Şimdi Ara

1v1 Isteyen Herkes Alana~ vs You !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1on1 yapmak isteyenler(benle) buyursun =) |

• Lg Gunz Chesta Whiss atarsan vs yapmakdan zevk duyarım.Ama online olduğum her zaman yapmam onuda söliyeyim =)

Not:oyun için vs yapalım.en azından ben öyle yaparım bir şeyleri ispattan çok oyun için =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 7 Ocak 2008; 11:10:27 >
  • Alana~ Vs. Noßody... ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mince49

Alana~ Vs. Noßody... ^^

10 - 0 gg.. xD ... Knk bizim tourny e FAtih abi Aaron Nicoo bide Panny katılıyo dimi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Lg Gunz Chesta Whiss atarsan vs yapmakdan zevk duyarım.Ama online olduğum her zaman yapmam onuda söliyeyim =)

Not:oyun için vs yapalım.en azından ben öyle yaparım bir şeyleri ispattan çok oyun için =)

chesta senle oynamıstık yanılmıyosam ... 20 -0 bitmis olması lazım SS i vardı dier PC de .. Lgde ki ign lerim = I Love Her Davisist bide Denower dı.. Sonra küfür edip cıkmıstın :S
  • yanılıyor olmayasın?Ben 4senedir 20-0 kimseye yenilmedimki.Hemse lg dekilere sorabilirsin yenilince kfr eden lamlardan değilim.
    SS leri koyarsan iyi olur çnkü ben hiç bu nickleri ve 20-0 yenildğimi hatırlamıyorum. şimdi içime dert oldu valla :S

bide ne zaman olmuşdu bu olay.İjji de olmuşsa ben charımı başkasına vermişdim ijji de.Lg de JrChesta ve Chesta nicklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Subzero-

quote:

Alana~ Vs. Noßody... ^^

10 - 0 gg.. xD ... Knk bizim tourny e FAtih abi Aaron Nicoo bide Panny katılıyo dimi ?

Zor 10-0 Ego knk.

Tourny : Ben-Fatih abi-Aaron-Nicolas büyük ihtimal ben olmassam Kiyoshi alcaklar ^^
  • Ben olmassam seni sen olmassan Kiyoshi (patlatırlar enseni ) lol b*k gibi espri kabul :D
  • Lol ^^ Sen gelsen bile beni alılar ki... Onlar Tw´den dolayı alıyorlar 1v1 olarak düşünürsen Kiyoshi bizi alır büyük ihtimal...
  • quote:

Lol ^^ Sen gelsen bile beni alılar ki... Onlar Tw´den dolayı alıyorlar 1v1 olarak düşünürsen Kiyoshi bizi alır büyük ihtimal...

Knk yanlıs anlama ama sen benden daa iyi mi teamwork yapıyosun ??.. hatta duyduguma göre Fatih Abi tourny katılmaya bilirmis.. Prem med allowed cünkü
    bide sen cok mu iyisin de seni alcaklar ?? sen Kp ye zor girmistim hatırlatırsam :S anlamadımda o yüzden soruyorum.. Tourny katılanları fatih abi düzenlemiyomus.. Kim isterseymis .. bunuda söliim =) .. Eer senden daa iim diyosan tamam oynarız da .. tourny icin böyleymis bence katılmayalım

Ha bide Kiyoshi nin maini neymis ? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subzero- -- 12 Ocak 2008; 17:37:49 >
  • -.- Lol egomsu bir hava hissettim... Kp zor girdim ama şimdi Fatih abi sen aaron nicolastan başkasıyla oynayamıyorum ben diyor nicolas aynı aaron aynı o senin dediğin ilk zamanlardı hatta o zaman hatırlarsan ben rss rhs bilmiyordum dbf yeni öğreniyordum... Neyse birşey demeyim boşu boşuna tartışma olmasın sen benim kötü olduğumu düşünüyorsan farketmez ben halimden memnunum şu anda...
  • subzero açıkcası mince'nin hissetiği egomsu havayı bende hissettim.
    ilk önce topic açman sonra 1v1 isteyen yok 20-0 bitti 10-0 bitti demen falan gerçekden hava atıyorsun havası veriyor.
    İyi oynayabilirsin tmm bişi diyemem oynarsın kesersin biter.Sonuçda yarın öbürgün işe falan alırlarken sana gunz'ı ne kdr iyi oynuyorsun kaç kişiyi ezdin oyunda falan sormıcaklar heralde.En azından ben sormıcaklarını tahmin ediyorum.
    Polemik olarak algılama bi eleştiri sadece.Çok iyi oynuyorsan bile söyleyip böbürlenme sana saygı duyuluyorsa onuda kaybedersin.
  • sana karşı yenilmeyi özlemişim xD ben yaparım seve seve
  • double hs hiç denemedim ama kolay olsa gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: s4hin_

Tek sıçrayışta olucak ama.
    http://www.youtube.com/watch?v=HvQhu0MfuAI&feature=user

çok zor bişey değil... tıpkı dbf gibi ilk Slash + shot u dashtan önce diğerini dashtan sonra ? :)
  • kolay bu bence rahatca yapılabilir
  • aynen katılıyorum cok zor değil yaparsın sadece az calısman gerek o kadar... ama onu yapana kadar onun yerine RHS hızlandırmak daha mantıklı geliyo bana ?
  • Kolay mı ? o.O öyle göründüğü gibi olmuyo... Transvestor kadar hızlı ve hiç yere düşmeden yapan yok diğerleri 2.´yi yerde yapıyorlar...
  • quote:

Kolay mı ? o.O öyle göründüğü gibi olmuyo... Transvestor kadar hızlı ve hiç yere düşmeden yapan yok diğerleri 2.´yi yerde yapıyorlar...

olsun bizde yerde yaparız :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Kolay mı ? o.O öyle göründüğü gibi olmuyo... Transvestor kadar hızlı ve hiç yere düşmeden yapan yok diğerleri 2.´yi yerde yapıyorlar...

olsun bizde yerde yaparız :D

^^ O bile baya zor :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.