Şimdi Ara

2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burgermania -- 16 Ekim 2013; 22:11:08 >

• n gage oyunu calısması ıcın olan programı yukledınmı
  • ayrıca cıkar formu fln olmadı daha on msjın var hemen nasıl anladın attıgn msj ıcın konu acmana gere yok yukarı baksaydın oyun program bolumune atsaydın msj veya orayı arastrsaydın dostum
  • eee oyleyse oyunu atgın zaman calısmıomu
  • hıc bılmıorm dedıgımı yap program kısmına at msj orda yardımcı olucak bırı bulursn
  • quote:

Orjinalden alıntı: burgermania

ben blz dene programı yukledim ngage oyununu nasıl yuklcem yardım edin lütfen

blaze installer denen program sadece .blz uzantili oyunlari calistirir arkadasim.. yuklemeye calistigin oyun .sis uzantili ise bu program o dosyayi gormeyecektir.. ayrica blaze installer in yukledigin blz uzantili oyunu gorup calistirabilmesi icin oyunun c: ya da e: (hafiza karti) surucusunun ana dizininde olmasi gerekiyor, degilse gorup calistiramazsin.. bunun icin oyunu kurulum dosyasi olarak file manager gibi bir programla e: (hafiza karti) uzerinde ana dizin uzerine tasi..sonra da blaze installer programini calistir.. eger dogru yapabildiysen program acildiginda ekranda acilan listede yukledigin oyunun ismi cikacaktir..uzerine gelip secmen calistirman icin yeterli olacaktir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    14 yıl önce açıldı
    1
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.