Şimdi Ara

1V1Y Altlimitsiz 10 tl indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
12.610
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurkys

0.94e bere bere atkı eldiven aldım eş dost faydalandı. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Hocam link atta alalim biz de bulamiyorum çok saçma bir site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

3,94'e bunu aldımwww.1v1y.com/kampanya-urun-detay/kazak-tuyu-ve-pamuk-alma-makinesi-660366

Hocam kullanırken dikkat edin, fazla bastırırsanız iplik çekme sorunu var bu aletlerde. az bastırınca gayet güzel iş görüyor
  • Hala devam ediyor mu? Kart ekledim ama 10tl'den haber yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevenashty

quote:

3,94'e bunu aldımwww.1v1y.com/kampanya-urun-detay/kazak-tuyu-ve-pamuk-alma-makinesi-660366

Hocam kullanırken dikkat edin, fazla bastırırsanız iplik çekme sorunu var bu aletlerde. az bastırınca gayet güzel iş görüyor

Önerinizi dikkate alacağım, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Hala devam ediyor mu? Kart ekledim ama 10tl'den haber yok :)

Devam ediyor, facebook uygulamasını begenin 1 lirada oradan geliyor. Ödeme sayfasında mobilexpress seçin ilerleyin indirim orada düşüyor.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam kargo ücreti ile 14.90 gibi bir rakam oluyor, siz nasıl aldınız?

• quote:

quote:

Hala devam ediyor mu? Kart ekledim ama 10tl'den haber yok :)

Devam ediyor, facebook uygulamasını begenin 1 lirada oradan geliyor. Ödeme sayfasında mobilexpress seçin ilerleyin indirim orada düşüyor.

Sağolun :) Ben de kazak tüyü toplama makinesinden alacaktım fakat kargo ile 14.90 oldu. Siz nasıl aldınız 10tl lik kupon ile?

5 farklı hesaptan sayfayı mı beğendiniz? Hangi sitenin sayfası bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kargo ücreti ile 14.90 gibi bir rakam oluyor, siz nasıl aldınız?

Hocamhttps://apps.facebook.com/modacevrem uygulama ile hesabınıza 1 lira tanımlanıyor, daha sonra sepette 1 lirayı düşüyorsunuz aşağıda ki ödeme seçeneklerinden mobilexpress'i seçip ilerleyince bir sonra ki sayfada da 10 lira düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 9 Mart 2014; 17:06:54 >

• 0,94 Tl ye eldiven aldım, ihtiyacım da vardı, haber veren arkadaşa çok teşekkürler...
  • hesabınızdan ödeme işlemi gerçekleştirilememiştir uyarısı geliyor neden acaba?
  • pvp_headshot kullanıcısına yanıt
    4-5 liralik urun ile kargo 12-13 TL yapiyor facenden verilen 1 TL ve ödeme ile dusen10 TL ile beraber urun1-2 liraya geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

hesabınızdan ödeme işlemi gerçekleştirilememiştir uyarısı geliyor neden acaba?

CardFinans ise ve alışveriş tutarı 1 lira altındaysa malesef ödeme yapılamıyor.

Bu arada alışveriş yapmayı düşünenler mutlaka göz atsın ilginç şeyler varhttp://www.1v1y.com/ara?key=merakl%C4%B1%20kedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be_Yourself -- 9 Mart 2014; 17:13:13 >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Hayır değil.

• "Amount Error
    Siparişiniz tamamlanamamıştır. Detaylı bilgi için Sıkça Sorulan Sorular sayfamızdan veya Çağrı Merkezimizden bilgi alabilirsiniz."

Mobilexpress bu hatayı verdi... 1TL lik indirim ile birlikte kullanmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 9 Mart 2014; 17:35:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yarın n11, hepsiburada, migros felan 10-15 indirimlerle genişler bu ödeme sistemi
  • 2.90TL'lik bir şey yok mu :)) Sanırım kullanılmıyor 1tl lik indirim ile mobilexpress indirimi.

• quote:

2.90TL'lik bir şey yok mu :)) Sanırım kullanılmıyor 1tl lik indirim ile mobilexpress indirimi.

Ben 1tl lik facebook indirimiyle 3 alışveriş yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.