Şimdi Ara

SATILMIŞTIR Corsair DDR2 1066 4 GB RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ram-

Corsair xms2 Xtreme ddr2 2x2048 mb (4gb) 1066 mhz 7-7-7-21 timing

Resimler ve Açıklama;

Görüldüğü gibi herhangi bir çizik ve darbe söz konusu olmamakla beraber son derece temiz ve az kullanılmışlardır.Henüz 1 yıllık kullanım sürelerini doldurmuş ve bir kaç ay geçmiştir.Ancak garanti belgeleri kayıp olduğu için ne yazık ki o konuda bir şey diyemeyeceğim ancak 2 yıllık garantileri halen daha devam etmektedir.Yani o derece yeni ve az kullanılmışlardır.Ayrıca şu an piyasada bulamayacağınız bir timing performansına sahiptirler.Hatta piyasadaki en iyi ddr2 belleklerinden bir tanesi diyebilirim ve bu fiyata bu kapasitede,timingde ve mhz hızında ddr2 ramler bulamazsınız.Çalıştıklarına ve özelliklerine dair kanıt;

FİYAT:6X+6X: 1XX

Arkadaşlar fiyatta maalesef çok fazla bir şey yapamıyorum çünkü hala son derece değerli olan bir parçadır.Buradan da öğrenebilirsiniz gerçek remin değerini;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/corsair-twin2x4096-8500c5-ddr2-1066-mhz-4gb-2x2gb/ProductDetails.aspx?productId=bd84149&categoryId=47

İstanbul içi elden satış İstanbul dışı önce havale sonra kargo şeklinde gerçekleştirilecektir.Kargo Alıcıya Aittir!...

NOT:Bu ilan hertürlü yoruma,öneri ve tartışmaya açıktır.Ancak teklifler p.m iletişim ile gerçekleşecektir.

Doğrudan İrtibat İçin TEL: 0538 380 34 28

Ürün @XXXX isimli kullanıcıya SATILMIŞTIR ilgi ve alakanız için teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 20 Kasım 2012; 11:45:04 >

• doğrudan irtibata geçilmiştir
  • CPU -Z RESİMLERİNE GÖRE SİZDEKİ RAMLER DDR2 800 HABERİNİZ OLSUN
  • Valla sanırım ankartım desteklememekte 1066 ramleri..

Linkdende anakartın bilgisine ulaşabilirsiniz orada 800'e kadar desteklediğini göreceksiniz ramlerin takılı olduğu anakartın...
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=KyHOsOKWujC2QguJ
  • quote:

Orijinalden alıntı: esTFyz

Valla sanırım ankartım desteklememekte 1066 ramleri..

Linkdende anakartın bilgisine ulaşabilirsiniz orada 800'e kadar desteklediğini göreceksiniz ramlerin takılı olduğu anakartın...
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=KyHOsOKWujC2QguJ

PARDON CPU Z DE ALLTTA 8500 YAZMIŞ ZATEN GÖRMEDİM BEN ONU

• 1066 da çalışması için 5-5-5-15 olması lazım değilmi
  • bu ramler 1066 5 6 6 18 calısıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satılmadıysa takip...
  • PM gönderdim.Çağrı-ANK
  • Corsair xms2 Xtreme ddr2 2x2048 mb (4gb) 1066 mhz 7-7-7-21 timing

DDR2 800 ler 4-4-4-12 ile çalışırken 1066 'nın en çok 6-6-6-18 olması lazım ki genelde insanlar 5-5-5-15 olarak kullanıyorlar. CL7 timingde artık DDR3 ramler var, Corsair extreme olarak neyi kastetmiş acaba ?
  • Tüm p.m'ler cevaplandı... Ve ilan Güncel!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esTFyz -- 8 Aralık 2010; 0:52:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.