Şimdi Ara

1e1: Roccat ve Speed Link'in oyuncu aksesuarları mercek altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
15.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanimhaber.com ve Bolumsonucanavari.com iş birliğiyle hazırladığımız 1e1'in ilk bölümüyle karşınızdayız. Bundan sonra oyun, eğlence ile alakalı donanımlar ve yeni çıkan teknolojileri 1e1 ile ekranlarınıza taşıyor olacağız.

Bu bölümde Roccat Pyra kablosuz fare ve Speed Link Medusa 5.1 kulaklığı bütün detayları ile ele alıyor. Yakaladığımız artı ve eksileri eğlenceli bir üslupla paylaşıyoruz.

• Çok güzel bir inceleme olmuş teşekkür ederiz...
  • o fareyi alacagınıza x7-755k alın hem güzel hem fiyatıda uygun.
  • Tek Kelime İle Harika ! :D

Özellikle İntro
  • İntro fena olmuş kulaklı bölümü izleyemedim ama tek sorum bu tarz kulaklıkların kulağı sıcaklatmayanı var mı?
  • merhaba cok guzel ınceleme ama benım sızden ıstegım bır urunu karsılastırırken ona rakıp yada onun yerıne onerılen bır urun tavsıyede bulunursanız daha cok makbule gecer bu arada ıntro cok guzel ;)
  • Bu kulaklıkığın gerçek 5.1 mantığıyla çalışmaz, bu ürünler Virtual Surround'dur, yani sanal 5.1 sesi veriyor. Almadan önce dikkat ediniz.

http://www.pozitif-pc.com/imaj/2009/07/sharkoon-x-tatic-5.jpg Resimdeki ürün gerçek bir 5.1 kulaklıkdır. (-'yi kaldırın)

Steelseries 5h v2, 5h, 7h, siberia, Razer Megaladon gibi ürünler sanal 7.1'dir.

Şunuda belirtmek isterim yıllardır profosyonel olarak FPS oyunları oynamış, e-sport FPS turnuvalarını takip eden biri olarak ve zamanında neredeyse tüm oyuncu ekipmanlarının uzmanı biri olarak, videodaki ''-sniper aldım, dpi düşüreyim...'' diye bir olay yok, eğer bir FPS (CS, CS:Source, COD4 dünyada profosyonel olarak turnuvalarda oynanan FPS oyunlarıdır) oyununda mükemmel olmak istiyorsanız, mükemmel bir AIM'ınız olmalı, buda yıllar boyunca aynı game sens, aynı win dpi, mousepad, mouse dpi, game sens ile oluşur. Eğer zırt pırt kullandığınız mouse hızından farklılıklar yaratırsanız hiçbir zaman iyi bir AIM'e sahip olamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 16 Eylül 2010; 2:31:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel inceleme, bu tür incelemeleri daha sık yaparsanız memnun oluruz
  • quote:

Şunuda belirtmek isterim yıllardır profosyonel olarak FPS oyunları oynamış, e-sport FPS turnuvalarını takip eden biri olarak ve zamanında neredeyse tüm oyuncu ekipmanlarının uzmanı biri olarak, videodaki ''-sniper aldım, dpi düşüreyim...'' diye bir olay yok, eğer bir FPS (CS, CS:Source, COD4 dünyada profosyonel olarak turnuvalarda oynanan FPS oyunlarıdır) oyununda mükemmel olmak istiyorsanız, mükemmel bir AIM'ınız olmalı, buda yıllar boyunca aynı game sens, aynı win dpi, mousepad, mouse dpi, game sens ile oluşur. Eğer zırt pırt kullandığınız mouse hızından farklılıklar yaratırsanız hiçbir zaman iyi bir AIM'e sahip olamazsınız.

Tek ve profesyonel olarak oynadığım FPS oyunu CS ' dir diğerleri hakkında bilgili olmadığım için konusmucam.Arkadas ın anlatıklarına tamamen katılıyorum.Eğer hedef yakında ve sniper ile oynuorsanız ilk vuruşu kacırdığınız zaman ikinci silaha gectiğinizde ne olucak o zaman dpi hemen arttırayım mı diceksiniz yoksa adamı vurmaya mı calıscaksınız.Bana göre her zaman düşük dpi, sensivity şeklin kullanmak ve birazda boyutu büyük olan mousepad kullanmaktır.

