Bildirim
1999 MODEL GOLF 1.8 HİGHLİNE
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Araç hakkında detaylı bilgi vermelisiniz ve fiyatını da.. -
araç hakkında bilgi vermezsen kim sana ne desin mübarek -
araç hakkında biraz detay ver ki az çok yorum yapabilelim. Ama eski bir araç masraf çıkarmaya eğlimi yüksek olur temizinden almaya çalışmanı tavsiye ederim. Volkswagen ve özellikle golf olması satarken sana büyük bir artı katacaktır. Şimdiden kazasız belasız sürüşler dilerim. -
Arkadaşlar Araç 1999 model golf 1.8 highline lpg sıralı sistem var. 19.000 dan 17.500 e zar zor indirttim. Araçta değişen yok. 2 parca lokal boya var. 180.000 km de
Tek sorunu arka silecek kırık. gözlemlediğim kadarıyla başka bir sıkıntısı yok. Şimdiden teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakeupua -- 25 Aralık 2013; 11:15:29 > -
Al geç 10.000 e şahin vermiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
:)))))) Haklısınn gerçekten -
1.8 motoru sorun etmiyorsanız bence rakam iyi araba da masrafsız ve temizse..Muayene ve lastik giderini de hesap etmek lazım.Golf IV alınacaksa bu motorla alınmalı bence..4motion değil değil mi? -
1.8 olduğu için tutulmadı. çok yaktığı için 15 bin bile etmez -
Sorun etmiyorsanız derken. anlamadım yani vergi dilimi için mi diyorsunuz. Ben araçtan fazla anlamıyorum. İlk arabam olucak Allah nasip ederse.
1.8 4 motion değil sanırım. Bu arada ilginiz için teşekkürler. -
Çok yakıt derken. Lpg li en azından bu azda olsa katkı saglar. hem aracın piyası 18 ile 20 bin arası.
Siz ne önerirsiniz. 17 bin tl ye clio getz tenekelerini mi:) -
quote:
Orijinalden alıntı: wakeupua
Sorun etmiyorsanız derken. anlamadım yani vergi dilimi için mi diyorsunuz. Ben araçtan fazla anlamıyorum. İlk arabam olucak Allah nasip ederse.
1.8 4 motion değil sanırım. Bu arada ilginiz için teşekkürler.
Vergi dilimi için konuştum ama 1.6'lar ile 50-60TL fark oluyor zaten yıllık, hiç önemli değil daha güçlü ve yakıtı aynı arabaya binmek varken 1.6 almak mantıklı değil bence.4motion olmaması da iyi olmuş çok yakardı gereksiz olurdu yani... -
Sen kararını vermişsin anladığım kadarı ile. Hayırlı olsun.
Çok yakarsa da aldığın fiyata satarsın.
İnan ki her sene telefon değiştirenler kadar zarar etmezsin. -
Bu fiyata alınabilecek en iyi araçtır.1.8 olması yakıt konusunda sizi üzebilir belki ama LPG bu durumu dengeleyebilir.Bunu haricinde kalite,konfor olarak sizi tatmin eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Çok yakıt derken. Lpg li en azından bu azda olsa katkı saglar. hem aracın piyası 18 ile 20 bin arası.
Siz ne önerirsiniz. 17 bin tl ye clio getz tenekelerini mi:)
lpg li olması bana göre avantaj değil motoru bitirmek için gayet güzel bir çözüm
ben honda civic bakarım yerinde olsam (düz vites ve tüp takılmamış ,aşağıdaki link sadece fiyat kıyaslaması için)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden-honda-civic-otomatik-vites-148284376/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 25 Aralık 2013; 12:05:44 >
-
Evet haklısın. Teşekkür ederim yorumun için:) -
quote:
Orijinalden alıntı: OĞUZ?
Bu fiyata alınabilecek en iyi araçtır.1.8 olması yakıt konusunda sizi üzebilir belki ama LPG bu durumu dengeleyebilir.Bunu haricinde kalite,konfor olarak sizi tatmin eder.
Teşekkürler oğuz bey. içimi rahatlattınız:) Yorum için teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
quote:
lpg li olması bana göre avantaj değil motoru bitirmek için gayet güzel bir çözüm
ben honda civic bakarım yerinde olsam (düz vites ve tüp takılmamış ,aşağıdaki link sadece fiyat kıyaslaması için)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden-honda-civic-otomatik-vites-148284376/detay
Aslında honda cok güzel araç haklısınız. Ama ilk arabam olcagı için az da olsa acemiyim. bu araç cok büyük oldugu için. vazgeçtim.
ama Allah kısmet ederse 2 3 sene sonra 2003 2004 honda almayı düşünüyorum.
Bu arada yorum için tşk ler. Allah size daha iyilerini nasip etsin
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: akifsari
quote:
Aslında honda cok güzel araç haklısınız. Ama ilk arabam olcagı için az da olsa acemiyim. bu araç cok büyük oldugu için. vazgeçtim.
ama Allah kısmet ederse 2 3 sene sonra 2003 2004 honda almayı düşünüyorum.
Bu arada yorum için tşk ler. Allah size daha iyilerini nasip etsin
Honda civic ile golf aynı sınıftadır ölçüleri benzerdir
civic çok büyük değil ki
bahsettiğim tüp takılmamış düz vites araç aşağıdaki gibi piyasada bulunabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-mukemmel-temizlikte-guvenlik-paketli-148174029/detay
-
Civic'e bindikten sonra Golf'e bindin mi hiç?
Benzer içerikler
- golf paket sıralaması
- ford courier tutulan modeli hangisi
- toyota corolla mı megane 4 mü
- suzuki vitara hibrit yorum
- volvo s60 en çok tutulan modeli hangisi
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik jogger
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X