Şimdi Ara

1DK BAKSANIZ CEVAPLASANIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN YA PHİLİPS ALCAM YA SAMSUNG BİRİNDE 2D Yİ 3D YE ÇEVİRME VAR DİĞERİNDE İSE AMBLİGHT VAR SAMSUNGUN 3D LCD Sİ NASIL BİR DE PHİLİPSİN 8605 SERİSİ TAKIDI AKLIMI

İSTANBUL BİLİŞİMDEN ALCAM SİZCE ALIYIM BÜTÇEM 3000 TL BLKİ 3500 OLABİLİR TAVSİYELER

• istanbul bilişimle ilgili şikayetleri oku sonra karar ver bence.şikayet var.com a gir bence.yada burdaki yorumları oku.kal sağlıcakla...
  • samsung c750 serisi kullanan arkadaşlardan yardım alabilirsin. benimki daha kurulmadı(reklamlar) ama 2d yi 3d ye çevirmede çok çok iyi performans alınmıyor diye biliyorum.Fakat tv 200 Hz

C750 ile alakalı sorularınızı aşağıda ki konudan öğrenebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_41839798/mpage_24/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasbeyi -- 2 Aralık 2010; 15:40:51 >
  • saolun philips nasıl sizce
  • Phılıps'le Samsung arasında kaldıysan düşünmeden phılıps al..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACCEPT007

Phılıps'le Samsung arasında kaldıysan düşünmeden phılıps al..

Bumudur yani? Siz şimdi yardımcı oldunuz öyle mi?

Yaw bir şey yazıyorsanız açıklama yapın ki insanlar bilgi sahibi olsunlar. Sadece mesaj atmış olmak için mesaj yazmayın lütfen bu şekilde kimseye yardımcı olamazsanız.

Sağolsun ben Ender bey sayesinde tv aldım burada kendisi hiç üşenmeden sayfalarca yazı yazarak insanlara yardımcı oluyor hem özelden olsun hem konularda.Bu şekilde üşenmeden bildiklerimizi yazarsak herkes en iyi şekilde yararlanır gerçekten.Tekrardan Ender beye çok teşekkürler elleriniz dert görmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasbeyi -- 3 Aralık 2010; 10:50:25 >

• Sayın burak34345567 ,

İki tvyi de kullanan arkadaşların yorumlarını okuyun ve sonrasında hangisi aklınıza daha çok yatarsa ona karar verin yoksa sonunuz hüsran olabilir.

Size tavsiyede bulunalara "neden o marka" sorunusunu sorduğunuzda içi dolu bir cevap almadığınız sürece yazı tura atmaktan farkı yok. Birisi samsung al der , başkası philips. Kafkasbeyi arkadaşımız size C750 linkini vermiş onu inceleyin. Forumda veya başka forumda philips sahibi varsa onlar tv hakkında neler yazmışlar , tv iyi mi kötü mü bunları okuyun. Sonrasında karar verin
  • Zaten kararını vermişsin,Samsung yada Philps,tek yapman gereken,ne için kullanacaksan,usb,mkv,ethernet v.s,ona göre ürünü sececeksin !

3D olayı ise fazla beklentin olmasın,ben 3D alırımda süper 3D filmler izlerim demen hata olur,henüz gerçek 3D desteği veren bir panel ortalıkta yok,enazından 2010 için !

Bazen görüyorum,3D deniyor ama ne hikmeyse tvde gerekli çözünürlük yok,yeni nesil ürünlerin hepsinde 1.4 hdmi desteği mevcut yani olmazlarsa olmazlardan,3D ürünler yüksek çözünürlüğe gerek duyarlar,gelen sinyali upscale etmelilerki gelen görüntü,ekrana sorunsuz yansıyabilsin !

Diğer türlü,sonsuz kontrast yada 500 hrtz sallama değerlerden ortalık geçilmiyor !

Yapman gereken panelden önce kablo tesisatını,prizlerini gözden geçir,ne alaka var diyebilirsin,en süper paneledide alsan,bu saydıklarım yetersizse SD yayınlarda asla süper görüntü bekleme,kumlu karıncalı,karelenmeler,panelde tuaf noktacıklar,bunları yayından sanabilirsin ama gelen voltajın etkisi çok ama çok önemlidir !

Kısaca evdeki sinyal taşıyan,ekipmanların iyiiyse,%80 her türlü panel seni memnun edecektir,ben pahalı ürün alıcam daha iyi görüntü verir dersen çok yanılırsın !

Sallama değerlerden geçilmiyor paneller,fazla itibar etmeyin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Aralık 2010; 19:11:47 >

• hocam 2 tane philips lcd (biri led)tv si olan biri olaraksunu soylemek isterim ki beni cezbeden en buyuk ozellik amblight oldu sd yayındaki goruntu kaliteside yabana atılır cinsten değil.benim bulundugum ilde samsung servisi olmadıgında yaygın servis agı nedeniylede phlips i tercih ettim.philips hakkında sormak istediklerin varsa cevaplıya bilirm..
  • istanbul bilişimde 9000 serisinde düşüş var bn genellikle oyun için ps3 ve sd yayın için alıyorum 3. sıradaise pc mden tv ye bağlanmak bnm laptop var 9000 serisinde kablosuz bağlanabiliyo 4700 den 3400 e düştü bklicem ama philips kessinlikle alcaam herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.