Bildirim
2005 Model 1.6 Benzinli Volvo S40
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Parçadan yana problem olmaz ancak arac yürümüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBBDAD18F -- 11 Aralık 2016; 17:37:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 98 model 1.3 corolla kullanıyorum. Performansı bundan iyidir herhalde -
Performans olarak s40 bir tık iyidir diyebilirim ama çok fark olmaz aralarında. Aynı motorlu octavia ve 1.33 auris kullandım. 35 bin tl ye araba kalmadı hocam s40 alınır o fiyata
Lpg taktırmazsan ömürlüktür.
Lpg taktırmayı düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: SweentLyy
Lpg taktırmayı düşünmüyorum.
Otomatik mi manuel mi?
Hocam Octavia ile S40 hangi ara aynı motoru kullandı ??
Manuel -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2006-volvo-s40-366507131/detay
Dizeli varken...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia
Hocam Octavia ile S40 hangi ara aynı motoru kullandı ??
Al gitsin
Zamanında 3 sene kadar kullandım, kullandığım en kötü araçlardan biriydi doğruya doğru. Vites oranları aşırı kısadır, 5. viteste 3100 devirle gider, uzun yolda gürültüden adamın anasını ağlatır. Hızını da çok hissettirir, 120 ile gidiyorum sanırsın hız hissiyatı ve gürültüden, bir bakmışsın hızın 90. Motorda 2. jenerasyon zetec s motordur, euro 4 uyumlu olsun ve kasayı çeksin diye yapılan güncellemeler motoru bitirmiştir. Sesli ve titreşimli çalışır, rahat devirlenmez, zaten emme egzoz zamanlaması sabittir, sabit subaplıdır. Kötü bir 1.6 motordur.
Direksiyon kamyon gibi büyüktür, sürüş pozisyonu pedallar vs bir gariptir. Vites tipik Ford özelliği olarak 3. vitese zor geçer, bazen takılır. Yol sesi de çok alıyor içeriye. Süspansiyonu iyi ayarlanmamıştır, düşük hızlarda konfor düşüktür, zıplatır, lüzumsuz sekmeler yapabilir, hızlandıkça konfor iyileşir. Focus'un süspansiyon ayarları çok daha üstündür S40'a kıyasla. İlla S40 isteniyorsa da kesinlikle 1.6d alınmalı, en azından motor ve uzun yol ile ilgili sıkıntılar bitiyor, bu dizellerin de gerçi bazı problemleri var.
En güzel tarafları, güvenlik özellikleri, koltuk konforu, kabin kalitesi/estetiği ve çok başarılı viraj dengesi-yol tutuşudur. Arabada günümüzde çoğu BMW'de olmayan saf direksiyon hissi vardır, en sevdiğim tarafı buydu, 1.6 benzinliler hidroliktir, 1.6d'ler epas direksiyondur. Fakat aracın geri kalanı iş yapmaz. Önceki S40'da vasat araçtır bu da öyledir, sırf adı Volvo diye Volvo kullanıcıları tarafından pek toz kondurulmaz ama gerçek budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 11 Aralık 2016; 19:17:51 >
-
Cevap verdiğiniz için sağolun. -
Parca sorunu olmaz tas gibi arabadir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kaporta parçaları pahalı.kasko yaptır. motor bakımı ucuzdur herhalde. ford motor. -
10 yaş ve üzeri arabalara kasko yapılmıyor diye biliyorum. -
quote:
10 yaş ve üzeri arabalara kasko yapılmıyor diye biliyorum.
2000 model kaskolu kullanıyorum.
Araba nedir ? ve kaç tl ye yaptırdınız ? -
quote:
Araba nedir ? ve kaç tl ye yaptırdınız ?
Honda
1300 tl
Ben yapılmıyor diye biliyodum cevapladığınız için sağolun.
Benzer içerikler
- audi a3 klima sıcak ayarı
- baskı balata değişimi sonrası sorunlar
- linglong lastik yorumları
- seyir halinde aracın stop etmesi
- 150 km hızla 1 saatte kaç km gidilir
- 2023 model toyota corolla
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- elektrikli ford transit
- yeni honda accord
- alpine a290 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X