Şimdi Ara

1V1Y Altlimitsiz 10 tl indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
12.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    büyük harf yazdık diye bağırdık mı olduk
    inan hiç üşenmedim arama bölümüne
    zimbasiz zimba yazdım çıkmadı
    zimbasiz yazdım gene çıkma

bi zahmet sizde üşenmeyin birde siz yazın madem bulabilecekmi saçma site saçma zimbasiz zimba yı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömereymen

bi zahmet sizde üşenmeyin birde siz yazın madem bulabilecekmi saçma site saçma zimbasiz zimba yı

Uzattmayalim lütfen ölümlü dünya kurmaya değmez birbirimizi. Simdi ne alabiliriz onu paylasalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömereymen

ZIMBA DİYE ARAT. TÜRKÇE DUYARLI BİR SİTE

• cycloner kullanıcısına yanıt
    VESSELAM .
  • http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/729570?cid=14565 2,5 tl çocuk çorap. spete tek atınca ödeme onay vermiyor 0 tl olduğu için
  • 5-6 parça birşeyler aldım. @hacikemal hocam teşekkür ederim paylaşımın için, bu fırsatsızlıkta iyi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mon

Hocam terzilerde veya ayakkabıcılarda kemer kısaltma işlemleri ne kadara yapılıyor bilen var mı? Ona göre alacağım da astarı yüzünden pahalı olmasın :)

kendiniz yapabilirsiniz kısaltma işşlemini çok basit. kemeri vidasından söktükten sonra istediğiniz yerden kesiyorsunuz sonra tekrar vidalaıyorsunz. bu kadar. ha bi de ekstradan delik demek gerekebilir. onun da aleti 10 15 lraya satılıyor heryerde. her evde bulunmasında fayda var öyle bi aletin
  • Mon kullanıcısına yanıt
    Hocam istersen kemer delen makina mevcut sitede ilgin ürünler sayfasında ben aldim 5tl te geldi

• Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: Mon

Hocam terzilerde veya ayakkabıcılarda kemer kısaltma işlemleri ne kadara yapılıyor bilen var mı? Ona göre alacağım da astarı yüzünden pahalı olmasın :)

kendiniz yapabilirsiniz kısaltma işşlemini çok basit. kemeri vidasından söktükten sonra istediğiniz yerden kesiyorsunuz sonra tekrar vidalaıyorsunz. bu kadar. ha bi de ekstradan delik demek gerekebilir. onun da aleti 10 15 lraya satılıyor heryerde. her evde bulunmasında fayda var öyle bi aletin

9 tl ye satılıyor onuda sepete ekleyiverin. :):):)

ömereymen,
    Yüzsüzlük yapmaya devam ediyorsun...
    Neyse haklısın diyelim de konu kapansın yoksa uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 9 Mart 2014; 22:13:59 >

• Arkadaşlar kimse 2 dk ayırıp linki atsa ölmez. Foruma yakışmıyor bu hareketler. Forumun kuruluş amacını kelime anlamını bilmeyen girmesin bir zahmet. Slogan = Bilgi Paylaştıkça Çoğalır .

Linkler Aşağıdadır.

Zımbasız Zımba

Kablo Düzenleyici

İlginç bir dükkan

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_150

Arkadaşlar kimse 2 dk ayırıp linki atsa ölmez. Foruma yakışmıyor bu hareketler. Forumun kuruluş amacını kelime anlamını bilmeyen girmesin bir zahmet. Slogan = Bilgi Paylaştıkça Çoğalır .

Linkler Aşağıdadır.

Zımbasız Zımba

Kablo Düzenleyici

İlginç bir dükkan

Tamam gecenin anlam ve önemini belirten sosyal mesajıda aldık.Sağol üyeliğimi dondurup forumu terkediyorum. :)

Not: Biz tepki mesajları yazarken bilgi paylaşmaktan kaçındığımız için değil uslüptan dolayı yazdık,keşke bunun farkına varabilseniz.

• .... linki buldum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennuarda -- 9 Mart 2014; 23:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_150

Arkadaşlar kimse 2 dk ayırıp linki atsa ölmez. Foruma yakışmıyor bu hareketler. Forumun kuruluş amacını kelime anlamını bilmeyen girmesin bir zahmet. Slogan = Bilgi Paylaştıkça Çoğalır .

Linkler Aşağıdadır.

Zımbasız Zımba

Kablo Düzenleyici

İlginç bir dükkan

yüzsüzlüğünde bu kadarısı pesss

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

valla ben de 10 lira için 10bin limitli kartımı giremicem ama yine de haber için tşkler

Milletin çokda tınındaydı senin 10 bin liralık kartın... kime neyin havasını atmaya çalışıyorsun ? yok 10 lira içinmişde yok 10 bin liralık kartmışda... Ne gereksiz insanlar var arkadaş bu forumda.
  • @hacikemal hocam teşekkür ederim paylaşımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

valla ben de 10 lira için 10bin limitli kartımı giremicem ama yine de haber için tşkler

Milletin çokda tınındaydı senin 10 bin liralık kartın... kime neyin havasını atmaya çalışıyorsun ? yok 10 lira içinmişde yok 10 bin liralık kartmışda... Ne gereksiz insanlar var arkadaş bu forumda.

kredi kartı kullanmıyorum ben,ama şirketin tüm alışverişlerini de ben yapıyorum.daha yüksek limitlileri de var ona bakarsan..hava atma derdim yok rahat ol sen
  • klavuz12 kullanıcısına yanıt
    %10 indirim siparişi geçtikten sonra hesaba tanımlanıyor. siz nasıl hem %10 indirim hemde 1tl indirimden yaralandınız. merak ettim doğrusu
  • LahmacuN38 kullanıcısına yanıt
    benim alışverişi yaptığım hesabım yeni hesap değil.daha önce bu hesabımdan alışveriş yapmıştım zaten.
  • ilginçtir, firefox mobilexpress ödeme sayfasına yönlendirme yapmadı, chrome ile denedim oldu

haber veren arkadaşa çok teşekkürler kravat ihtiyacım vardı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.