Şimdi Ara

2.000TL ye kadar Buzdolabı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki buzdoalbı miladını doldurmuş olduğundan yeni bir buzdolabı almaya karar verdik.

Sessiz No Frost ve az enerji tüketimi olmalı birde en az 450-500 Lt arasında olmalı.

Genellikle Samsungun ürünlerine baktım ve bir kaç ürün arasında kararsız kaldım.Aşağıdaki ürünşler hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

RT60KZRSL
    RT77SBPN
    RT63FBPN

• quote:

Orijinalden alıntı: ycan_yontem

Arkadaşlar merhaba,

Evdeki buzdoalbı miladını doldurmuş olduğundan yeni bir buzdolabı almaya karar verdik.

Sessiz No Frost ve az enerji tüketimi olmalı birde en az 450-500 Lt arasında olmalı.

Genellikle Samsungun ürünlerine baktım ve bir kaç ürün arasında kararsız kaldım.Aşağıdaki ürünşler hakkında bilgisi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

RT60KZRSL
    RT77SBPN
    RT63FBPN

RT63FBPN hayırlı olsun.
  • RT63FBPN modelini internette arattığımda satan bi yer bulamıyorum ancak onun yerine RT63EBPN modelini buluyorum aralarında ne gibi fark vardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycan_yontem

RT63FBPN modelini internette arattığımda satan bi yer bulamıyorum ancak onun yerine RT63EBPN modelini buluyorum aralarında ne gibi fark vardır?

Farketmiyor 2'si de birebir aynı.
  • Bugun Dartyde Samsung RT72SASW modelini gordüm. Aslında bu model tam aradığımız model denebilir oldukça büyük bir buzdolabı.Dartyde 2.099TL Teknosa'da 1.999 TL. Büyük ihtimalle bu akşam tekrar gidip alıcaz dolabı.Bu buzdolabını kullanan arkadaşlar varsa buzdolabı hakkında düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim.
  • Almışsındır belki ama, yine de belirteyim. Aynı ürünü bir arkadaşım yaklaşık 1 yıldır kullanıyor. Genişliğinden, sessizliğinden ve kullanımından oldukça memnun olduğunu söyledi.Yazlık sebze ve meyvelerini dondurup, kışın aynı lezzette yiyebiliyormuş.
  • Geniş hacimli bu makina gayet başarılı...
    2000 tl civarında...

RT77SBPN
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungkonya

samsung rt77sbpn
    samsung türkiye garanti en ucuz fiyat

http://www.samsungevim.com/samsung-rt-77sbpn-buzdolabi-samsung-turkiye-garantili?filter_name=77sbpn

her konuya gırıp link bırakmışsın, reklam yapma arkadaşım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.