Şimdi Ara

8gb usb bellek 1 gb görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
6.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sandisk marka 8gb belleğim bilgisayara takınca 1.15gb görünüyor.niye olurki ne yapmalıyım

• içinde önemli dosyaların varsa yedekleyip biçimlendirmeyi dene
  • Tam olarak bilmiyorum ama biçimlendirmeyi dene bi. Düzelmezse başkalarından yardım bekleyeceksin artık
  • Biçimlendirmeyi deneyin olmazsa, işlemciyi yeniden programlarız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biçimlendirdim zaten düzelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

biçimlendirdim zaten düzelmiyor

marka modeli tam verin lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb diye 1 gb şeyapmış olmasınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sandisk marka 8gb belleğim bilgisayara takınca 1.15gb görünüyor.niye olurki ne yapmalıyım

Nereden aldınız? Sahte ürün olabilir, çok var böyle mağdurlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

biçimlendirdim zaten düzelmiyor

marka modeli tam verin lütfen

http://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-sandisk-cruzer-blade-8gb-sdcz50-008g-fiyati,137712.html
    burdakinin aynısı

• Senin PC'de hdd demi dolu gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

sandisk marka 8gb belleğim bilgisayara takınca 1.15gb görünüyor.niye olurki ne yapmalıyım

Nereden aldınız? Sahte ürün olabilir, çok var böyle mağdurlar..

quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

8 gb diye 1 gb şeyapmış olmasınlar

yok 2 yıldır falan kullanıyorum.gayet 8gb idi.1 aydır falan hiç kullanmadım.bugün bi taktım ki böyle

quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan™

Senin PC'de hdd demi dolu gözüküyor.

hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 31 Ocak 2013; 23:35:24 >

• quote:

http://code.google.com/p/grub4dos-ireneuszp/downloads/detail?name=BOOTICE_0.9.rar&can=2&q=

Yukarıdaki aracı dener misiniz? Cruzer Blade'nin hangi işlemciyi kullandığını öğrenemedim ama bu araç çoğu bellekte işe yarıyor gibi gözüküyor. Eğer kullandığı işlemciyi öğrenebilirsek daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HATTUSILI -- 1 Şubat 2013; 10:43:12 >

• başka pcde kaç gb gözüküyor
  • virüs olabilir
  • su anda deneyemiyorum.bilgisayar serviste.yarın deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://download.cnet.com/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool/3000-2094_4-10974082.html

Merhaba,

Linkini verdiğim bu programla tekrar biçimlendirmeyi deneyin.
  • En son bu sorunu dandik bir hafıza kartında yaşamıştım sonra attım. Sorunu belleği pcye takıp biçimlendirmeyi aç orada bazı format türleri var onları teker teker dene biçimlendir sorunun çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. Ürün ismi; Sandisk Cruzer Switch USB Flash Drive - 8 GB.

@emptybottle arkadaşın söylediği programla da bilgisayarda da tüm format biçimlerini denedim ama 1.44 GB gösteriyor. Çok uzun zaman kullanmamıştım bu USB belleği ve ilk aldığımda böyle değildi.

Bu arada ithalatçısının mersasistem.com.tr sitesi açılmıyor ve başka yere yönlendirmeye çalışıyor.

Çözüm önerebilecek olan var mı? Bu Sandisk USB'ler için genel bir problemdir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Aynı sorun bende de var. Ürün ismi; Sandisk Cruzer Switch USB Flash Drive - 8 GB.

@emptybottle arkadaşın söylediği programla da bilgisayarda da tüm format biçimlerini denedim ama 1.44 GB gösteriyor. Çok uzun zaman kullanmamıştım bu USB belleği ve ilk aldığımda böyle değildi.

Bu arada ithalatçısının mersasistem.com.tr sitesi açılmıyor ve başka yere yönlendirmeye çalışıyor.

Çözüm önerebilecek olan var mı? Bu Sandisk USB'ler için genel bir problemdir belki.

farklı format türleriyle biçimlendirmeyi denedininiz mi ?
  • Bir program vardı onunla biçimlendirirsen düzelir ama programın ismini unuttum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.