1TB SSD Önerisi (Team/HP/PNY)
Merhabalar.
Acer Nitro 5 bilgisayarıma ek 1tb sata ssd almak istiyorum. İçine koyacağım bilgilerin kaybolmasını hiç istemeyeceğim için en bu fiyatta en uzun ömürlü olacak olan ssd'yi arıyorum. Şu 3 ssd arasında kaldım hangisini tercih edersiniz? (Sebebini de açıklar mısınız)
1-) Team Elite CX2 1TB (1100tl)
2-) Hp S700 1TB (1100tl)
3-)PNY CS900 1TB (1100tl)
(Bunlara ek olarak Kingston A400'ler var fakat sahte çıkma ihtimaline karşı pek almak istemiyordum. Sonrasında kronik sorunlular alma diyenleri görüp eledim.)
Team Elite yazma ömrü 800tbw iken PNY 480tbw bu durum önemli mi?
Arkadaşlar merhaba.
Acer Nitro - 5 dizüstü bilgisayarıma 16gb ek ram almak istiyorum. İçerisinde hazırda 8gb 3200mhz Single-Rank bir ram bulunuyor. İnternetten araştırıyorum, bir markaya karar veriyorum fakat alamıyorum çünkü hiç biri o modelin single mı dual rank mı olduğunu yazmıyor. Bu detay çok önemli bir detay mı aklımda şu ramler var fakat bir türlü tüm kriterleri karşılayan bir ram bulamadım. (Aynı marka model alamıyorum çok daha pahalı)
https://www.hepsiburada.com/team-el...00c22-s01-p-HBCV00002LDI7M?magaza=Hepsiburada (en çok içime sinen şuan bu fakat dual olma ihtimali fazla anladığım kadarıyla)
Diğer bütün bulduklarım dual rank. Birkaç tane single-rank Kingston marka var fakat onların sahte olduğundan şüpheleniyorum. Örneğin:
Detroit:Become Human (Laptop sorunu)
Merhaba. Zaten sitede çok kez konusu geçmiş Detroit oyunum açılmıyor. Herkes ekran kartı driverlarını düşürdüğümüzde sorunun geçeceğini söylemiş. Dedikleri 441.87//446.14 gibi sürümleri denedim ama uyumlu ekran kartı değil diyerek yüklenemedi. 1650ti olan bir laptopa sahibim hangi sürümü yüklemeliyim veya başka bir önerisi olan var mı?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.293 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler