Şimdi Ara

1mbit ttnet ve 10mbit superonline fiber aynı para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu işte bir terslik var ben ttnet limitsiz 1mbit adsl kullanıcısıyım ve 50 lira veriyorum aylık. Superonline fiber 10mbit limitsiz de aynı para. bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi bir de propaket diye bir şey var 10mbit limitsiz 100 lira?

• 10 mbit olan adsl değil fiber internet hızı(ikisini aynı kefeye koyma).. pro paket ise superonline ttnet gibi adil kullanma noktası getirmeyi planlıyor eğer geliyor 100 liraya 10 mbit interneti sınırsız kullanıcaklar
    quote:

Orijinalden alıntı: fawkes7emre

Arkadaşlar bu işte bir terslik var ben ttnet limitsiz 1mbit adsl kullanıcısıyım ve 50 lira veriyorum aylık. Superonline fiber 10mbit limitsiz de aynı para. bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi bir de propaket diye bir şey var 10mbit limitsiz 100 lira?
  • Superonline sitelere, toplu konutlara hizmet veriyor. Sitesinden hizmet verilen bölgelere bakabilirsin. Propaket dışındaki tarifelerde adil kullanım koşulları uygulanıyor. Adil kullanım koşuluna göre tarifen sınırsız dahi olsa belli bir kotayı aştığında hızın düşürülüyor. Sitede yazıyordu ama şimdi göremedim. TTnetteki gibi 15gb değil bu kota. Daha yüksek ve tarife hızına göre değişiyor. Propaketlerde ise adil kullanım koşulları uygulanmadığı için fiyat daha yüksek.
  • sizce 50 liraya kullanılabilecek en iyi limitsiz tarife benimki midir yoksa daha uygun bir seçenek var mı?
  • superonline fiberde adil kullanım kağıt üzerinde var gibi gözükse de şu ana kadar 50gb ı geçip de hızı düşürülen olmamıştır. Olduysa da bu forumda bunu dile getiren görmedim. 5 aydır kullanıyorum..birkaç kez 50gb ı geçtim ve hız düşmedi..Muhtemelen bilen biliyordur ama yukarda arkadaş adil kulllanımdan bahsedince belirme gereği duydum...
  • quote:

sizce 50 liraya kullanılabilecek en iyi limitsiz tarife benimki midir yoksa daha uygun bir seçenek var mı?

bunu bende merak ediyorum... 1 mb cok yetersiz kalıyor..youtube da bile takılmalar oluyor.... yav su adil kullanım zımbırtısını bari 100 gb yapsalar... 15 gb ne be..2 tane hd film...
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

quote:

sizce 50 liraya kullanılabilecek en iyi limitsiz tarife benimki midir yoksa daha uygun bir seçenek var mı?

bunu bende merak ediyorum... 1 mb cok yetersiz kalıyor..youtube da bile takılmalar oluyor.... yav su adil kullanım zımbırtısını bari 100 gb yapsalar... 15 gb ne be..2 tane hd film...

Adil kullanım olayıda şansa bakıyor aslında, ben düşüş yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

quote:

Adil kullanım olayıda şansa bakıyor aslında, ben düşüş yaşamadım.

aslında bunu yapmalarının tek nedeni herkesi bu tarifeye yönlendirmek.. yani deneme amaclı gecebilirim aslında..am şöyle bişi var.. 1 mb sınırsız tarfie yok artık... gecersen geri dönemem...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.