bloumsonu ve donanımhaber uygulamasını sadece ios a değil android e de çıkartın.
Harika bir program sabırsızlıkla gelecek programı bekliyorum.Emeğinize sağlık :D
Video için tekrar teşekkürler dostlar, video içindeki sosyal mesajlaşma programını sormuşsunuz ben de Whatsapp kullanıyorum aktif olarak çünkü en popüler olanı o şu anda, haliyle kurduğunuzda kontak listenizdekilerin çoğu whatsapp kullanıyor oluyor.
Mesut abinin yanlışı var yanlız. İnternetin savunma bakanlığı ile bi alakası yok. CERN'de bilgi alışverişi daha kolay olsun diye oradaki bilim adamlarının bulmuş olduğu bişey. Yanlışı düzeltmek haddime değil ama belirtmek istedim. Teşekkürler 1e1 haber için bu arada :)
Göz konusunda kısa bir bilgi veriyim; oyun oynarken fazla detay olduğu için sizin gözlerinize fazla bir uyarı gelir ve reseptörler bunları algılayıp ilgili merkeze gönderir fakat deneydeki gibi katarakt olan bir kişi bu uyarıları algılaması ve yorumlaması zor olacaktır. Oyunda ise fazla uyarı alan kişinin beynin ilgili bölgesi buradaki sorunu çözmek için göz kaslarını zorlayarak ekstra bir güç uygulatır ve böylece kişi belirli bir süre boyunca hastalığı belirli bir azalma gösterir. Yani kişinin gözü daha fazla yorulmuş olur ve de hasar görür. Bu deneyde yapılan sonuç bir çözüm değil daha doğrusu bir önergeyi test için uygulanmıştır. Normal hayatta aynı kişiler karmaşık görsel gösteriler izleseler de aynı sonuç ortaya çıkacaktır.
Harika bir program teşekkürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: alooocum
Mesut abinin yanlışı var yanlız. İnternetin savunma bakanlığı ile bi alakası yok. CERN'de bilgi alışverişi daha kolay olsun diye oradaki bilim adamlarının bulmuş olduğu bişey. Yanlışı düzeltmek haddime değil ama belirtmek istedim. Teşekkürler 1e1 haber için bu arada :)
Merhaba,
Internetin başlangıcı Pentagon'a dayanır yani askeri amaçlarla geliştirilmiştir. Şu an bildiğimiz anlamda olmasa da farklı bilgisayarların bir amaç altında birbirleriyle haberleşebilmeleri sistemin temelini oluşturur. Pentagon'un hedefi nükleer bir saldırıda tüm haberleşme ve bilgi akışının olabilecek en hızlı şekilde sağlanması olmuştur.
psvita param olsun gozum kapalı alırım sadece 4 cekirdeği yeter be
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orijinalden alıntı: alooocum
Merhaba,
Internetin başlangıcı Pentagon'a dayanır yani askeri amaçlarla geliştirilmiştir. Şu an bildiğimiz anlamda olmasa da farklı bilgisayarların bir amaç altında birbirleriyle haberleşebilmeleri sistemin temelini oluşturur. Pentagon'un hedefi nükleer bir saldırıda tüm haberleşme ve bilgi akışının olabilecek en hızlı şekilde sağlanması olmuştur.
Doğrudur, bunun yanında CERN sadece World-Wide Web'i oluşturmuştur, o da zaten 90'lı yıllardadır.
hd versiyon neden yok ?
Yine harika bir program olmuş. Yellow pokemon tongasına bende düştüm. Ama satın almamıştım neyse ki. Düşündüğüm pokemon oyunun fake çıkması da hayal kırıklığı yaşatmadı değil.
zevkle izledim teşekkürler.
Mesut ve erdinç beye teşekkürlerimi sunuyorum.
adam istikbal göklerde sözünü abartmış.
videoda sorulan soruya istinaden,
aylık mobil internet olarak 8 liralık 100 mblık internet ile whatsapp ve viber kullanmaktayım... Ve artık sms paketi satın almamaktayım. Hem video ses konum ve foto paylaşabiliyorum hem de smsden daha hızlı ve daha etkili ve daha ucuza yazışıp hatta konuşabiliyorum bu açıdan oldukça uygun bir seçenek...
Video oynatıcınızı değiştirin.Mikrofonlarınızı STANDART haber muhabiri mikrofonları ile değiştirin.İşte ozaman PROFESYÖNEL olarak görünürsünüz.Ozamana kadar 1e1 proğramı ve röportajlar amatör olarak görünür ve site gelişmez.Bizler bunu görüyoruz ama nedense siz bunu görmüyorsunuz.
Aldım çekirdeğimi haber izler gibi sizi izledim. Güzel bir video olmuş elleriniz dert görmesin.
Bence de pc oyunlarına bir sınır getirilmeli. Sürekli donanım alacak gücümüz yok.
Ey microsoft duy sesimizi. :-D
Yeni konsonlar gelmesi şart BF3 Crysis Crysis2 gibi oyunlar kanıtı zaten low ayarda HD çözünürlükte oynamak zorunda kalıyorsun Erdinç bey nekadar iyi bir oyuncu olsada donanım ayrı bir konu BF3 5850Cf 2500K 4.3 oynuyorum 4GB 1600bellek var bazen oyun kasılıyordu art alan ışıgı devamlı yanar durumda 8 sn kadar suruyor fps bazen 70 - 80 olasa bile sistem kasılıyor bellek ihtiyacı ıhsediliyordu bellek fiyatları baya dustu artık 70 tl 4 gb daha aldım sorun çüzüldü oyun 5.2 GB bellek kullanıyor ve %85 civarı durumuna göre işlenci kullanıyor 4.3 te oyun ciddi bir donanım istiyor tabiki yarı perfomanslı pc ile bile iyi deyerler alırsın Hihg modda FulHD'de 80 kare ortalama veriyor pc Ultra ayarda multi playerde kullanmıyor 40 kareleri görüyor oyun Multide High modda en kötü 45 kareyi gördum yeni ek paketini aldım ek pakette daha geniş alanlar var ultra ayarda 30 görürsün Buda benden BF3 te 291m den halikopterin içindeki adamı kafadan vurdum...