< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1M Liraya İkinci El Araç Önerisi (İlk Arabam Olacak) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İlk araç olacaksa ve büyük şehirdeyseniz kesinlikle hatchback veya b crossover tarzı maks 4-4.25 m uzunlukta araç almanızı öneririm. Parkı kolay olmalı.
Geri görüş kamerası ve sensör şart hatta öne bile sensör öneririm varsa.
Mutlaka otomatik olmalı.
Deneyeceğiniz aracın içine girin koltuğu biraz yükseltin, önü arkası köşesi vs. düzgün görebileceğiniz bir araç olsun.
Arkası basık arka camlar küçücük araç önermem. Coupe tarzı da olmaz.
İlk araç öğrenmek içindir 2 sene sonra satarsınız üzerine ekleyip dilediğiniz aracı alırsınız.
Yok koltuk ısıtma yok led matrix far yok 17-18-19 inch jant, yok sunroof, yok vitesi düğme olsun yok çift zon klima geçiniz.
İlle de biraz dolu olacaksa acil fren, kör nokta uyarı (acemi için birebir) olabilir.
Hatta sıfır değilde tamponu park ederken çizilmiş taş veya kapı çarpması yüzünden 1-2 cm göçüklü araç da olabilir. Acemi olarak zaten araç ile ufak tefek vukuat yaşamanız mümkün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 28 Şubat 2024; 22:32:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok güzel ve bilgilendirici bir yorum teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Al bi Tucson geç... Güvenlik diyorsan.
Eski kasa ful paketi
https://www.sahibinden.com/s/Si4EAQlI
Yeni kasa daha boş paket, çok da boş değildir
https://www.sahibinden.com/s/qQWYikSR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim herkese. Peki citroen c3 aircross suv nasıl bir araba sizce?
Hocam o paralara yeni C4 X olmalı gözünüz daha yükseklerde olsun
Ayrıca şuan avantaj alıcı olarak sizde, yazılan fiyatları çok dikkate almayın. Bazı durumlarda 100 bin lira bile altına alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 29 Şubat 2024; 16:51:39 >
acemi adam 1 milyon bütçeyle araba almaz zengin olmadığını varsayıyorum zengin olsa zaten gelip forumda sormaz
350- 400 bin tl arası otomatik vites corolla en mantıklısı 2006-2009 modeller arası bakımlı
-
Teşekkür ederim, bakayım o zaman ben
O kadar eskiye hiç bakmadım inan ki. Teşekkür ederim ayrıca bakmaya çalışırım 6-9 corollalara
950k civarı tertemiz, boyasız yeni kasa 2021 model 1.0 TSİ DSG polo life paket bakabilirsiniz. Salı günü aldık biz ve bu fiyatlara alınabilecek en konforlu araçlardan biri. Ben de uzun zamandır araştırıyorum ve yeni polo cidden çok iyi.
-
Dostum çok yanlış bir tarz bu. Biri de gelir Civic mi unutulmaz araba der 1 milyona 2009 BMW al der misal. Ben Civic'ciyim ve FD6'ım vardı ama bugün 1 milyon lira para ile Civic'e girmem. Hayatı kaymış "tayper görünümlü" apaçi modifiyeli araçlar denk gelir hep.
-
2017 1.2 qashqai skypack
2. eli zayıf temiz az km full paket araçlara odaklanın. mesela 2015 golf alacağınız fiyata 2020 başka model alabilirsiniz . yılı da daha yeni olacaktır.
-
İlk arabaysa kesinlikle ve kesinlikle sürüş güvenlik asistanlarının olduğu araçlardan birini almalısın. Hele birde yeni ehliyet. Mevcut bayonların sadece Elite paketinde makyaj öncesi İ20 lerin Elite Pluslarında makyajlıların ise giriş donanımında bile Çarpışma önleme şerit takip vs var. Ek olarak makyajlı Corsaların tüm donanımlarında makyaj öncesi Corsanın ise Ultimatelerin tamamında Eleganceların ise bazılarında bu donanımlar var. Ayrıca Ultimate Corsalarda kör nokta uyarı da var. Hyundailerde yok. Ayrıca Corsa Ultimate e denk 208 GT lerde var aynı donanım. Yakıt sorun değilse 208 veya Corsa. Yakıt az sorun ise Elegance Corsa yakıt tam sorun ise İ20 veya Bayon alıp LPG taktır ucuz ucuz gez dolaş.
-
Herkese teşekkür ederim. Sanki corolla da karar kılmış gibiyim. Sıfır almayı düşünüyorum ama bir yandan da gereksiz risk mi alıyorum diyorum. Bayon elite fiyatını görünce corolla daha mantıklı geliyor ne diyorsunuz bu işe?
En mantıklı seçim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X