CS Motor silindir kapak conta blok kaçak testi yap 30 TL kesin sonuç Würth de olur sanayide baktır Sonuç negatif kaçak yok ise al Freemont mu ? |
2.0 Multijet 150000 Km Alınır mı? (2. sayfa)
-
-
uzun süre kullanacak biri için çok değil 150 bin km. abim 130 binde dizel i30 aldı. hyundai motorları da sağlam deniyor benim duyduğum kadarıyla.
şimdi 200 binde araç, servis bakımlı falan da değil, yağını suyunu filtresini sanayide değiştirip kullanıyorlar. hiç de sıkıntı yaşamadılar şükür.
-
Teşekkürler. Evet Freemont -
o zaman test sonucunu bekliyoruz
-
Zamanında araştırıp şanzıman ve hararet kronikleri yüzünden vazgeçmiştim.
bi de çok yakıyo diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 8 Mayıs 2021; 1:57:13 > -
Tüv ekspertizi sonrası hayırlı olsun diyorum.Bence gayet güzel araç.150 bin km de 2.0 dizel için düşük sayılacak kilometre.Tabii ıvır zıvırı düşünmemeniz lazım bazı kauçuk parçaların ve motor içerisindeki sarf malzeme sayılacak parçaların değişmesi gerekebilir.Kısa vadede masraf gibi görünecek olsa da uzun vadede daha uzun ömür olarak geri döneceği için daha ekonomik olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X