Şimdi Ara

1tb samsung evo plus en ucuza nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir bu ssd'yi almayı planlıyordum ama yaşanan stok sorunları nedeniyle hiçbir yerde uygun fiyata bulamıyorum.

Fiyatların ne zaman normale dönmesi bekleniyor?

Yurtdışından getirmek istesem vergi dahil 1200-1300 liraya bulabilir miyim?

Teşekkürler

• Standart kullanıcıysan Evo da diretme günlük kullanımda yada oyunlarda sata ssd den farkı yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaos_3492

Standart kullanıcıysan Evo da diretme günlük kullanımda yada oyunlarda sata ssd den farkı yok

İş bilgisayarında gün içinde sık sık kısa süreli dosya okuma yazma işlemi yapıyorum.

Daha önce Kingston, Sandisk, Samsung 850 Evo gibi SATA disklerin yanı sıra SK HYNIX, Corsair MP510 ve Kingston A2000 m.2 kullandım. Evo Plus 970'ten vazgeçip Samsung 980 almayı düşünüyorum.

Exercia 1tb önerir misiniz? Toplamda yazılan veri miktarı düşük ancak 7/24 açık kalacak (7/24 kullanılmayacak) ve veri kaybı yaşatmayacak bir model arıyorum. 4-5 ay sonra bir tane daha ekleyip nvme RAID yapabileceğim, üretimden satıştan kalkmayacak bir şey lazım

• amazon.tr amazon germany sarl

• Peki Pro olmayan 980 mi yoksa Evo Plus 970 mi? Sık sık küçük okuma yazma işlemleri yapıyorum SATA'da fark edilir yavaşlık oluyor

• Samsung 970 Evo Plus kullanıyorum hızı fazlasıyla tatminkar. Özellikle GTA 5 ve Flight Simulator'de çok fark ettiriyor normal SSD'ye göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

amazon.tr amazon germany sarl

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TJ2649W

Bugün TR stok girdi 1245 liraya aldım sonunda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • U011E kullanıcısına yanıt
    500gb modelini almıştım geçen ay güzel ürün hocam ssd denilince samsungdan şaşmayacaksın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.