Şimdi Ara

1e1:Haber 'Teknoloji'nin Nabzını Tutan Program' 24 Şubat/12 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
29.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam uyumaya karar vermiştim, Yeni bölümü görünce vazgeçtim
    4gb ekran kartını duyunca 3-4 sene önceki ekran kartı bilgim aklıma geldi
    Şu sondaki videoda ki arkadaşa söleyelimde her hafta için bu tarz videolar çıkarsın yollasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

gece sıkılıyordum iyiki koydunuz.bence dh tv açın akşamları canlı olarak günlük haber verin :D

valla ya yok ki bi teknoloji tv miz.
  • Yine her zamanki gibi güzel olmuş sonuna kadar izledim...
  • Telefonda sohbet programı olarak Viber ve WhatsApp kullanıyorum.
  • METAL GEAR SOLiD 5 (ANA KONU) "BiG BOSS SiZi iSTiYOR"

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57618827&p=1#57675585

Mart ayindaki GDC 2012 oyun fuarinda MGS5 bizlerle. bu arada GDC 2012 5 Mart da basliyor. Ayrica Booth 1914 yaziyor dikkat ! 1914 yilinda 1. Dunya savasi patlak verdi, MGS5 1. Dunya savasi konu aliyor olabilir asadaki DH linkinden detaylara ulasabilirsiniz.

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2012/02/22/metal-gear-solid-5-announced-kojima-and-big-boss-want-you-for-their-latest-stealth-em-up/

1e1:Haber 'Teknoloji'nin Nabzını Tutan Program' 24 Şubat/12

1e1:Haber 'Teknoloji'nin Nabzını Tutan Program' 24 Şubat/12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Şubat 2012; 0:59:47 >

• Ps vita almayı düşünüyorum :)
  • Erdinç in microfonunda sorun var sanırım. Arada bir cızıltı geliyor konuştuğu zamanlar. Kulağa hiç hoş gelmiyor.
  • Manyak mıyım neyim her hafta sizi bekler oldum :) harika bir program..keşke daha sık yapsanız..
  • severek izliyorum ve takip ediyorum tebrikler umarım daha geniş bir kitleye yayınlarınız ulaşır birde bu videolarınızı face,de youtube videoları gibi basp izle modu olmadıgı icin paylaşamıyorum benim hatammı yoksa bu video oynatıcındanmı kaynaklanıyor
  • göz kaslarınız, gözlerinizi hareket ettirdikçe güçlenir. hatta göz kasları zayıf olan insanlar genelde şaşıdır. o yüzden yardırın oyunlara :D
  • 1e1 var dediler geldik :)
  • facebook u kullanıyordum whatsapp kurdum ama pek bişey anlamadım + veri ücreti kesildi kurmamla kaldırmam bir oldu 0.facebbok tan mesajlaşıyordum ama artık yakında 0.facebook kapanacak...
  • ps vitayı çok abartmışsınız yahu...
  • Bu gençler kendini seyrettiriyor,sohbet ortamı gibi bazan sohbete dahil olasım geliyor :D

Başarılar gerçektende çok hoş olmuş,her hafta merakla beklemekteyim.
  • ohaaaaa sondaki video ne öyle :D şoktayım :D
  • video için tesekkürler her zamanki gibi çok güzel olmus
  • İnternet üzerinden mesaj icin whatsapp . görüşme icin Viber . Görüntülü görüşme icin Skype ve Tango yü kullaniyorum hepsi cok guzel...
  • çok güzel bir video olmuş teşekkürler.
  • SMS' den mobil operatörler 14 milyar dolar kaybetti bir haberde denmiş ama bu bilimsel olarak hatalı. SMS 'ler operatörlere hiçbir yük getirmezler, bir sms trafiği operatör içinde mobil istasyonunuz hücresel VLR 'ye bağlandığı anda o anki bantgenişliği içinde işler. Özetle telefonunuz bir baz istasyona bağlıysa sizin sms yollamanız için operatör herhangi birşey kullanmaz o bağlantı kurma periyodu içinde sms arada masrafsız gider.

Dolayısı ile 14 milyar dolar bir zarar değil ekstra kardan olma durumudur.
  • muhteşem bu seri hiç bozulmasa bari çok kaliteli muhabbet dönüyor ortada tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.