Şimdi Ara

4 GB RAM e 8GB RAM eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda ilk defa konu açıyorum bir hatam olursa affola
    Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım da şuan 2x4 GB RAM mevcut 8GB RAM artık yetersiz geliyor ben bunu 12 GB yapmak istiyorum yani 1 tane 4GB ram çıkarıp yerine 8GB Takmak istiyorum fakat uyumda bir sorun yaşarmıyım bilemedim bu yüzden sizlerin içinden bilen bir arkadaşım bana yardımcı olursa çok sevinirim
    ANAKART Marka ve Model ASUS H81-Gamer Teşekkürler iyi Forumlar.

• Anakartınızda 4 Adet Ram Slotu Bulunuyor , Eğer 2X4Gb Ram Takılı İse 2 Tane Daha Ram Takabilirsiniz Yani Şuan Takılı Olan 4Gb Ramlerden Birini Çıkartmanız Gerekmiyor 8 Gb Ram Daha Ekleyebilirsiniz .

Alacağınız Ram DDR3 Olduğu Sürece Herhangi Bir Uyum Sorunu Yaşamazsınız.
  • Kullandığınız ramlerin MHZ hızına bakın, ona göre 8gb aynı mhz hızda olan bir ram alabilirsiniz. Ama mhz dikkat edin, yoksa pc sürekli reset atıp durur uyumsuz olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

Kullandığınız ramlerin MHZ hızına bakın, ona göre 8gb aynı mhz hızda olan bir ram alabilirsiniz. Ama mhz dikkat edin, yoksa pc sürekli reset atıp durur uyumsuz olduğu için.

Hayır
     4 GB RAM e 8GB RAM eklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedective Ghost -- 3 Mart 2017; 16:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Size katılıyorum hocam çünkü iş yerimde ki bilgiisayarın Ram i 4GB ve kaç Mhz olduğunu bir türlü bulamadım ama diğer ramlerle uyumlu çalışırmı diye denemek istedim fakat sürekli reset attı tek başına çalıştı ama diğer ramler ile bir türlü uyum sağlamadı malesef yani diyorsunuz ki ben 2x4 gb Ram ime 1 tane daha 4GB ram takabilirim veya 8GB tek modül ram takabilirim
  • Arkadaşlar Anakartım da 4 tane Ram slotu mevcut fakat ben biraz kıllandığım için kontrol ettim ve şunu fark ettim 2 Slot Gri 2 Slot Siyah Gri olan slotlar sorunsuz Şuan ki ramleri okuyor ve çalıştırıyor ama siyah olanlara takınca bilgisayar sürekli reset atıyor bunun sorunu ne olabilir acaba birde asus un sitesinden bir kaç tane yazı aldım bunları da sizlerle paylaşmak isterim net bir cvp bulmak zorundayım bu arada 2 tane siyah slot çalışmıyorsa yani aktif değil ise mecbur 1 tane 4 GB 1 tane de 8 GB takmalıyım yani toplamda 12 GB yapmalıyım RAMİ
    DDR3 1600 MHz
    4DIMM, Çift Kanal
    * Intel® yonga seti sınırlaması nedeniyle H81-GAMER dört modül takılı olduğunda sadece tek taraflı bellekleri destekler ve maksimum DDR3 1066 MHz hızında çalışırlar.

x DIMM, Max. 16GB, DDR3 1600/1333/1066 MHz ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek *
    Çift Kanal Bellek Mimarisi
    Intel® Extreme Memory Profile (XMP) Destekler
    * Hyper DIMM desteği her işlemcinin fiziksel özelliklerine bağlıdır.
    ASUS sitesinde yazanlar bunlar şimdi den cvp lar için çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    4 Gb RAM 2 Gb gözüküyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.