Bildirim
1GB RAMLI NOTEBBOKUMU 2GB'a ÇIKARSAM???
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Mantıklı bi amacın var mı? -
yok, sadece daha hızlı olunca gözle görünür bir fark oluyo mu merak ediyorumquote:
Orijinalden alıntı: BlaCKwiDoW
Mantıklı bi amacın var mı? -
Mutlaka hissedilir bir performans artışı olacaktır. Ancak elindeki 512X2'leri 1GBX2'ye çevirtmek sana pahalıya mal olacaktırquote:
Orijinalden alıntı: fatihkureci
yok, sadece daha hızlı olunca gözle görünür bir fark oluyo mu merak ediyorum
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: fatihkureci
elinde ki 512*2 gb ram ialabilirim
2*1gb ramde getirtebilirim istersen amerikadan -
bence farkı hissetmezsinquote:
Orijinalden alıntı: wolf1907quote:
elinde ki 512*2 gb ram ialabilirim
2*1gb ramde getirtebilirim istersen amerikadan
Alıntıları Göster
.bence sen ramlardan hdd yap windowsu ona kur. ozaman görürsün hız nedir -
bence sen ramlardan hdd yap windowsu ona kur. ozaman görürsün hız nedir NE DEMEK arkadaşlar yaw?? ramlardan hdd nasıl yapılıyoki?quote:
Orijinalden alıntı: pamirr
bence farkı hissetmezsin
.bence sen ramlardan hdd yap windowsu ona kur. ozaman görürsün hız nedir
Alıntıları Göster -
Hız Farkı Görmek istiyorsanız hd 7200 rpm yapın. -
quote:
Orijinalden alıntı: pamirr
bence farkı hissetmezsin
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalinden alıntı: pamirr
bence farkı hissetmezsin
hiç bi fark göremezsin..
parmirr in yazdıgı %100 dogrudur!
hdd arttır gör sen faydasını!
-
hdd 100gb. zaten. nesini arttırıcam??quote:
Orijinalden alıntı: snsncquote:
bence farkı hissetmezsin
hiç bi fark göremezsin..
parmirr in yazdıgı %100 dogrudur!
hdd arttır gör sen faydasını!
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Ebu Zer Gıfari
Hız Farkı Görmek istiyorsanız hd 7200 rpm yapın.quote:
Orijinalinden alıntı: serdem
Hız Farkı Görmek istiyorsanız hd 7200 rpm yapın.
7200Rpm devirli Notebook HDD'si mi var? -
7200 rpm harddisk yok diye biliyorum 5400 lukler var onlar bile fiyatlari 4200 luklerden baya fazla 7200 varsa da cok pahali olurquote:
Orijinalden alıntı: ak_onairquote:
Orijinalinden alıntı: serdem
Hız Farkı Görmek istiyorsanız hd 7200 rpm yapın.
7200Rpm devirli Notebook HDD'si mi var?
Alıntıları Göster -
7200 var ama pili yer bitirir arkadaşlar unutmayın performan=ısı ve yeni slogan performans=az pilquote:
Orijinalden alıntı: gbuffon12
7200 rpm harddisk yok diye biliyorum 5400 lukler var onlar bile fiyatlari 4200 luklerden baya fazla 7200 varsa da cok pahali olur
Alıntıları Göster -
imzama bakınquote:
Orijinalden alıntı: tolgatelli
7200 var ama pili yer bitirir arkadaşlar unutmayın performan=ısı ve yeni slogan performans=az pil
Alıntıları Göster
7200 rpm varmı yokmu görürüsünüz
ram içinde bakabilirsiniz -
kardeş pili nasıl gidiyor film izlerken,internettte,oyunları demiyom bi de şeyi merak ettim pil tasarrufu için nvidia max. pile getirince ekran kartını bi test ettinmi puanlar nasıl değişti veya orta Balance getirince ne kadar değiştiquote:
Orijinalden alıntı: wolf1907
imzama bakın
7200 rpm varmı yokmu görürüsünüz
ram içinde bakabilirsiniz
Alıntıları Göster -
quote:
bence sen ramlardan hdd yap windowsu ona kur. ozaman görürsün hız nedir NE DEMEK arkadaşlar yaw?? ramlardan hdd nasıl yapılıyoki?
Alıntıları Gösterquote:
bence sen ramlardan hdd yap windowsu ona kur. ozaman görürsün hız nedir NE DEMEK arkadaşlar yaw?? ramlardan hdd nasıl yapılıyoki?
NORMAL PCYE TAKILAN TV KARTI SES KARTI GİBİ BİR KART VAR (yeni bir teknolojidir ve fiyatı 60-70$ civarı).
bu kartın üstünde ram slotları var. bu slotlara takılan ramler HDD vazifesi görüyor.
fakat tahmin edeceğiniz üzere bilgisayarı kapatınca ramdeki bilgiler uçuyor
bunu da önlemek için şarjlı pil ile rami destekliyoruz ve böylece ramdeki bilgiler uçmadan uçak hızında hddmiz oluyor.
artık XPyi mi kurarsınız Oyun mu oynarsınız bilmem.
fiyat olarak biraz pahalı oluyor ama hız isterseniz eliniz cebinize gitmek zorunda biraz yanii. değil mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: pamirrquote:
NORMAL PCYE TAKILAN TV KARTI SES KARTI GİBİ BİR KART VAR (yeni bir teknolojidir ve fiyatı 60-70$ civarı).
bu kartın üstünde ram slotları var. bu slotlara takılan ramler HDD vazifesi görüyor.
bunu da önlemek için şarjlı pil ile rami destekliyoruz ve böylece ramdeki bilgiler uçmadan uçak hızında hddmiz oluyor.
fiyat olarak biraz pahalı oluyor ama hız isterseniz eliniz cebinize gitmek zorunda biraz yanii. değil mi?
Alıntıları Gösterquote:
quote:
Rama işletim sistemi kurmak kulağa hoş geliyor ama bana sallama gibi geldi. Bu olaya dair linkin var mı??
-
RAM disk olayı doğrudur, bence araştırın. Bu arada windows xp işletim sistemi için 2GB Ram hiç bir hız artışı sağlamaz. Başka işletim sistemlerinde ise (sunucu bilgisayarlarda) yüksek RAM tabiki hızı artırır. -
hızın artar sarj süren düşerquote:
Orijinalden alıntı: musci
RAM disk olayı doğrudur, bence araştırın. Bu arada windows xp işletim sistemi için 2GB Ram hiç bir hız artışı sağlamaz. Başka işletim sistemlerinde ise (sunucu bilgisayarlarda) yüksek RAM tabiki hızı artırır. -
kendimim diye söylemiyorum bende yamuk olmaz. ne diyorsak o. araştırmak size kalmış birkaç tıkı da siz yapın bir zahmet. google denen birşey var... aaaaaquote:
Orijinalden alıntı: korncu21
hızın artar sarj süren düşer
Alıntıları Göster
bu ucretsiz online gazete olayı da gerçekten güzelmilş baya hoşuma gitti benim...
Benzer içerikler
- casper bios güncelleme
- monster bios tuşu
- packard bell driver
- laptop seri numarası öğrenme
- monster fan sesi azaltma
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- gigabyte bios tuşu
- lenovo legion go 2
- ipad mi macbook mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X