< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1M Liraya İkinci El Araç Önerisi (İlk Arabam Olacak)
-
-
Dolu paket egea cross alınabilir,B SUV almaktan iyidir
Crosslarin satışı da hızlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea alabilirsin peynir ekmek gibi satılıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Abi bırak egeayı falan eli yüzü düzgün keyfine göre donanımı olan bir tane corolla veya civic al keyfini sür.
Takoz gibi araba egea falan nasıl seviyorlar şaşırıyorum valla estetik desen yok konfor desen yok dayanıklılık desen yok sırf piyasası var ortadoğu insanın hak ettiği araba diye araba alma bence.
İlk arabalar unutulmaz zevk keyif alacağın bir şey olsun.
-
Teşekkür ederim. Cevaplarınız benim için değerli. Hani 200-300 bin daha çıkabilirim duruma göre kendimi zorlayıp. Ancak fena bir araba olmasın da istiyorum bir yandan. Yol tutuşu, güvenliği iyi olsun istiyorum sevdiklerimle bineceğim sonuçta. Ona göre de tavsiye verirseniz sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayon stonic i20 clio olabilir dolu paket olsun park sensoru geri gorus kamerasi vs olsun.
Hasarsiz yerine küçük kazalari olan araç almak daha mantikli ilk arac icin
Abi cok yol gideceksen toyota yaris 1.5 hybridler az yakiyo diye biliyorum tipi de şık bence ama tabi dedigin gibi mini suv gibi bir sey degil
Guzel yorum
Piyasa arabası, sorunsuz corolla, civic al geç.
Sıfıra yakın golf focus leon değerlendirilebilir. Manuel alırsan 1m a çok temiz araçlar bulabilirsin bence.
Teşekkür ederim. Golf bana hep çok küçük bir araba gibi geliyor hocam. Çocuk falan da olursa sığabilir miyiz diye endişe ediyorum. Focus hb baktım biraz, bilemiyorum. Leon'a hiç bakmadım. Manuel ile uğraşmak yerine direkt otomatik bakıyorum ne yalan söyleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msayin14 -- 28 Şubat 2024; 18:31:28 >
O zaman senin ilacın corolla. Bastın mı gitmez.efendi efendi yol alırsın hemde daha acemisin hızlı olmaması daha iyi.
200-300 daha çıkabilirim demişsiniz ilacınız 2024 1.5 corolla vision plus. Düz vision değil vision plus olanı, düzleri kaldırıldı zaten de 2023'ten kalanlar falan olmasın. Ailecek istediğiniz kadar sorunsuz biner, sıkılınca zarar etmeden satar başka bir şey alırsınız. Bahsettiğiniz diğer araçlar kalite olarak düşük. Golf küçük gelebilir ama aslında içi oldukça geniş ve stonic bayon vs binip ardından golfe binerseniz dağlar taşlar kadar fark olduğunu görürsünüz. Otomatiği pahalı ve riskli tabi o yüzden en garanti corolla yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 28 Şubat 2024; 19:21:42 >
Hiç düşünmediğim bir öneriydi. Dikkate alacağım teşekkür ederim.
Egea Cross bak. Dış görüşü rahat. Boyutları büyük değil. Park vs. düşünmek lazım ilk araba olunca..
https://www.sahibinden.com/s/R0W8emQ3
https://www.sahibinden.com/s/R0zNeNlw
Örmek attım Vavacars tan atıyorum dolandırıcılık ihtimali yok ayıp olursa dava açabilecek doğru düzgün muhatap var.
Bana kalırsa 1 milyona Egea alma, piyasası var dediğimiz Egea 1.4 Fire Urban veya alt paket görece ucuz araçlar. 700 e Egea satarsın tabi milletin daha o kadar beli bükülmedi aracını satıp ihtiyaç vs çekip alabiliyor.
1m e dizel otomatik full paket egea fln alsan satarken zorlanırsın. Yukarıda da yazılmış o paraya egea mı alınır diyen çıkar illaki bana sorsa arkadaşım caydırırım. Başka araç mı yok 1150 ye ikinci elde omada comfort var en azından katıyla daha iyi bir araç bence...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim. Omoda 5 görmüştüm çok da hoşuma gitmişti ancak Çin arabası, yedek parça servis sorun olur dendiği için vazgeçmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msayin14 -- 28 Şubat 2024; 20:36:52 >
Normalde tek çocukla rahatlıkla yeterli olur ama çocuğun arabasıydı oyuncağıydı derken uzun vadede SUV daha mantıklı olabilir haklısınız. Zaten otomatik alırsanız eTSİ almanız gerekecek ve fiyatlar 1.3 bandına çıkacaktır. Konuda da yazıldığı gibi omoda 5 veya mg HS tavsiye edebilirim revaçta ve şimdilik iyi dönüşleri olan araçlar.
Teşekkür ederim dediklerinize bakacağım.
Sizin ilacınız Skoda Octavia.
https://www.sahibinden.com/s/SPT3eG3u
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Abi bırak egeayı falan eli yüzü düzgün keyfine göre donanımı olan bir tane corolla veya civic al keyfini sür. Takoz gibi araba egea falan nasıl seviyorlar şaşırıyorum valla estetik desen yok konfor desen yok dayanıklılık desen yok sırf piyasası var ortadoğu insanın hak ettiği araba diye araba alma bence. İlk arabalar unutulmaz zevk keyif alacağın bir şey olsun. |
Benzer içerikler
- renault duster yorumları
- araba boştayken devir yükselmesi
- toyota yaris lastik basıncı
- gaza basınca gelen şıkırtı sesi
- dizel araba alınır mı
- seat arona fiyat listesi
- 2024 araç sigorta fiyatları
- zeekr 007 fiyat
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- yeni cla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X