Şimdi Ara

1kg Beypazarı Kurusu 16 tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
6
Favori
10.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Guzel gozukuyor ellerine saglik hocam. Ben de bu donemde yemek islerini baya ilerlettim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuncaybe kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık,afiyet olsun...
  • Ben normal vatandaş olarak gitsem sizin aldığınız fiyatlara hatta daha uygununa gönderiyorum 1 kg ürünü.

Kargo olayından dolayı takip ediyordum konuyu hallettiğiniz hali bu ise ürününüz size kalsın, yolumuz düşerse fırınınızdan gelir alırız hocam. İyi satışlar.
  • Sıcak fırsat yok ortada konuyu kapatın.
    Sadece reklam olmuş konu.

Tarif please

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık hocam
  • Buradaki Kargo ücreti mevzularından dolayı siteye girmeye bile gerek duymadım.
  • 16 lira kargo nedir hocam sen buna çözüm bulamamışsın konu açıyorsun burada. Eyvallah Allah işini rast getirsin de bu kargo ücretiyle bu forumda birşey yapabileceğini düşünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Tarif please
    Bu iki tariften yararlandım, tarçın miktarı ve şeker ekleyip eklememek keyfinize kalmış:

Kevserin Mutfağı
    Beypazarı Kurusu Tarifi | Kevserin Mutfağı - Yemek Tarifleri
    https://www.kevserinmutfagi.com/beypazari-kurusu-tarifi.html

www.40firinekmek.com
    Beypazari Kurusu
    http://www.40firinekmek.com/beypazari_kurusu.htm

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az ama öz/kaliteli olsun fikrinden hareketle Cihan Beypazarı kurusu alıyorum. Ankara'daki bir çok farklı market şubesinde 350 gr. paket halinde bulunabiliyor. İçeriğine dair önemli detaylar; %25 süt, %10 tereyağı ve mahlepli. Lezzeti ve kalitesi bence üst düzeyde. Piyasadaki uygun fiyatlı olanlarda dikkat ettiğim husus; genelinde %4 tereyağı var, süt oranı yazmıyor ve mahlep yok.

Ekonomik bunalımdan önce 6-7 TL'ydi lakin her üründe olduğu gibi fiyatı arttı. Şu an yakın bir marketten 10 TL'ye bulabildim. 2 farklı markette 12-13 TL'ye görmüştüm, belki daha ucuza satan marketler de vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 20 Mayıs 2020; 22:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulumse_kaderine

Bir sürü varyasyon, ürün ve fiyat var tabi ki.. Ancak gerçeği göz ardı etmemek gerekiyor. Bizim için kargo konusunda birinci öncelik maalesef fiyat olamıyor. Ürünün kolay hasar görebilen yapısı bizi kaliteli hizmet veren firmayı bulmaya yönlediriyor. 1-2 lirayı arayamıyoruz. Atıp tutmaktan tamamen kırılıp, ezilmiş koliler oluyor. Ayrıca zaman çok önemli. Beypazarı'ndan İstanbul a 6 günde giden kargo var. Pandemi sürecinde kargoların inanılmaz yoğunlukları var. %50 nin üzerinde zam yaptıkları konuşuluyor bu süreçte.

Biz Beypazarı'nda fırınımız da üretip sattığımız ürünü araya herhangi bir aracı koymadan aynı kalitede ve aynı fiyatta sizlerle buluşturmak istiyoruz. Ki aslında büyük ölçüde de internet ortamının kargo dahil en ekonomik fiyatına sahibiz..

Ürünümüze gelince, tabi kimse kendi ürünü için kötü demez. Ürün hakkında bilgiyi ya Beypazarı'ndan bir tanıdık bulup sormanız, ya da bir şekilde tatmanız gerekiyor. Beypazarı dışından aldığınız ürünler içinse şöyle bir yorumda bulunabiliriz, taze mi, Beypazarı'nda mı üretilmiş? Bu iki soru çok önemli. Çünkü Beypazarı kurusu Beypazarı adına tescillidir ve Coğrafi İşareti alınmıştır.

Teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz.
    Merhaba baska internet sitelerinde satisiniz var mi sadece belirttiginiz kendi sitenizde mi satisiniz var

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.