Şimdi Ara

Priest Pendant vs Amulet Of Dex.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img293.imageshack.us/img293/804/zzzhl4.gif

Char Bu.

Dual +7 Shard
    Amulet of dex.
    +9 küpeler ve belt
    +1 kekury ve +0 kekury
    +7 Chittin Set(Kolluk +8 Fp)
    Dd 15 Chittin kafalık yedekte
    Wolflu haldeki ss sadece wolf.

Bi kararsızlığım var aod yi pp olarak mı değiştirsem yoksa iyi mi böyle ve elf belt piyasada var mıdır?

Server Pathos.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 18 Ocak 2007; 2:03:22 >

• reistlerin tahminimce çok düşük bi leg cuttingde felan yamulursun pp aliosan al tabi ama atağında az geldi bana
  • Char Ardream Charı Sadece Wolf var başka sc yok.
  • kesinlikle pp...5 dex bonus icin pp den vazgecme 20 def 100 mp bonus ve 15 er resistance i birakma...
    asas oldugun icin kesinlikle pp..okcu olsaydin amulet of dexterity..asas icin pp okcu icin amulet of dexterity...atack guzel kafani yorma 5 dex bonus azalsa bisey olmaz sen sat onu ppyi al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harDeath -- 18 Ocak 2007; 2:06:30 >
  • Aod, pp, wp pathosta kaç gb?
    Cevaplarsanız sevinirim.
    Benden tavsiye wp alabiliyorsan al.
    Defans 20,
    HP Bonus 100,
    MP Bonus 150,
    HP 5,
    STR 5,
    DEX 5,
    Flame Resistance 30,
    Glacier Resistance 10,
    Lightning Resistance 10
    Yanlış yazmamışımdır umarım.
  • Bencede Priest Pendant takmalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokaka

Aod, pp, wp pathosta kaç gb?
    Cevaplarsanız sevinirim.
    Defans 20,
    HP Bonus 100,
    MP Bonus 150,
    HP 5,
    STR 5,
    DEX 5,
    Flame Resistance 30,
    Glacier Resistance 10,
    Lightning Resistance 10

PP>>30gb aod bilmiyorum wp>>65gb++ ,wp mi pp mi derseniz tabiki wp derim bi asas için ama para yok hehehe :D pple idare edioz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cl1nk -- 18 Ocak 2007; 3:36:19 >
  • daima pp durdurlamaz bı hal alırsın
  • pp cok gereksiz bir item bence wp varken amuleti saymıyorum bile rouge her için hatta her char için ( iron necklace ve sınıfını saymıyorum) en iyi pendant warrior pendanttır..
  • şu anda wp +0 kaçadır bilmiyorum ama pp+1 ile wp+0 ı karşılaştırırsak, hangisi daha iyidir?
    pp+1 de 24 defans 15 dex var.gerisini hatırlamıyorum.

pp+0 30 gb ise pp+1 90gb olur.
    peki wp+0 kaça?
  • Wp hakkında fikrim yok :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shuttlea

quote:

Cevaplarsanız sevinirim.
    Defans 20,
    HP Bonus 100,
    MP Bonus 150,
    HP 5,
    STR 5,
    DEX 5,
    Flame Resistance 30,
    Glacier Resistance 10,
    Lightning Resistance 10

PP>>30gb aod bilmiyorum wp>>65gb++ ,wp mi pp mi derseniz tabiki wp derim bi asas için ama para yok hehehe :D pple idare edioz

Kardeş Uçma Priest Pandant 22-23Gb Den satıyorlar
    Serverda WP Cok pahalı oldugu için Onu salla
    Kekuri ringleri +2 yap
    Kafandan Asla Rogue DD 15 i Çıkarma benden sana tavsiye

• quote:

Orjinalden alıntı: leo_galileo

şu anda wp +0 kaçadır bilmiyorum ama pp+1 ile wp+0 ı karşılaştırırsak, hangisi daha iyidir?
    pp+1 de 24 defans 15 dex var.gerisini hatırlamıyorum.

pp+0 30 gb ise pp+1 90gb olur.
    peki wp+0 kaça?

öyle bir hesap şekli yok,itemler +1 +2 +3 olunca fiyatlar kac taneden bu şekle geldiğine göre hesaplanmaz,o zaman favorin +0 25 gb +3 için 21 tane lazım buda demekki favorin +3 525 gb olurmu böyle hesap senc ? pp +1 le wp +0 takasını ben yaparım hemde hemen kafa kafaya gelirler wp +0 beramusta 70-80 gb arası gidiyor.
  • http://img209.imageshack.us/img209/5575/warder2killly8.jpg

Buda Baska Ss Sonuç Pp mi simdi Wp pahalıymıs sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

http://img209.imageshack.us/img209/5575/warder2killly8.jpg

Buda Baska Ss Sonuç Pp mi simdi Wp pahalıymıs sanırım.

