Şimdi Ara

2.0 tempra alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
10.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o yaşta olup kaporta bu kadar temiz olması zor, kaportaya baktırmak lazım. fiyatıda yüksek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

arabada boya degisen var

adamın telefonda dedigi sağ kapıda işlem var. siz neresini fark ettiniz.
  • 2.0 16 valfleri iyidir.babamın çalıştığı şirkette vardı 98 senesinde sıfır almıştı, araç telefonu, otomatik perdeleri felan vardı.
    oyıllarda liseye gittiğim için bide ehliyetim olmadığı için kullanamamıştım, ama babam güzel arabaydı diyor. az önce sordum :)
  • Araç dış görünüm olarak fena durmuyor. 18 yaşında araç kapalı garajda muhafaza edilmemişse boyası temiz kalması çok zor üstüne üstlük koyu renk.

2.0 motorun çekişi gidişi iyidir fakat her usta bakmaz.

Arkadaşlar yazmışlar gerçi. Fiyatı makul seviyeye indirip motoruna kaportasına dikkatlice baktırın içinize sinirse çok istiyorsanız alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Araç dış görünüm olarak fena durmuyor. 18 yaşında araç kapalı garajda muhafaza edilmemişse boyası temiz kalması çok zor üstüne üstlük koyu renk.

Arkadaşlar yazmışlar gerçi. Fiyatı makul seviyeye indirip motoruna kaportasına dikkatlice baktırın içinize sinirse çok istiyorsanız alın.

bu fiyata bu kadar konforlu başka bir araç önerirseniz onuda degerlendirelim degerli hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Araç dış görünüm olarak fena durmuyor. 18 yaşında araç kapalı garajda muhafaza edilmemişse boyası temiz kalması çok zor üstüne üstlük koyu renk.

bu fiyata bu kadar konforlu başka bir araç önerirseniz onuda degerlendirelim degerli hocam.

Bu fiyata bu konforda araç tabiiki bulunmaz. Yalnız hem ucuz hemde konforlu diyerek alırsınız. Aldıktan sonra derdinden bıkkınlık geldikten veya biton mastaf ettikten sonra o konforun pek kıymeti olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2.0 tempra yakınımda vardı. Özellikleri falan yılına göre ve diğer araçlara göre bayağı güzeldi. Ancak 2.0 tempra lar en az tutularn tempralar. Gidişi performansı çok güzel ama yakıtta bi o kadar fazla. Arıza yapma olasılığıda 1.6 lara göre fazla ve maliyetli. Ayrıca 2.0 tempralar hiç bir şekilde lpg ye uyumlu değil. Uyumlu olmadığını öncedende biliyorum. Yakınımıda uyarmama rağmen lpg taktırdı. Tabiiki sonuç kötü. Hiç bir şekilde verim alamadılar. Araç arızalar çıkarmaya başladı ve 2 seneye kalmadan lpg yi söktürdüler.
  • 2.0 16v Tempra'larda üst kapak çok sıkıntılıdır, yani motor söz konusu olduğunda üst kapak en maliyetli ve zor iş oluyor. Biraz bu yüzden biraz yakıt yüzünden pek tutulmaz. Motor güzel toplandıysa motordan yana kaygı kalmadığı için sorun yok. Ancak motor güzel toplanamadıysa ve dikiş tutmuyorsa çok yoracaktır.
  • 2.0 tempra tipo ların ustasını bulmak biraz zor hocam eğer ben anlarım kendim uğraşırım dersen al.
    Tipo Sedici al madem bi delilik yapıcan
  • motoru yapılmış ve satılıyor?
    Seçenekler!
    1-Motor bitikti yapıldı ve randuman tutmadı satılıyor
    2-Motor bitikti yapıldı ve satabilmek için yapıldı bu yüzden üstün körü yapıldı.

Motor problemliyse hiç bir donanım para etmez...

Motor süperse yıllarca sorunsuz binilecek bir motor ise 20 yaşındaki araç 20 bine satılır hem de donanımı arttıkça daha da bi fiyatı artar.Örnek corolla.
  • Petrol istasyonun varsa alınır
  • arac babam tarafından kontrol edildi.
    araç darbeli, ön yaylar kesik.sorunlu bi araç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.