Arkadaşlar bu hafta Superonline Fiber'e geçtim, kendi verdikleri modem ile problemsiz olarak 1gbit kadar internet alıyorum, wifi da iyi ama üst kat komşumla paylaşımlı yapmak istiyoruz,(daha önce de paylaşıyorduk) lakin şuanda cat6 ile bağlı olan, üst kat komşumda halihazırda bulunan bridge moddaki modem'de hız 100mbit i geçmiyor, en azından 300mbit olsaydı gene kurtarırdı lakin herhalde eski olduğu için bu şekilde. Komşuya giden kabloyu direk kasaya bağlayınca 1gbit internet geliyor yani kabloda problem yok gibi. Öncelikle yeni cihaz almadan , teknik bir ayar vs. tavsiyeniz olursa tabi en güzeli olur. Eğer cihaz yetersizse de ana modem'den üst kata cat6 ile bağlanarak hem ethernet çıkışı (komşunun kasası ve tv'sine) hem wifi sağlayacak ikinci bir cihaz gerekiyor. Böyle bir durumda hangi Router'ı tercih etmek gerekir. Network konusunda gerçekten çok bilgisizim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Odama bir adet TV almak istiyorum ama temel olarak her şeyi Bilgisayarım üzerinden kullandığım için TV'yi de temelde Bilgisayar üzerinden kullanacağım.
Temel olarak aradığım gene Dizi Film izlemek ama bunun yanında Konsol gibi oyunda oynamak o yüzden HZ ve Tepki Süresi kötü olmayan bir cihaz arıyorum, bunun dışında akıllı tv vs gibi özellikleri önemli değil fazla.
Hedeflenen oyun tipi Cs veya Apex gibi oyunlar olmadığı için süper hızlı bir şey olmasına da gerek yok. Klasik konsol tecrübesi yani. Ama bazı TV'ler Shooter olmayan oyunlar için bile çok yavaş kalabiliyor, böyle bir şey alıp da pişman olmak istemiyorum.
Aklımdaki bütçe ortalama 5000 TL denilebilir bu yüzden ebatını da geniş tutuyorum, tabi büyük ekranlı olması daha iyi olacaktır.
Kıymetli görüşlerinizi beklerim.
|
OYUN İÇİN UYGUN FİYATLI ANAKART TAVSİYESİ
CYBER MS080 DRİVER ACİL!!!
|
oblivion bruma contess yardım!!
|
fantastic four! rise of the silver surfer!
|
1k harcamadan chitin shell giymek!!!
|
rebels prison escape !!!
|
şu AVATAR MESELESİ Bİ ARDIM
|
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 233
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 3.934 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap