Şimdi Ara

1k harcamadan chitin shell giymek!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet gerçekten çok kolay raibadan gorevleri war trol ,golem,apos,deru vb. keserek full set yapabiliyorsunuz şu an 3 charım da full shelli gerçi artık herkez shelli olucak o yüzden bi anlamı kalmadıı

• günaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

günaydın

• cok mantıklı.artık düşman değişti.Düşman karus değil Patos oldu.Adamlar daha güçlü olmamızı istiyolar.ayrıca mantıken 74 lvl mage 3 nova atıyo.Buna paper kıyafetlerle dayanmak o kadar kolay değil.Chitin shell leri satıp sağlam itemler alabilirsin.Tabi bu senin seçimin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavii_yosun

cok mantıklı.artık düşman değişti.Düşman karus değil Patos oldu.Adamlar daha güçlü olmamızı istiyolar.ayrıca mantıken 74 lvl mage 3 nova atıyo.Buna paper kıyafetlerle dayanmak o kadar kolay değil.Chitin shell leri satıp sağlam itemler alabilirsin.Tabi bu senin seçimin.

Ya benim gözüm senin imzandaki resme takıldı Wizard +8 +8'i KARE içine almışsın Hani bakın benim Wizard Staff +8'im var gibilerinden.. Bence o resimle gülünç duruma düşüyorsun haberin olsun.
  • beles mles ama önemli olan onu +7 veya +8 yapmak yapamadık dan sonra bi işse yaramaz
  • 1k harcamadan mı pot parası 1m en az
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    Base Str Priest Küpe Önerisi
    13 yıl önce açıldı
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya onu bunu bırak ezikler bile şelle olaşıo :D

yani ezik dediğim yeni 60 olmuş adam direk full şell.bence bu iyi olmadı bu görevleri kalırsalar keşke.zamanına 800m civarı olan warıor kafalık şimdi bi görevle hemen elinde.
    bu arada artık dm nin bi anlamı kalmadı madem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmocan

1k harcamadan mı pot parası 1m en az

+1
  • kaç troll kesecez bide bu görevleri alabilmek için level laç olmak lazım
  • quote:

Normalde 1 m ye satılıyor shelller dimi
  • bizim bi ark 2-3 shell SET verip shard alıcakmıs
    shell in durumunu artık siz düşünün
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grameradam

quote:

Normalde 1 m ye satılıyor shelller dimi

olsun yinede ucuz ama adam 1k harcamadan demiş sonuçta masraflar 1k yı geçiyor
  • püff tartıştığınız şeye bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

püff tartıştığınız şeye bak

dogru
  • Artık Sheller Mühim Değil Herkes Takıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

püff tartıştığınız şeye bak
  • peki beyler mesela ben deru ws görevini mage ile yaptım o zaman bana complete mi düşüyo ya da warriror la yapınca warrior için mi sheel düşüyor yani görevi hangi karakterle yaparsam onun cinsinden mi shell düşüyo yoksa karışık mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

peki beyler mesela ben deru ws görevini mage ile yaptım o zaman bana complete mi düşüyo ya da warriror la yapınca warrior için mi sheel düşüyor yani görevi hangi karakterle yaparsam onun cinsinden mi shell düşüyo yoksa karışık mı

herkese kendi shell i ;)
  • arkadaslar +7/+8 olmayan sheller bır anlam ıcermez sahsen ben +8 fp takılıyorum shellerı basmayı denedım ama +6 yapamadım yandılar yanı atack dusuk olduktan sonra defansın olsa kac yazar kusura bakmayın ama ben rougeyım warrıor degılkı tank olam yada 10 kısının arasına dalıp adamları dograyam rouge serıdır sınsıdır hıozlı oldurur ama tek tek ve farkettırmedın adı uzerınde rouge yanı hırsız daha ne dıyeyım bole bır charda tabıkı cok agır zırhlar dan zıyade atack onemlı dedıgım gıbı su an ıcın shell dusunmuyorum +8 fplerım bence cok ıyı chara ıkı uc ufak ekleme daha yaparsam bayagı guzel olacak gıbıme gelıyor ıste buda ben sızce bu atack degerı bırakılıp +4/+5 shell gıyılırmı sırf defansım artsın dıye yorum sızın arkadaslar

http://img104.imageshack.us/my.php?image=benimezukaq6.jpg

http://img77.imageshack.us/my.php?image=benimezukwolfluue0.jpg

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.