Şimdi Ara

1A Modeme 2A Adaptör taksam yanar mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende 12 Voltluk bir ADSL modem var. Power girişinde 12VDC 1A yazıyor. Bu modemin adaptörü kayıp ve elimde 12 Volt 2A bir adaptör var. Bunu taksam modem yanar mı?? Acil cevap bekliyorum..

• Voltaj değerleri aynı olduğunda sorun olmaz hatta daha iyi bile olur denebilir. Amper değeri çektiği gücü gösteriri. Takacağınız 2Amper adaptçr herhangi bir sorun yaşatmadığı gibi gücünden daha az akım çeken bir cihazı besşediği için daha az ısınır ve akımın yetmediği durumlarda oluşacak olumsuzluklardan dolayı modemden kaynaklanan hattan düşümeyi de engeller.
  • Voltaj değeri aynı ise istersen 15 Amper tak hiçbir şey olmaz.Hatta daha stabil çalışır.
  • bende bugüne kadar hep tam tersi olduğunu düşünüyordum.
  • Arkadaşlar konunun yeri burası değil fakat benzer soru olduğu için bende sorayım dedim :)

Pil Şarj cihazının adaptörü paramparça oldu
    Adaptörün üzerindeki değerler şöyle
    12V 500mA 6VA  1A Modeme 2A Adaptör taksam yanar mı??

Bunun yerine 12V 2A adaptör takabilirmiyim? Watt olarak fazla yük yapmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impression -- 19 Ocak 2013; 16:25:59 >

• amper ile watt farklı şeyler değil miydi ? adaptörün üstündeki "çekilebilen max. amper" i belirtiyor diye biliyorum ben.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 2A adaptör takınca internet ışığı kırmızı renkte yandı. 3 kere denedim hepsinde kırmızı yandı. Sonunda 1A adaptör buldum sorunu hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnMarstonTR

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. 2A adaptör takınca internet ışığı kırmızı renkte yandı. 3 kere denedim hepsinde kırmızı yandı. Sonunda 1A adaptör buldum sorunu hallettim.

ben zyxel p660hw v2 ye netbook umun adaptörünü takmıştım 19v 1.58A
    SNR değeri artmıştı
  • Bırak SNR'yi modemi eline almadığına dua et
  • ac veya dc olmasına göre değişir bence.
    bilene danışmak lazım.
    şarj ederken farkediyor.daha hızlı şarj oluyor ama batarya ömrünü etkliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.