lg X140 netbook'um var. Üzerinde 1gb 667mhz ram var ve 2 gb destekliyor...
Fiyatı önemli değil 1 tane daha 1gb 667mhz rammı alsam daha iyi performans alırım yoksa üzerindeki ramı söküp yerine 2gb 800mhz ram alsam daha iyi performans alırım?
Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
En fazla %20'lik bir hiz artisi olur, fakat bu artis gunluk islerinizde (ozellikle de netbook icin) fazla belli etmez kendini.
tek slot var diye biliyorum netbooklar da o yüzden 1gb satıp 2 gb tek almalısınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
tek slot var diye biliyorum netbooklar da o yüzden 1gb satıp 2 gb tek almalısınız.
2 tane var...
Netbook'u internette gezinmek için kullanıyorum genelde, benım merak ettigim 2 tane 1 gb 667 mhz ram ile 1 tane 2 gb 800 mhz arasındakı performans farkı...
1+1= 2 gb desteği mi var yoksa tek modül 2 gb ve toplamda 2 gb desteği var, 667 mhz zamanlamaları düşük 800 mhz ise zamanlamaları yüksek oluyor netice de göz gçrülür bir performans artışı yaşanmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: karmaşık
1+1= 2 gb desteği mi var yoksa tek modül 2 gb ve toplamda 2 gb desteği var, 667 mhz zamanlamaları düşük 800 mhz ise zamanlamaları yüksek oluyor netice de göz gçrülür bir performans artışı yaşanmıyor.
Üzerinde 2 tane tane ram takma yeri var, kullanma klavuzunda 2 gb ram destekliyor yazıyor...
2gb destek normal ama benim bildiğim %90 netbook lar tek slot ram destekler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme