil ki

bahsettiğim tüp takılmamış düz vites araç aşağıdaki gibi piyasada bulunabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mukemmel-temizlikte-guvenlik-paketli-148174029/detay

• Civic'e bindikten sonra Golf'e bindin mi hiç?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.