Şimdi Ara

1GB DDR2 667Mhz -ile- 1GB DDR2 800Mhz cakisirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayar birdne bire calismaz oldu..
    aldim pcgolde goturdum.. ekran kartim yanmis yenisini aldim.
    adam dediki sende bir adet 1GB DDR2 667Mhz bir adette 1GB DDR2 800Mhz ram var bunlar cakisir dedi..
    ikiside ya 667 yada 800 olursa daha cok verim alirsin dedi..
    bende inandim 2GB DDR2 800Mhz ram aldim.. toplam 3 gb oldu 800mhz.. 667mhz olani cikarttim kulanmiyorum oyle duruyor..

soru su : bu doruyumu soyledi.. gercekten fark edermi ikisi 800 olmus yada biri 800 biri 667 cakisir diye bir sey varmi ?

• adam iyi sallamış 800 mhz olan ram 667 mhz ye düşer her iki ramde 667 de çalışır
    ekran kartı olarak ne aldın
  • 667 ile 800 mhz çakışmaz uyumsuz... vb gibi klasik bilgisayarcıların dediklerinden olmaz.

ikisini aynı sistemde çalıştırabilirsin ama şöyle bi sıkıntın olur taktığın 800 rami boşa almış olursun iki ram 667 mhz frekanslarına ve gecikmelerine göre çalışır ve 800 mhz ye de boşa para vermişl olursun onun dışında hiç bişi olmaz gayet stabil kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

adam iyi sallamış 800 mhz olan ram 667 mhz ye düşer her iki ramde 667 de çalışır

ASUS 9500GT GDDR2 1GB 128Bit Nvidia DX10
    tesekurler..

quote:

Orijinalden alıntı: highgen

667 ile 800 mhz çakışmaz uyumsuz... vb gibi klasik bilgisayarcıların dediklerinden olmaz.

ikisini aynı sistemde çalıştırabilirsin ama şöyle bi sıkıntın olur taktığın 800 rami boşa almış olursun iki ram 667 mhz frekanslarına ve gecikmelerine göre çalışır ve 800 mhz ye de boşa para vermişl olursun onun dışında hiç bişi olmaz gayet stabil kullanırsın

aklima gelmisti o an dedim arastirip sonrami alsam.. am 2gb kingston alip bilgisayari 3 gb yapma fikri (deyim yerinde seytan durttu) iyi gelince aldim ..
    benim basima gelen baskasina gelmesin bu konuyu gorenler orensin

tesekurler arkadaslar..

• 9500 gt almakla hata yapmışsın daha iyi kart alınabilirdi eğer iade etme imkanın varsa iade et bütçene uygun daha uygun ekran kartı önerilebilir bütçen ne kadr dı
  • quote:

adam iyi sallamış 800 mhz olan ram 667 mhz ye düşer her iki ramde 667 de çalışır

667 mhz de çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: highgen

9500 gt almakla hata yapmışsın daha iyi kart alınabilirdi eğer iade etme imkanın varsa iade et bütçene uygun daha uygun ekran kartı önerilebilir bütçen ne kadr dı

arastirma firsatim olmadi bilgisayarsiz duramam almadan eve gelemezdim.. o an uzerimde 300 tl nakit vardi..
    KINGSTON 2 GB DDR2 800MHZ + 9500GT GDDR2 1GB 128Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı + BROSS 6030D 280W ÇİFT FANLI SİYAH: 98 + 142 +60= 300 yapti bende aldim

arastirdim o fiyatlara baya guzel aslinda.. sen yinede bi tansiye et onun fiyat araliginda ne var o ozelliklerde ?

edit : ekleme .

not: kasanin icindeki power supley i cikartip benim eski kasadakini taktirdim ordaki AOPEN 400w di..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 8 Ağustos 2010; 23:25:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.oyun

quote:

667 mhz de çalışır

calismaz demiyor , 800 olan 667 ye duser diyor..

bende de calisyordu zaten.. ama 2gb verim alamazsin dedi.. belkide urunu satmak icin agza getirdi bende hevesliydim zaten..
    kim hevesli olmazki pc ozelliklerini yukseltmeye :)

pcgold sitesinde pc toplama bolumunde bi pc topladim (hayalerdeki pc yi) 12 milyarlik hesap cikti

• quote:

Orijinalden alıntı: by.oyun

quote:

667 mhz de çalışır

iyi oku
  • Çakışma olmaz iyi olanda düşük olana göre çalışır. İkiside 667 mhz de gül gibi geçinip giderler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.