Şimdi Ara

1Yıllık filbox modül 90 lira (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
4
Favori
4.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Donanım olarak uyumlu. Alttaki girişe takıp kullanacaksınız. Büyük ihtimal çalışır ama kesin çalışır deyip mahçup olmak istemem. Bazı Hiremco modellerinin yazılımları Filbox modülle sıkıntı çıkarabişliyormuş. Emin olmak için ürünün sayfasındaki soru cevap bölümünden satıcıya sorup uyumlu olduğunu teyit ettirin.
  • Arkadaşlar bu ürünü size anlatayım ben cam modül kart olarak kullanıyorum.

Şöyle oluyor aklınızı karıştırmadab net bilgi vereyim.

Bu cihaz yada cam modülü kullanmaya başladığınızda evinizdeki mevcut uydu kanallarınızda kilitli olan 20-22 kanal var onları açıyor.

Yani toplamda 22 kanal vs var öylece milyonlarca kanal yok

Zaten olmasınada gerek yok kanalları çok iyi biz çok memnunuz. Üyelik bitsin yine alacağım.

İlk kurduğumda binlerce kanal bekliyordum meğer mevcut türksat uydusundaki kilitli olan paralı olan kanalları açıyormuş.

7 günde gece gündüz araştır araştır anca anladım.

Kimsede bilmiyor yeni diye😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung ku7000 etiketin altındaki bu sokete takılıyor heralde

1Yıllık filbox modül 90 lira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu arada çekle daha ucuza geliyor :)125/20

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    Modül CI+ zaten. CI girişlerle de uyumlu.

Vestel grubu bazı CI+ girişli televizyonlarda çok sık olmasa da ara sıra modül kendini yeniden başlatıyor ama saç baş yoldurtacak kadar değil.
  • levoank kullanıcısına yanıt
    ali222 A kullanıcısına yanıt
    Ya da "modül + uyumlu uydu alıcı" olarak almayı tercih edebilirsiniz. Böyle alırsanız ileride isterseniz DSmart veya Tivibu modülle de kullanabilirsiniz.

Bir örnek:http://urun.n11.com/uydu-alicisi/atlanta-shine-full-hd-uydu-filbox-modul-1-yillik-uyelik-P26302661
  • hiremco zapper hd plus receivera olur mu bu

• şimdi must hizmetlerini aradım 160TL dedi adam

• quote:

Orijinalden alıntı: karacaardıç

samsung ku7000 etiketin altındaki bu sokete takılıyor heralde

1Yıllık filbox modül 90 lira

oraya tv nin kutusundan çıkan aparatı takacaksın. o aparatada modülü takacaksın
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    bende diyorum bu ne işe yarıyo arkadaş :) eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 22 Ekim 2016; 22:56:52 >
  • Sony xd8505 televizyona olur mu? Dahili uydu alıcısı var televizyonun ve DVB-S2 (dijital uydu) destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Modül CI+ zaten. CI girişlerle de uyumlu.

Vestel grubu bazı CI+ girişli televizyonlarda çok sık olmasa da ara sıra modül kendini yeniden başlatıyor ama saç baş yoldurtacak kadar değil.

Aynen hocam Vestel grubunda modül çıkarıldı/takıldı hatası alıyorum sık sık, bu yeniden başlatma işi tv kaynaklıysa garanti müdahale edebilir mi?
  • Kaptım bir adet, teşekkürler.

• chatinchewik kullanıcısına yanıt
    Sorun TV kaynaklı ama bu konularda berbatlar. Servis ya yazılımı baştan atar ya da anakart değiştirip gönderir. Sonuçta çözüm bulamazsınız.

mb95_swprofile.bin+filbox kelimelerini beraber yazıp Google'da aratın. Kendi TV modelinizle ilgili çözüme ulaşabilirseniz kendiniz yapmayı deneyin -sorumluluk sizin :)-. Yoksa hiç bulaşmayın bence.
  • Cagri merkezinde anlik 30 tl indirimle 139 tl ye geliyor.
    Eski uydu cihaziyla kampanyasiyla beraber de 219 tl. Acaba modulu N11 den hd uydu cihazini da ucuzundan alsak daha karli olmaz mi
    Tv axen olmypus 42", yardimci olan olursa sevinirim.

• https://www.youtube.com/watch?v=snqRHEnL1y4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1983 -- 23 Ekim 2016; 0:49:00 >
  • acaba kanallar hd mi bazırlarında var bazılarında hd yazısı yok.bunu nasıl öğrenecez.örneğin başka satıcı 120 ye veriyor farkı varmıdır bu ucuz olduğu için yoksa moduller hep aynımıdır_?
    eğer moduller standart ise bunun fiyatı iyi ama değilse bilmiyorum.anlayan arkadaşlar yazarsa iyi olur
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Fark yok. Aynı yayın, aynı paket, aynı modül.
  • Aykutbey80 A kullanıcısına yanıt
    Gayet yeterli kanallar bizim icin. Suan icin muhim olan uydu cihazi. Filboxta da N11 de de 219 a geliyo uydu + modul.
    Ucuz modul girisli bi uydu bulabilir miyim yoksa 219 a direk alayim mi.

• modül bende de var 7 aydır izliyorum ama,doğru dürüst belgesel kanalı yok.
    hangi belgesel kanalını izliyorsun merak ettim.oturdukları yerden saçma sözde belgeselller
    çekmişler,belgeselle alakası yok.
    ama film kanalları idare eder,filboks sayfasından konularını okuyup,beğendiğim filmeleri
    izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.