Merhabalar. Acer Nitro 5 bilgisayarıma ek 1tb sata ssd almak istiyorum. İçine koyacağım bilgilerin kaybolmasını hiç istemeyeceğim için en bu fiyatta en uzun ömürlü olacak olan ssd'yi arıyorum. Şu 3 ssd arasında kaldım hangisini tercih edersiniz? (Sebebini de açıklar mısınız) 1-) Team Elite CX2 1TB (1100tl) 2-) Hp S700 1TB (1100tl) 3-)PNY CS900 1TB (1100tl) (Bunlara ek olarak Kingston A400'ler var fakat sahte çıkma ihtimaline karşı pek almak istemiyordum. Sonrasında kronik sorunlular alma diyenleri görüp eledim.) Team Elite yazma ömrü 800tbw iken PNY 480tbw bu durum önemli mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut38_38 -- 5 Mart 2023; 14:3:8 > |
1TB SSD Önerisi (Team/HP/PNY)
-
-
Team Elite yazma ömrü 800tbw iken PNY 480tbw bu durum önemli mi?
içine koyacağım bilgilerin hiç kaybolmasını istemiyorum dediğin durum bu işte. ssdlerin yazma ömrü vardır hddler gibi sonsuza dek yazdırıp kullanamazsın. 800 terrabyte write yani yazma ömrü demek o 800 480. bilgilerin bu kadar önemliyse harici hdd kullan bence. ssdler windows programlar oyunlar hızlı çalışsın diye kullanılıyor, uzun süreli depolama için değil her an bozulabilir.
-
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Peki bu üç modelden hangisini tavsiye edersin?
-
cevap tuşuyla yazsan dün görüp cevap yazardım, bildirim gelmez bu şekilde. team elite daha iyi duruyor ben de baktım 800 tbw imiş gerçekten. HP 500. ssd'de bu önemli zaten yoksa her an bozulabilecek bir ürün ha wd olmuş ha oem olmuş önemi yok içindeki verilerin yazıldığı nand dedikleri çipler önemli ki team'de yine epey'in yalancısıyım şöyle yazmış bence güzel.
-
Stok varsa elite yoksa cs900
Cs 900 serisi guzeldi.ama elite modeli daha yeni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X