Ayrıca mousefix öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu kulaklıkığın gerçek 5.1 mantığıyla çalışmaz, bu ürünler Virtual Surround'dur, yani sanal 5.1 sesi veriyor. Almadan önce dikkat ediniz.

http://www.pozitif-pc.com/imaj/2009/07/sharkoon-x-tatic-5.jpg Resimdeki ürün gerçek bir 5.1 kulaklıkdır. (-'yi kaldırın)

bende cod oynayan biri olarak katılıyorum

sence ms 3.0 mı razer dAmı

• quote:

Orijinalden alıntı: undergroundfasulye

quote:

Bu kulaklıkığın gerçek 5.1 mantığıyla çalışmaz, bu ürünler Virtual Surround'dur, yani sanal 5.1 sesi veriyor. Almadan önce dikkat ediniz.

125hz'de kullanmak şartıyla DeathAdder, düşük hızda oynayan bir oyuncuysanız zaten bu doğru olandır, fareyi pad üzerinde durmadan kaldırır tekrar yeirne koyarsınız, bu sırada eğer 125hz üstü kullanırsan farenin motoru 3G yani algılaması çok gelişmiş olduğu için, havada padi algılayıp, bu kaldırışlar sırasında milimetrikde olsa cross kayıyor. Buda hedef almanızı etkiliyor, uzakdaki adama HS atarken bu fark dahada ortaya çıkar.

• O nasıl 1 başlangıçtır usta helal olsun valla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: undergroundfasulye

quote:

125hz'de kullanmak şartıyla DeathAdder, düşük hızda oynayan bir oyuncuysanız zaten bu doğru olandır, fareyi pad üzerinde durmadan kaldırır tekrar yeirne koyarsınız, bu sırada eğer 125hz üstü kullanırsan farenin motoru 3G yani algılaması çok gelişmiş olduğu için, havada padi algılayıp, bu kaldırışlar sırasında milimetrikde olsa cross kayıyor. Buda hedef almanızı etkiliyor, uzakdaki adama HS atarken bu fark dahada ortaya çıkar.

bende ikiside varda soruym dedim

• Modern Warfare 2 oynayan biri olarak A4 Tech XL-747H faremi 2000 dpi'da kullanmaktayım.AntiVibrate teknolojisi de olunca sniperle zorlanmadan oynuyorum.DPI'i tek değiştirdiğim olay S&D modunda tek başına kalmam.3600 e alıyorum mecburen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

o fareyi alacagınıza x7-755k alın hem güzel hem fiyatıda uygun.

eğer bir gamer isen fiyatına bakmadan performans avcılığı yaparsın.

Edit: Gerçi videodaki mouse pek iç açıcı değilmiş. Video da denildiği üzere o fiyata daha iyi fareler alınabilir fakat yine de fiyat ikinci planda bir oyuncu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 16 Eylül 2010; 10:53:38 >
  • intro sahane olmus.
  • DPi bakımından A4Tech x7 gayet başarılı bir mouse,üstündeki tuşa basarak dpi ayarlayabiliyorsun. Altında da açıklama var :
    Beyaz : 400dpi
    Yeşil : 600dpi
    Sarı : 800 dpi
    Kırmızı : 1000dpi
    Bu renkler farenin orta tuşunda çıkıyor. Orta tuşun hemen üstünde ayarlama butonu var,tek tıkla değişebiliyor.
    EasyShift gibi bir özelliğe gerek duymuyor. Sol taraftaki 2 adet tuşa istediğiniz fonksiyonu verebiliyorsunuz,hatta program o kadar kapsamlı ki sol tuş hariç farede bulunan bütün tuşlara (dpi ayarlama hariç) fonksiyon verebiliyorsunuz.
  • intro gerçekten başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

intro sahane olmus.

işte eğlenceli üslup tam orası oluyor
  • girişteki introyu pvp zannettim..dh vs bsc :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.