• quote:

Cevaplarsanız sevinirim.
    Defans 20,
    HP Bonus 100,
    MP Bonus 150,
    HP 5,
    STR 5,
    DEX 5,
    Flame Resistance 30,
    Glacier Resistance 10,
    Lightning Resistance 10

bir şeyi çok merak ediyorum arkadaşlar wp güzel bir item fakat nerde okuduysam bir asasta pp yerine wp tavsiye ediyorlar sebep olarakta resistlerin olduğu söyleniyor. bana göre pp wp den bir asas için çok daha önemli tabi bunu ardream için söylüyorum çünkü ppde deki resistlerde poison vb. resisti var ardreamda asas ağırlıklı daha sonra warrior ile mage geliyor dolayısıyla flame glacier resist yerine daggerlerdeki, glavedeki ve raptordaki poisona resist veren ayrıca dexi 5 fazla olan pp daha iyi olur gibi geliyor. ben pp kullanıyorum wp kullanmadım fakat ardreamdaki magelerle bir problemim olmuyor yani sadece ice larla başım derde giriyor zaten wp ninde ice yi tamamen durdurması söz konusu değil zaten mageleri görünce chitin +7 yerine goblin chitin giyerek gittiğimden beni fazl etkilemiyor.tabi czde karşılaştırmayı yapmıyorum sebep olarakta novalar baş belası oluyor tabi orda wp daha iyi olabilir onu tam olarak bilmiyorum tabi bunlar bir düşünce ikisinide kullanan bir arkadaş daha iyi bir karşılaştırma yapabilir saygılarımla...

• Hmmm Peki Elf Belt?
  • quote:

Cevaplarsanız sevinirim.
    Defans 20,
    HP Bonus 100,
    MP Bonus 150,
    HP 5,
    STR 5,
    DEX 5,
    Flame Resistance 30,
    Glacier Resistance 10,
    Lightning Resistance 10

Bende Wp kullandım asasta fazla faydasını göremedim 10 dex düşüo boru deil healt felan werio ama bence dex 5 çok çok az
  • tabiki pp al .. 20 defans ı kolay kolay nerde bulucaksın ayrıca 5 str veriyo mana veriyo ve resistansları var.. ama bulursun KESİNLİKLE WARRİOR PENDANT ALMANI ÖNERiRİM amulet of dex le direk takas olur mu bilmem ama fiyat olarak biraz yakınlar uste bişiler verebilirsin.. warrior pendantta dex 5 ama 20 def 5 healt bonus 100 hp 150 mp 5 str ... ve resistleri de çok iyi 30 15 15 resistans veriyo .. bulursan bu prest pendanttan çok daha iyidir.. dex in düşük olduğunu kafana takma sakın azıcık bi atak düşer ama çok sağlam olursun ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

quote:

Cevaplarsanız sevinirim.
    Defans 20,
    HP Bonus 100,
    MP Bonus 150,
    HP 5,
    STR 5,
    DEX 5,
    Flame Resistance 30,
    Glacier Resistance 10,
    Lightning Resistance 10

bir şeyi çok merak ediyorum arkadaşlar wp güzel bir item fakat nerde okuduysam bir asasta pp yerine wp tavsiye ediyorlar sebep olarakta resistlerin olduğu söyleniyor. bana göre pp wp den bir asas için çok daha önemli tabi bunu ardream için söylüyorum çünkü ppde deki resistlerde poison vb. resisti var ardreamda asas ağırlıklı daha sonra warrior ile mage geliyor dolayısıyla flame glacier resist yerine daggerlerdeki, glavedeki ve raptordaki poisona resist veren ayrıca dexi 5 fazla olan pp daha iyi olur gibi geliyor. ben pp kullanıyorum wp kullanmadım fakat ardreamdaki magelerle bir problemim olmuyor yani sadece ice larla başım derde giriyor zaten wp ninde ice yi tamamen durdurması söz konusu değil zaten mageleri görünce chitin +7 yerine goblin chitin giyerek gittiğimden beni fazl etkilemiyor.tabi czde karşılaştırmayı yapmıyorum sebep olarakta novalar baş belası oluyor tabi orda wp daha iyi olabilir onu tam olarak bilmiyorum tabi bunlar bir düşünce ikisinide kullanan bir arkadaş daha iyi bir karşılaştırma yapabilir saygılarımla...

bak şu şekilde bir durum var ortada,andreamda atack agırlıklı olmak mantıklı ama czde her zaman defans ve hp daha önemlidir,ve wp da hp veriyor bu çok önemli ki wp +0 150 yada daha fazla hp veriyor buda harika bir rakam,benim hp m 3600 bufla wp la 3750 lere cıkıyor yada geciyor tam bilmiyorum ve 800 vuracagıma 780 vuruyorum bence çok önemli bir damage eksiği değil ama 150 hp benim hp min 24 de biri ama 20 damage benim damage ımın 40 da biri arada büyük bir fark var ve her zaman söylerim ilk önce yatmayacaksınki yatırabilesin şu şekilde bir char düşünün..

+10 dex earring dual
    +1 pp
    +8 shel set
    +10 dex belt
    +3 kekuri dual
    +8 shard dual
    bu char 70 lvl ortalama defansı bu şekilde 850-870 civarı olucaktır tahmini sölüyorum kesin değil,ayrıca hp 2900 u gecmez ap de 2150 civarı

1 de bu chara bakalım

+0 re dual
    +0 wp
    elf belt
    +8 shel set
    +2 favorin dual
    +8 shard dual
    bu charda 70 lvl ortalama defansı 1020 civarı olucaktır hp side 3500-3600 civarı ama ap de 2000 ol
    defans oynar ve 150 civarı ap birisinde ap fazladır birisinde defans ve hp..

sonuca geleyim dex agırlık charda atack fazla oluyor ama hp ve defans oldukca düşük.
    defans ve hp agırlıklı char ise dex agırlıklı chara oldukca bir fark atıyo bu konuda,o hp yide defansa sayarsak eğer bence sonuc ortada arada dağlar tepeler var 1000 değil 900 vurursun ama sana 1000 vurucak olan en fazla 800 vurur ve hp inde normalinden 500-600 fazla olur.

burdaki bilgileri kafadan yazıyorum ortalama bir hesap bu kesinlikle net değil ama 3 aşağı 5 yukarı cıkıcaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.