Bildirim
Flash bellek 64 mb olarak görünüyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Farklı bir bilgisayarda denedin mi? -
Evet. -
Disk yönetim programı ile formatlamayı deneyebilirsin. Onun haricinde yapabileceğin bir şey yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Onuda denedim olmadı. Galiba çöp oldu. -
elindeki sandisk eski model u3 destekli cruizer modellerdenmi?
veya bunun gibi?
-
GezginlerHP USB Disk Storage Format Toolhttp://www.gezginler.net/indir/hp-usb-disk-storage-format-tool.html
bunu dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ask__er
GezginlerHP USB Disk Storage Format Toolhttp://www.gezginler.net/indir/hp-usb-disk-storage-format-tool.html
bunu dene.
Bunuda denemistim olmadi en son hata veriyo. Flash bellek 64 mb olarak gorunuyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok bunlardan degil usb giris uci platik. Arkasinda da plastik bi cerveve gibi bisey var onune veya arkasina getirip takabiliyosun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
KArdeş çoğunlukla sandislerde oluyor Çin malı sanırım Çin'in yeni oyunu bu 64 MG 16 8 4 gb olarak gösterebiliyorlar başta format atınca 64 MG oluyor kısacası çöp oldu. Benimde aynı sorun oldu yapamadım. Gene de Çözümü bulursan yaz kardeş bizde bilelim. Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: meneter
KArdeş çoğunlukla sandislerde oluyor Çin malı sanırım Çin'in yeni oyunu bu 64 MG 16 8 4 gb olarak gösterebiliyorlar başta format atınca 64 MG oluyor kısacası çöp oldu. Benimde aynı sorun oldu yapamadım. Gene de Çözümü bulursan yaz kardeş bizde bilelim. Saygılar.
Aynen sandisk. Disk aslinda benim degil kuzenimin ama bana yapmam icin verdi bi turlu yapamadim. Teknosadan almis tekbosadaki urunun cakma olacagini sanmiyorum. Eger bi cozum bulursam konuya yazar sizinde etiketlerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CIZIK
/>
veya bunun gibi?
Konuyla dogrudan ilgisi yok ama ilk resimdeki modele sahibim.
Bilgi verecekmis gibi bir halin var aydinlatirsan sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cmd'den diskpart ile biçimlendir.
Diskpart
list disk
select disk ? (Kaçıncı ise)
clean
create partition primary
select partition ?
Format fs=fat32 quick
Bunu dun denemistim olmamisti.
Bir adet araç upload ettim dener misin?
LİNK
edit:İlerleme biraz uzun sürebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 29 Ekim 2014; 19:27:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
Orijinalden alıntı: CIZIK
/>
veya bunun gibi?
Konuyla dogrudan ilgisi yok ama ilk resimdeki modele sahibim.
Bilgi verecekmis gibi bir halin var aydinlatirsan sevinirim
Konuyla Direk ilgili sandiskin çeşitli cruzer modeli var blade gibi mini gibi
bu resimdekiler ise U3 destekli olanlarıdır ki benim yana yakıla satın almak için aradıgım piyasadan bazı güvenlik açıgı oluşturdugu nedeniyle çekilmiş versiyonlarıdır
bu versiyonlarda bellek içinde diger belleklerde bulamayacagınız bir u3 denetleyici chip bulunur ve bu programlanarak emulator olarak görevlendirilebilir kıssadan hisse anlayanlar için altın degerindedir
olayın çözümü ise şöyle gerekli olan u3 tool adında internette sourceforge site üzerindende bulunabilir bir basit araçtır
kullanımı ise komut satırı üzerindendir
komutları ise şöyledir öncelikle c: d: e: gibi sürücü dizine dosyayı kopyalayıp usb diski anakartın arka panelde bulunan girişlerinden birine taktıgınızı varsayarak anlatıyorum.
komut satırı açılır > başlat \ çalıştıra cmd yazılır
(dosyanın d: sürücüsünde oldugunu varsayıyorum)
d: (enter)
u3-tool.exe -p 0 E
usb diskin sürücü ismi E oldugunu varsayıyorum
bu işlemin ardından usb içindeki denetleyici üzerindeki partition sıfırlanmış olur
ardından disk üzerine format atıldıgında orjinal boyutuna geri dönecektir.
bu araç ile u3 destekli resimdeki diskler 2 ye bölümlendirilip bir tarafına cd imajı yüklenebiliyor (dosya olarak çalışan önyükleyicilerle karıştırmayın)
işim geregi foruma fazla sıklıkla bakamıyorum ben bu yazıyı yazarken diski çoktan çöpe atmış olabilirsiniz kusura bakmayın.
-
Hocam güzel bilgiler vermişsiniz elinize sağlık. Ben o U3 Tool olayını flash belleği alır almaz silmiştim meğersem baya işe yarıyormuş
Belleği hala kullanıyorum çünkü piyasadaki usb 2.0 lara göre 2 kat daha hızlı yazıyor. Hatta bende bir de 512 lik var. (resmi aşağıda) O bile şimdiki belleklerden daha yüksek yazma hızına sahip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sorun.cozuldumu. u3 tool dan sonra ?
Bilgisayarimi garantiye gonderdim onun icin su an yapamadim ama gelince deneyecegim. Simdiden tesekkur ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- beklenmeyen g/ç hatası
- ekran çözünürlüğü 1024x768 değişmiyor
- laptopu monitör olarak kullanma
- anakart neden yanar
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- zyxel modem kurulumu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- komut istemi
- silinen dosyaları geri getirme
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X