Arkadaşlar evdeki makina artık miyadını doldurmaya başladı ve yerine iyi bir almayı düşünüyorum 2000 TL ye kadar bir makina almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir.
LG 1443KDS
quote:
Orijinalden alıntı: macitos
Arkadaşlar evdeki makina artık miyadını doldurmaya başladı ve yerine iyi bir almayı düşünüyorum 2000 TL ye kadar bir makina almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir.
aeg 8 kg AEG Lavamat L88489FL veya bosch home professonıal serısı
bosh veya diğer makinaların kendinden deterjan alacak makinalar konusunda tavsiyeniz varmıdır kullanışlımıdır yoksa hiç buluşmuyalımmı
Arkadaşlar en son Siemens WM14S840 veya Siemens WM14Y840 makina almaya karar verdim. Bu makina hakkında hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Yarın itibari ile almayı düşünüyorum.
cevap yazmayan herkeze teşekkür ederim. Bende cevap yazmıyanların tavsiyesine uyu gittim ve simens 12y840 makina aldım. Şimdilik gayet güzel tam olarak test edemesemde.
aynı sorular aynı konular defalarca sorulunca, insanın yazası gelmiyor.
çamaşır makinesi ile ilgili o kadar çok başlık var ki. üstelik aynen sizin sorduğunuz gii, 2000 tl.ye kadar çamaşır mak tevsiyesi adında bir başlık daha var.
bunun dışında, sorduğunuz deterjanı otomatik alan bosch-siemensle ilgili 2 ayrı daha başlık var. en güncel olanın da linki aşağıda:
ayrı başlık açmadan önce forumda benzer -aynı konular var mı diye bakmış olsanız, heem size daha çok faydası olurdu, hem de boş yere burdakilere sitem etmemiş olurdunuz.
o şekildeyse bu tip konulara bir ana başık açarsınız onun altından bakılır. yüzlerce mesaj içinde bu konuda bir şey yazılmışmı diye bakmak imkansız.
macitosM
kullanıcısına yanıt
zaten çamaşır makinesi ile ilgili ana başlık var. gözünüzden kaçtı ya da hiç bakmadınız :) ayrıca, şöyle 3-4 sayfa geriye doğru bakmış olsanız, farklı başlıkları da görürdünüz.
heyneyse...
güzel bir makine almışsınız. hayırlı olsun. güle güle kullanın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme