Şimdi Ara

Priest Pendant vs Amulet Of Dex. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabiki ben ardream için söylemiştim cz de her ikisinide kullanamadım o nedenle czde ne fark eder tam emin değilim söylediklerin mantıklı hp önemli, defans ikisindede aynı resistlerde ise bir asasla vs yaparken pp daha iyi olur diye düşünüyorum poison resistten dolayı tekrar söylüyorum tekrar söylüyorum benim yorumum ardream için geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunga

tabiki ben ardream için söylemiştim cz de her ikisinide kullanamadım o nedenle czde ne fark eder tam emin değilim söylediklerin mantıklı hp önemli, defans ikisindede aynı resistlerde ise bir asasla vs yaparken pp daha iyi olur diye düşünüyorum poison resistten dolayı tekrar söylüyorum tekrar söylüyorum benim yorumum ardream için geçerli.

pardon editledim yanlıs yazmısım, kesinlikle pp eğer amuletle karşılaştırırsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dieforyou1 -- 18 Ocak 2007; 13:35:18 >
  • elf belt ne ayak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

elf belt ne ayak?

elf belt güzel itemdir 10 dex 30 defans birkaçda bişileride varda incerase atack power rate vs side var o nedir çok bilmiyorum biliyorum ama faydasını görmedim,ayrıca senin chara lüx kaçabilir wp la aynı fiyatlarda.
  • Bana lüks kaçmaz heralde yaf +0 kekury yerine rol alıp ötekini +2 yapcam beltde elf belt olursa tam olcak.
  • Chittin Don'u +8 Yaptım Shardın Teki Cleaver +8 oldu. Hala Elf belt Ve pp arıorum ama nerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 19 Ocak 2007; 13:10:40 >
  • Shardı tekrar teğmin ettim simdi +8 chittin set için uğraşcam.
  • ben aod kullanıyorum ve çok memnunum ppde kullandım ama bana göre ardream char için aod çok ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

reistlerin tahminimce çok düşük bi leg cuttingde felan yamulursun pp aliosan al tabi ama atağında az geldi bana

atağı gayet iyi andream charı o.Resistanslarıda fena deil.
  • A.of dex kullan
  • a.DEX kullan bencede
  • ben olsam priest pendant kullanırdım .. 50 atack yerine o kadar defans daha uygun olur ..

Warrior ve priestları daha çok kullandığımdan mıdır nedir defansı hep öncelikli tutmuşumdur :P
  • bende karar veremdim okcuyum hiç yakın girmiyom direk uzaktan atışlar yapıyom benim için hangisi ii olur?
    lwl 53 görev takıları ve amulet of dextarity var +8fp set ve +7ib var ap wolf ile 1150 defans 420di galiba banada bi fikir verirseniz sevinirim ayrı bi topic açıp formu kirletmiyeyim
  • Sana Kesinlikle Aod Lazım uzaktan işi bitirmen lazım çünkü =)
    Set Falanda Güzel Görev Takılarını dexe yönelik takılar yapmaya çalış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.