Şimdi Ara

1TB SEAGATE Taşınabilir Harddisk 140 TL KAMPANYA BİTTİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur1706 -- 26 Kasım 2015; 16:36:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artan çekler kullanılmıyor. diğerleri de kullanılmıyordur büyük ihtimalle.
  • İçi açılıp laptopa takılır mı bu ya bilen var mı :/

• ürün sorunsuz olarak geldi .... pc yi rahatlattık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 4 Aralık 2015; 18:12:18 >
  • Fiyat gayet uygun.
  • Satıcıdan bende birçok kere alışveriş yaptım. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma.
    Bir kere kendi sitelerinden havale ile hafıza kartı almıştım. Daha sonra havale yapmayı unutmuşum, aradılar bugün havale yapmazsanız sipariş iptal olacak dediler. Dedim bugün mümkün değil çok yoğunum yarın havaleyi yapacam. Tamam o zaman biz bugün siparişinizi kargoya veriyoruz siz yarın havaleyi gerçekleştirirsiniz dediler. Helal olsun dedim adamlara. O günden sonra önceliğim bu mağaza oldu
  • https://youtu.be/dW0d0u-FqoE?t=194

Hocam lehimli değil disk ayrılabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaya040

https://youtu.be/dW0d0u-FqoE?t=194

Hocam lehimli değil disk ayrılabiliyor

Bu eski modeli yeni olanida buldum içinde Samsung SATA HDDvar.

• İhtiyacım vardı. Bir tane aldım. BKM Express ile ödemesini yaptım. İlk alışverişim 20TL iade verirse(Evet verdi ürün 119.90 TL ye geldi Çok iyi fiyat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tektonik1907 -- 26 Kasım 2015; 20:44:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo çok hızlı arkadaşlar saat 14:35 te sipariş verdim saat 18:15 te kargoya verilmiş. Kargonun verdiği teslimat tarihi yarın firma yurtiçi kargoymuş. Ürün gelince inceleyip sizi bilgilendireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesakin95 -- 26 Kasım 2015; 20:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

İçi açılıp laptopa takılır mı bu ya bilen var mı :/

Çok yüksek ihtimalle kullanılır. Ben 500 gb lik harici hard diskimi hddsi gümleyen eski laptopuma taktim. Küçük bir ihtimal içindeki sata hard diski karta lehimlemişlerse kullanamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tektonik1907

İhtiyacım vardı. Bir tane aldım. BKM Express ile ödemesini yaptım. İlk alışverişim 20TL iade verirse(Evet verdi ürün 119.90 TL ye geldi Çok iyi fiyat olur.

banada lazım böyle :( nasıl yapabilirim 120 ye alırsam çok güzel olur

• Acaba içinde samsung hdd mi var yoksa seagate mi? Seri nunarasını bulamadım. Samsung ise almayacağım, evde bad sektör doğurup duran blr samsung var zaten...

Edit: Bir önceki versiyonun içinden samsung çıktı, muhtemelen bunun içinde de samsung var, almaktan vazgeçtim...

https://www.youtube.com/watch?v=dW0d0u-FqoE

Bu arada kampanya bitti, konu başlığı güncellensin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanrupid -- 27 Kasım 2015; 0:19:23 >
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    ilan başlığını güncelledim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektonik1907

İhtiyacım vardı. Bir tane aldım. BKM Express ile ödemesini yaptım. İlk alışverişim 20TL iade verirse(Evet verdi ürün 119.90 TL ye geldi Çok iyi fiyat olur.

hocam keşke yeni üye olsaydınız 11 tl çek ile 108 tl ye gelirdi

• Yeni modellerdede sata samsung hdd var

https://www.youtube.com/watch?v=sCLfHCq_794

11 tl yeni üye indirimi geçmiyor hatta yeni üye indirimi bırak 5 tl mobil indirim bile kullanılamıyor.
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    bu seagete ve samsung sorunlu hdd iş birliğini her hdd konusunda haykırmaya çalışıyorum ama israr ile. bana seagete daha yakın geliyor diyorlar 3 ay sonra hd tune kullanmayı öğrenince o hata ne demek bu hata ne demek diye googlede kendilerini parçalayacaklar haberleri yok.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Hocam segate bize yakın geldiğinden yada eniyi marka olduğundan almıyoruz. Bu fiyata en iyi bu ürün var. Bende 1TB Toshiba Store Plus var gayet memnunum aynısından almak istedim ama arada 30-40 lira fiyat farkı var. Bu ürün fiyat kalite oranına bakarsak bence iyi bir ürün.
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın belirttiği gibi 11tl geçmiyor. Yani alınabilecek en iyi fiyattan aldın 😇😎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler kaptım bir tanr

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.