Model kodu Asus PN40-BC454ZV Mini Pc.
Yeni nesil Intel Celeron N4000 4mb cache işlemci, DDR4 Ram, Çift depolama, Hdmi, 4K Uhd desteği, çift ekran desteği, Wifi, Bluetooth, Lan, Usb 3.1 ve Type C çıkışları.
Sıfır olarak ilk aldığımda 4GB Ram, 64GB SSD ve Win10 işletim sistemiyle gelen Mini Pc'ye ekstra 4GB daha DDR4 Ram ve 1TB Sandisk SSD Plus disk alıp upgrade ettim. Orijinal lisanslı 64 bit işletim sistemi Win10'dan Win11'e yükseltildi (İşletim sistemi cihazın üzerinde gelen 64Gb ssd disk üzerindedir ve cihaz her sıfırlandığında yepyeni, lisanslı bir Win11 kurulumu sağlar). Ayrıca Bios 2 kere güncellenmiş, şu an en güncel Bios sürümüne yükseltilmiştir.
Avuç içi kadar olan Asus Mini Pc, Alüminyum kasası ve fansız tasarımıyla sıfır ses ile çalışır ve hemen hemen hiç yer kaplamaz. Hdmi çıkışlı bir monitör veya tv'ye bağlanabilir. Kutu içinden çıkan vesa aparatı ile monitör veya tv'nin arkasına asılabilir.
Ev veya ofiste günlük internet kullanımı, müzik dinlemek, film izlemek vs gibi işlevleri yerine getirebilecek pratik ve uygun fiyatlı bir çözümdür. Oyun kullanımına uygun değildir.
Başka bir Pc aldığımdan dolayı satıyorum. Windows11'i sıfırladım ve kullanıma hazır durumdadır. Kutusu, tüm kutu içeriği (kitapçıkları, vesa askı aparatı, güç kablosu, orijinal Asus ac adaptörü ve Hdmi kablosu) ile beraber teslim edilecektir.
Elden gelip alınabilir veya Eft sonrası kendi kutusu ile kargolayabilirim.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.