Şimdi Ara

1999 TL - ViewSonic (VX2758-2KP-MHD) 2K 27' 144Hz IPS 1ms Monitör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
4
Favori
15.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu monitör ile linkini verdiğiniz monitörler arasında 2 kat fiyat farkı var
  • son 8 adet diyor, sayı bitince fiyat değişebilir. gerçi genelde fake çıkıyor ama almayı düşünen riske atmasın.
  • ExtremeSailing E kullanıcısına yanıt
    başlıkta ki 2000 tl, 1000 demişsiniz. 1000 liraya en iyisi bu şuan
    https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/
    B0ni naptın aldın mı?
    Amazondan filan daha fırsat düşmez mi ne dersin?
    Bu saatten sonra 1080p alınır mı kara kara düsünüyor insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajdakini aldım ben, haftaya daha iyi birşey çıkarsa iptal/iade eder onu alırım artık. zaten anca kargolayacaklar o zamana
  • quote:

merhaba 1.000 tl bütçem vardı ama bu monitör için bozabilirim siz tavsiye edermisiniz.
  • quote:

ilk mesajdakini aldım ben, haftaya daha iyi birşey çıkarsa iptal/iade eder onu alırım artık. zaten anca kargolayacaklar o zamana
    Hayırlı olsun demek düşer bize o zaman bonicim.
    Viewsonic'in menüsü tırt diyorlardı bunda da geçerli mi?
  • ExtremeSailing E kullanıcısına yanıt
    yazdığım gibi yeni bir model tavsiye edebilecek kimse olmaz o yüzden bu modeli şuan. 2k 27' 144hz monitör arıyorsanız fiyat çok iyi, gtx 1060'lı bir laptopta 2k çözünürlük fazla gelebilir ama gtx 1060'ın 2k benchmarklarına bakın bi isterseniz.

1080p alırsanız 27' pek iyi durmuyor 1080p'de o yüzden önce ki mesajımda attığım aoc ideal 24/1080p olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Kasım 2019; 17:20:48 >
  • evet butonlar & menü kötü demişler, pek umrumda değil bir kere ayarladıktan sonra kullanmayacağım zaten onları. aklıma takılan tek sorun ergonomi kısmı, yükseklik ayarı yok sadece açısı ayarlanıyormuş.
  • quote:

evet butonlar & menü kötü demişler, pek umrumda değil bir kere ayarladıktan sonra kullanmayacağım zaten onları. aklıma takılan tek sorun ergonomi kısmı, yükseklik ayarı yok sadece açısı ayarlanıyormuş.
    15.6" laptopa bakmaktan bıktım 27" 2k çok cazip geldi bana da.
    Pivot ayağı olmaması kötü olmuş, ayarlarla sık oynayan biri ben de değilim.
    Senin AOC'un nesi var? Dh'nin anasayfayı açıp dik pozisyonda nereye kadar gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 23 Kasım 2019; 17:22:9 >
  • quote:

yazdığım gibi yeni bir model tavsiye edebilecek kimse olmaz o yüzden bu modeli şuan. 2k 27' 144hz monitör arıyorsanız fiyat çok iyi, gtx 1060'lı bir laptopta 2k çözünürlük fazla gelebilir ama gtx 1060'ın 2k benchmarklarına bakın bi isterseniz.

1080p alırsanız 27' pek iyi durmuyor 1080p'de o yüzden önce ki mesajımda attığım aoc ideal 24/1080p olarak.
    üstad teşekkür ediyorum cevapların / yardımın için bu modeli 6 taksit aldım, 5 aralıkta teslim edecekler buraya da konusunu açarım. :)
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun forumda sadece ikimiz aldık sanırım monitörü.

Menüye takılmayın benim mevcut Samsung un acayip şık dokunmatik menüsü var kaç kere kullandın desen iki elin parmaklarını geçmez.

Beni korkutan çok az ilgi olması konuya acaba viewsonic'in ölü piksel /ışık sızması garantisi falan mı kötü diye düşünüyorum

• Allons-y kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/black-friday-2k-ips-144hz-1ms-viewsonic-vx2758-vs-acer-xv272up--140900347

bu konuda da var alanlar, bi 10 kişi vardır en az forumdan. ürün geldiğinde bir sorun oluraa 14 gün koşulsuz iade seçeneği ile kolayca çözülür diye düşünüyorum markanın pek önemi yok. iade derken sorundan bahsetmek yerine beğenmedim diyip iade edin sadece.
    hocam merhaba , çok kararsız kalmama rağmen bende aldım 2k 144hz ips viewsonic i , aklımda samsung g70 vardı ama aradaki 800 tl ye değmez diye düşündüm.
    Daha önce iki defa hepsiburadadan monitör aldım ölü piksel çıktı ikisinde de birisi viewsonicti. Poşetleri falan yırtıp açıp kullandığım halde 14 gün içinde koşulsuz iade aldılar memnun kalmadığımı söyledim direkt geri aldılar. O yüzden sorun etmeyin hiç rahat olun.

Monitörde sorun çıkarmayan iki firma var sadece birisi hepsiburada diğeri de inventus. ( satıcı hepsiburada olması şartıyla )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 23 Kasım 2019; 20:32:22 >
  • Sağolun arkadaşlar içime su serptiniz. Bir an önce kargolasalar da kontrolleri yapsak.

Samsung qled modeli ben de epey düşündüm ama bu monitör için bile bütçemi epey zorlanmıştım 800tl daha çıkmam imkansızdı. Ama yoğunlukla film netflix izleyecek arkadaşlar hdr avantajı için qled modeli de mutlaka iyice gözden geçirsinler.

Kutusunu açtığımız ürünü iade edebiliyor muyuz? Nasıl olacak o iş?
    Samsung olan hangi model acaba? Link var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    Samsung G70 Türkiye’de neresi satıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt
    14 gün cayma hakki var tüm internet alışverişlerinde. CD, DVD, dijital ürünler, kişisel ürünler vs dışında her şeyi iade edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Kasım 2019; 17:28:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.