Şimdi Ara

1k harcamadan chitin shell giymek!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Steave

quote:

Orjinalden alıntı: mavii_yosun

cok mantıklı.artık düşman değişti.Düşman karus değil Patos oldu.Adamlar daha güçlü olmamızı istiyolar.ayrıca mantıken 74 lvl mage 3 nova atıyo.Buna paper kıyafetlerle dayanmak o kadar kolay değil.Chitin shell leri satıp sağlam itemler alabilirsin.Tabi bu senin seçimin.

Ya benim gözüm senin imzandaki resme takıldı Wizard +8 +8'i KARE içine almışsın Hani bakın benim Wizard Staff +8'im var gibilerinden.. Bence o resimle gülünç duruma düşüyorsun haberin olsun.

nedense o resim bana ps gibi görünüyo dikkat ettiysen Wizard +8 olmasına rağmen ve ribth de diil ama Wizard +8 yanmıyo ilginç

• olum üsküdarsda sabah oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

peki beyler mesela ben deru ws görevini mage ile yaptım o zaman bana complete mi düşüyo ya da warriror la yapınca warrior için mi sheel düşüyor yani görevi hangi karakterle yaparsam onun cinsinden mi shell düşüyo yoksa karışık mı

Complete düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

arkadaslar +7/+8 olmayan sheller bır anlam ıcermez sahsen ben +8 fp takılıyorum shellerı basmayı denedım ama +6 yapamadım yandılar yanı atack dusuk olduktan sonra defansın olsa kac yazar kusura bakmayın ama ben rougeyım warrıor degılkı tank olam yada 10 kısının arasına dalıp adamları dograyam rouge serıdır sınsıdır hıozlı oldurur ama tek tek ve farkettırmedın adı uzerınde rouge yanı hırsız daha ne dıyeyım bole bır charda tabıkı cok agır zırhlar dan zıyade atack onemlı dedıgım gıbı su an ıcın shell dusunmuyorum +8 fplerım bence cok ıyı chara ıkı uc ufak ekleme daha yaparsam bayagı guzel olacak gıbıme gelıyor ıste buda ben sızce bu atack degerı bırakılıp +4/+5 shell gıyılırmı sırf defansım artsın dıye yorum sızın arkadaslar

http://img104.imageshack.us/my.php?image=benimezukaq6.jpg

http://img77.imageshack.us/my.php?image=benimezukwolfluue0.jpg

Çok haklısın Hakan.Shell en az +7 olsun ki denge bozulmasın..Yoksa +7-+8 fp yerine +5-+6 shell giyilmez..Anca 1 parça.Yoksa atagı cok dusurur.

• quote:

Orjinalden alıntı: assassinatedd

quote:

quote:

cok mantıklı.artık düşman değişti.Düşman karus değil Patos oldu.Adamlar daha güçlü olmamızı istiyolar.ayrıca mantıken 74 lvl mage 3 nova atıyo.Buna paper kıyafetlerle dayanmak o kadar kolay değil.Chitin shell leri satıp sağlam itemler alabilirsin.Tabi bu senin seçimin.

Ya benim gözüm senin imzandaki resme takıldı Wizard +8 +8'i KARE içine almışsın Hani bakın benim Wizard Staff +8'im var gibilerinden.. Bence o resimle gülünç duruma düşüyorsun haberin olsun.

nedense o resim bana ps gibi görünüyo dikkat ettiysen Wizard +8 olmasına rağmen ve ribth de diil ama Wizard +8 yanmıyo ilginç

+8 wizarda rebirh basamassın

• ŞU AN 3 SET ROGUE SHELIM VAR
    ASIL CHARIN BANI AÇILINCA Bİ SET DAHA YAPIP
    UPGRADE EDECEM
    +7 OLMAZSA GİYİLMEZ ZATEN
    AYRICA EXTRA SHELLER NEREDEN ÇIKIYO
    BİLEN VARMI
    YADA GÖREN
  • kardeş senin wizard +8 nie yanmıor?? Bence paran varsa iyi bir fiyata elixir staff da alabilirsin.O zaman karizma olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolfref

quote:

Orjinalden alıntı: assassinatedd

quote:

quote:

+8 wizarda rebirh basamassın

farıkndaysan ben +8 wizarda rebirth demedim rebrth de yok dedim yani +7 de bassa yanardı ama bu saf kan +8 ama yanmıyo ben onu belirtmek istedim

• kardesım shell lerı +1 verıo +1 shell gıyılırmı yaw
  • çok saçma
    sadece gülüyorum puhaha
  • quote:

quote:

+1
  • yenimi duyuyorsun kardes sana günaydın :p ben yeni char actım onu 50 yaptım 3 günde onada chıtın gorevlerını yaptırdım :D
  • eet ya resmen oyunu ne hale getirdiler eskiden shell için dm kesmek lasımdı weya onun seviyesinde canavarlar (fallen abgel vb..) ama şimdi 40 aposa shell alıoz biz zaten aposları kasmak için kesioduk
    şimdi normal kesen yok 40 tane kesip diegr göreve atlıolalarrr
  • shel +1 olduktan sonra hiç bi işe yaramaz
  • ben şahsen chitini tercih ederim shell bana göre değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.