yeni 1G KINGSTON VERİ TAŞIYICI ALDIM AMA DİĞER MAKİNELERE TAKINCA OTOMATİK OLARAK KENDİ PROGRAMINI KURMAK İSTİYOR 2. BÖLÜMDEKİ CD İÇİNDEKİ AUTORUN U SİLMEME İZİN VERMİYOR BUNU NASIL KALDIRA BİLİRİM Bİ ARKADAŞ FORMAT ATMIŞ TERTEMİZ OLMUŞ AMA SONRA KULLANA BİLME İHTİMALİNE KARŞI TAMAMEN BOZMAYI DÜŞÜNMÜYORUM..
YOK MU BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR
Merhaba arkadasım zaten cd içindeki autorun ı silemessin onu ve diger baska dosyları yoksa senin cd usb bellekdemi eger ogleyse bence içindekilerin yedegini alıp cihazı formatla birsey olmaz zaten yapacagın sey sag tık bicimlendir o kadar bu işlem cihazını bozmaz eger trojan falan varsa bunları temizlemiş olursun ama içinin yedegini almayı unutma bu cihaz eger diger makinalarda cd istiyorsa ya o diger makinaların işletim sistemi ya home edition yada win98 yada milenium editiondur onlar tanımakta zorlanabilir xp pro da gayet saglıklı calısması lazım eger calısmıyorsa benim aklıma bu kadar geliyor kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme