Şimdi Ara

2.000 tl ye kadar çamaşır makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki makina artık miyadını doldurmaya başladı ve yerine iyi bir almayı düşünüyorum 2000 TL ye kadar bir makina almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir.

• LG 1443KDS
  • quote:

Orijinalden alıntı: macitos

Arkadaşlar evdeki makina artık miyadını doldurmaya başladı ve yerine iyi bir almayı düşünüyorum 2000 TL ye kadar bir makina almayı düşünüyorum tavsiyeniz nelerdir.

aeg 8 kg AEG Lavamat L88489FL veya bosch home professonıal serısı
  • bosh veya diğer makinaların kendinden deterjan alacak makinalar konusunda tavsiyeniz varmıdır kullanışlımıdır yoksa hiç buluşmuyalımmı
  • Arkadaşlar en son Siemens WM14S840 veya Siemens WM14Y840 makina almaya karar verdim. Bu makina hakkında hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Yarın itibari ile almayı düşünüyorum.
  • cevap yazmayan herkeze teşekkür ederim. Bende cevap yazmıyanların tavsiyesine uyu gittim ve simens 12y840 makina aldım. Şimdilik gayet güzel tam olarak test edemesemde.
  • aynı sorular aynı konular defalarca sorulunca, insanın yazası gelmiyor.

çamaşır makinesi ile ilgili o kadar çok başlık var ki. üstelik aynen sizin sorduğunuz gii, 2000 tl.ye kadar çamaşır mak tevsiyesi adında bir başlık daha var.

bunun dışında, sorduğunuz deterjanı otomatik alan bosch-siemensle ilgili 2 ayrı daha başlık var. en güncel olanın da linki aşağıda:

http://forum.donanimhaber.com/m_63509691/tm.htm

ayrı başlık açmadan önce forumda benzer -aynı konular var mı diye bakmış olsanız, heem size daha çok faydası olurdu, hem de boş yere burdakilere sitem etmemiş olurdunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o şekildeyse bu tip konulara bir ana başık açarsınız onun altından bakılır. yüzlerce mesaj içinde bu konuda bir şey yazılmışmı diye bakmak imkansız.
  • macitos M kullanıcısına yanıt
    zaten çamaşır makinesi ile ilgili ana başlık var. gözünüzden kaçtı ya da hiç bakmadınız :) ayrıca, şöyle 3-4 sayfa geriye doğru bakmış olsanız, farklı başlıkları da görürdünüz.

heyneyse...

güzel bir makine almışsınız. hayırlı olsun. güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.