arkadaşlar çok özür diliyerek sizden bir şey isteyeceğim bana 2.0'da oynıyabileceğim emületör oyunlarını söylermisiniz çok acil gerçi ben 1.5 versiyonu yükseltmiyecektim ama we9 çalışmayınca mecburen yükseltmek zorunda kaldık neyse bana 2.0'da oynıyabileceğim emületör oyunlarını söylermisiniz
arkadaşlar hiç bileniniz yokmu???
aRKADAŞIM ŞUAN 2.0 DA OYNAYABİLECEĞİN HİÇBİR OYUN YOK SANIRIM OLMAZSA SEN GERİ 1.5 E DÖN GEREKTİĞİNDE TEKRAR 2.0 A YÜKSELTİRSİN BENCE BÖYLE YAP
saygılarımla THE KING
the king eğer geri dönüşün nasıl olduğunu biliyorsan msn'den bi görüşelim ya yada bilen varsa lütfen bana ulaşsınlar arkadaşlar birde 1.5'de we9 oynanmıyo ozman napacaz onun için bi fikri olan var mı?
kARDEŞwww.pspturkey.com adresine gir üye ol , oradan forumlara git ÖĞRETİCİLER BÖLÜMÜ VAR oradan nasıl yapacağın anlatılıyor
saygılarımla THE KING
ya sorma oraya ben zaten üyeyim o yazıyı yazan arkadaşlanda görüştüm oda yapamadı onun için söylemiştim birde king baksana bu we9 2.0'da çalışıyo ozman napacaz bende we9 var oynayamıyorum 1.5'de
kARDEŞ DAHA farklı programlarda var ben böyle psp sitelerinde gezerken görmüştüm istersen viraz araştır çünkü çoğu insan bunu yapıyor bir araştırmanı tavsiye ederim
valla ben 2.0 olarak beklemeyi yeğlerim çünkü we9 diğer versiyonlarda çalışmıyo onun için bende 2.0 olarak ekliyecem
ya beyler hiç bir tane bile oyun yokmu lütfen bi ilgilenin ya
bilen benim buyur. önce downgraderla makinanı 1.50 yap. sonra umd emulator v0.8 yükle. bak bakalım nasıl çalışıyo oyun. bu arada ben kopya we9 dan bahsediyorum. yok eğer orjinalinden bahsediyorsan o zaman da wab version changer 2.5 yüklemelisin pspye. fekat bu programın çalışması makinanın 1.50 olmasına bağlıdır.
bukulemuns msn adresin varsa verirmisin
yaw hiç mi bilen yok allah aşkına bir tane dahi olsa yokmu 2.0 için kıracam şimdi psp'yi ama kıyamıyorum işte
Valla arkadasim daha bu sabah bende 1.50 ye downgrade ettim 2.0 dan.
Direkt Doom Quake ve Virtual Tennis' i kurdum.
Evimde nasılsa wifide olmadığından şimdilik web browsr olmasınada gerek yok.Bence şimdilik 1.5 olarak kullan zamanla nasılsa 2.0ada oyunlar falan yapılır.
quote:
Orjinalden alıntı: aLeX_BuRaK
yaw hiç mi bilen yok allah aşkına bir tane dahi olsa yokmu 2.0 için kıracam şimdi psp'yi ama kıyamıyorum işte
Kardeş 2.0 için emulator yok, diğer arkadaşlarda belirtmiş, boşuna bekleme, hemen 1.50'ye downgrade yap, 1.50'De de oynarsın we9 orjinali, diğer arkadaşın dediği gib wab version changer'ı kullanıp oyundan önce version'unu 2.0 gibi gösterirsin ve oyun gayet güzel çalışır.. Wab version changer'ı pspturkey'den downloads bölümünden bulabilirsin, orada olması gerek..
psp set 0,8 ile 1,5 psp nizde butun 2,0 isteyen oyunlari oynayabilirsiniz we9 dahil buna ben colin almistim o ozellikle 1,52 istiyordu bu programla 2,0 gosterdim makineyi hemen calisti. oyunlarin 2,0 istemesi falan tamamiyle sonynin aldatmacasi upgrade mecbur kilmak icin . yoksa 1,5 de calismayan oyun yok bu programla.
ya arkadaşlar inanın 1.5'e geçmek için herşeyi yaptım ama olmuyo 3 arkadaşlan denedik olmadı eğer ben biliyorum diyen varsa lütfen benlen irtibata geçsin msn: ozkan_burak@hotmail.com
fifa06 çıkmış güzel gibi yaw!!!
nasıl yani nereden indirdin arkadaşım bi haber verirmisin