Şimdi Ara

1V1Y Altlimitsiz 10 tl indirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
12.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

valla ben de 10 lira için 10bin limitli kartımı giremicem ama yine de haber için tşkler

Milletin çokda tınındaydı senin 10 bin liralık kartın... kime neyin havasını atmaya çalışıyorsun ? yok 10 lira içinmişde yok 10 bin liralık kartmışda... Ne gereksiz insanlar var arkadaş bu forumda.

kredi kartı kullanmıyorum ben,ama şirketin tüm alışverişlerini de ben yapıyorum.daha yüksek limitlileri de var ona bakarsan..hava atma derdim yok rahat ol sen

yarbay yuzbası haklı :) bu bır gerçek.

• hacikemal kullanıcısına yanıt
    hocam kargo bedava nasıl kullanılıyor? Bende var ancak kodu giriyorum geçersiz diyor. Sepette de görünmüyor? siz nasıl kullandınız. Birde kart bilgilerini girip sonra mobilexpress e mi tıklıyoruz.
  • SELAMLAR HABER VERENDEN ALLAH RAZI OLSUN.. 2 KRAVAT 6.94 TL GELDİ..BU ARADA ARKADAŞLAR HEM SİTEDE HEMDE MOBİL EXPRESS DE SİPARİŞİNİZ TAMAMLANDI DİYOR.. 1V1Y YE ADRESİM VARDI ZATEN... AMA MOBİL EXPRESS TE ADRES İÇİN ONAY MESAJI GÖNDERİN DİYOR.. BENİMDE SÖYLEMESİ AYIP KONTÖRÜM YOK.. MESAJI GÖNDEREMEDİM.. ACABA 1V1Y DEKİ ADRESİ BAZ ALIR DEĞİLMİ SİTE..?
  • Yahu bu 2 kravat nerde? Ben neden bulamıyorumi, biri sevabına link atıversin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Yahu bu 2 kravat nerde? Ben neden bulamıyorumi, biri sevabına link atıversin.

http://www.1v1y.com/kampanya-urun/business-club-14705#!g=850&sc=-1&s=-1&o=like&p=2&sp=true
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

http://www.1v1y.com/kampanya-urun/business-club-14705#!g=850&sc=-1&s=-1&o=like&p=2&sp=true

sAĞOLASIN hOCAM, LAKİN 1 ADETİ6,94.tl'YE GELMİYOR MU?

• quote:

quote:

quote:

1 alana 1 bedava, sepete 2 adet atın ödeme sayfasında biri düşüyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

1 alana 1 bedava, sepete 2 adet atın ödeme sayfasında biri düşüyor

dün 5-6 tane kemer vs. almıştım 6,94.TLye tüh. İPtal etmeyhe çalışayım bari.

• 1 liranın altında ödeme yapabilen oldu mu. olduysa hangi kartla acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

1 liranın altında ödeme yapabilen oldu mu. olduysa hangi kartla acaba

oldu maximum işbank 0,94
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

1 liranın altında ödeme yapabilen oldu mu. olduysa hangi kartla acaba

oldu maximum işbank 0,94

teşekkürler. bu arada benim hesaba kargo bedava tanımlanmış ama kullanmaıyorum. direk çıkmıyor numarayı girince de geçersiz fiyor. aynı durumu yaşayan vr mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

hocam kargo bedava nasıl kullanılıyor? Bende var ancak kodu giriyorum geçersiz diyor. Sepette de görünmüyor? siz nasıl kullandınız. Birde kart bilgilerini girip sonra mobilexpress e mi tıklıyoruz.

aynı soerun bende de var. acaba kargo bedavanın alt limiti falan mı var

evet deneme yanılma sonucu bana tanımlanan ücretsiz kargonun 50 tl ve üstünde geçerli olduğnu tespit ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 10 Mart 2014; 15:34:01 >
  • quote:

quote:

evet deneme yanılma sonucu bana tanımlanan ücretsiz kargonun 50 tl ve üstünde geçerli olduğnu tespit ettim

bende müşteri hizmetleri ile görüştüm beraber denem yaptık 50 tl üzerinde geçerli olduğunu bulduk.
  • quote:

quote:

quote:

bende müşteri hizmetleri ile görüştüm beraber denem yaptık 50 tl üzerinde geçerli olduğunu bulduk.

Aynı durum bende de var.

• EN UCUZ ERKEK AYAKKABININ 500TL OLDUĞU SİTEDE 10TL İNDİRİM YAPSALAR NOLUR BIRAK 10TL Yİ 300TL İNDİRİM YAPSALARDA TIRT.
  • çekin limiti 50 ldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminekcby

çekin limiti 50 ldu

baktı millet 1-2 tl ye eldiven felan alıyo
  • kaç gündür bakıyoum altlimitsizken bile almaya değer bişi bulamadım. bu haliyle zaten hiçbi işe yaramaz
  • iyi iyi boşu boşuna hit ini artırıyorduk bişiler çıkabilir belki diye. Girmeyiz bi daha
  • herkese merhaba yüzlüsüyle yüzsüzüyle :)
    4 ayrı siparişimle toplamda 20 tl alışverişim oldu.

birtanesi kogo ile geldi değerlerini bekliyoruz

ve neden hepsi birlikte gelmedi anlamadım :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.