Şimdi Ara

1TB SEAGATE Taşınabilir Harddisk 140 TL KAMPANYA BİTTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
2.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar şuanda 169,99 ama %11 kampanyası ile 151 tl ye geldi ihtiyacı olanlar için 10 lira pek te önemli olmaz herhalde hatta bkm varsa 131 e gelir
  • Bende aldım teşekkürler :)
  • dün bkm exp. 20tl geri ödeme ile 119₺ ye aldım.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Niyetiniz iyi olabilir ama üslubunuzda problem var.

Yıllardır onlarca seagate marka hdd kullanmış ve sorunsuz şekilde hala kullanan birine kalkıp da bu şekilde konunun uzmanı biçimde konuşuyor olmanız çok komik. Şimdiye kadar kaç farklı markanın kaç çeşit modelini alıp uzun yıllar kullanarak test etme imkanı buldunuz? Elinizdeki doneler nedir? Kimse kalkıp burada seagate yada samsung partizanlığı yapmıyorken, sizin kişi hedef alıp çemkirmenizin amacı ne? Yaşınız itibari ile muhtemelen daha sizin hdtune'dan haberiniz yokken bile biz onu kullanıyorduk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt
    calibration retry count hatasından aynı marka cihaz ve hdd üzerinde bu kadar mağdur varken.de sizin kalkıp bana bu şekilde savunmanız çok komik. benim sorunsuz seagete hdd lerimde oldu. ofiste evde çok sayıda bilgisayarım mevcut. yaşla ilgisi olan bir şey değil bu. hdd nin bana verdiği reaksiyonlar nezaman nasıl ısındıkları ve bu kadar sürede belli bir karara varmış olmam çok olamaz. bu firmanın bu kadar kişiden artık kronik bir sorun seviyesinde aynı sorunu çok sayıda insanın yaşıyor olması ve bunun iki firmanında ortada hiç bir şey yok gibi davranması. bence çok söylenecek bir şey yok. sizde uzun yıllar seagete ile sorun yaşamayan biri olarak haklısınız ama. bu üslub bozulacak bir durum. ben hdd im bozuldu seagete kötü diye bir yorum yapmıyorum eğer öyle bir şey olsaydı o zaman komik olurdu. Ayrıca konunun uzmanı olmamam için nasıl bir engel gördünüz. yada neyi yeterli görmediniz. yeteri kadar hdd kullanıp değiştirmediğimi yada kaç tane bozulan hdd im olduğu gibi bilgileri nereden biliyorsunuz. bunları yaşmı belirliyor. sizin gününüzün kaç saati bilgisayar başında geçiyor. size kullandığım tüm bilgisayarların hdd lerin çalışma saatlerini buraya listelerim. şahsıma ait 3 adet bilgisayar var günde en az 2 saat olmak üzere toplamda 4 5 pc üzerinde vakit geçiyorum. günde en az 15 saatim bilgisayar başında geçiyor. iyi bir kullanıcı olmanın yanında çok donanım araştırıp. firmaların bütçelerinden yatırım ortaklarına kadar takip eden birisiyim. burada sakin tavırlarla çok bilen adam profili yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 28 Kasım 2015; 2:17:52 >

• smclk89 kullanıcısına yanıt
    Mesleğimi bilmiyorsunuz, neyi savunup neyi savunmadığımı dahi anlamamışsınız, hele ki profil kastığımı düşünecek kadar olaya sığ bakıyorsunuz, benim için bu konuşma burada bitmiştir. Hayırlı günler dilerim size.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.