Şimdi Ara

2.000TL 'Ye Oyun Bilgisayarı Almak İstiyorum! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem bize sormak için konu açtım diyosun burdaki herkes o pc alınmaz diyiyor siz hala onu alcam diyosunuz

Tmm çok istiyosan al ama pişman olursun

Yada reklam yapıyosunuz nasıl bi reklamsa
  • Bunun gibi bir sistem alabilirsiniz

2.000TL 'Ye Oyun Bilgisayarı Almak İstiyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciksman

Hem bize sormak için konu açtım diyosun burdaki herkes o pc alınmaz diyiyor siz hala onu alcam diyosunuz

Tmm çok istiyosan al ama pişman olursun

Yada reklam yapıyosunuz nasıl bi reklamsa

Merhaba , ben buraya fikir danışmaya geldim :)

Toplamam olanaksız dememe rağmen hala aynı şeyi konuşuyoruz

Yaşım gereği toplama sıkıntı olacaktır, uğraşma şansım yok bu konuda, hazır kasa bulursanız çok ama çok mutlu olurum

Toplama konusunda güvendiğim kimse yok , ilçede yaşıyan biri olduğum için.

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Bunun gibi bir sistem alabilirsiniz

Bu bi kenarda dursun

Dedigim gibi hazır olması lazım .

Hiç ama hiç bulamazsam ancak öyle , o da olmaz saniyorum.

• Hocam sinerji inventus gibi cüzi bir miktar karşılında pcyi topluyolar evinize hazır kasa olarak geliyor orda gösterdiğiniz pcler gibi gelecek o da
  • quote:

http://i.hizliresim.com/Nl56zX.png

kardeim bu sistemin uzerine amazon almanyadan
    sapphire rx460 2gb al ta gibi sistem

powercolor,xfx,sapphire inkiler 450 lira civari
    alabalirsin

Kârlı gibi görünüyor, eksiği varmı ?

Monitör haricinde

• quote:

http://i.hizliresim.com/Nl56zX.png

kardeim bu sistemin uzerine amazon almanyadan
    sapphire rx460 2gb al ta gibi sistem

powercolor,xfx,sapphire inkiler 450 lira civari
    alabalirsin

Kârlı gibi görünüyor, eksiği varmı ?

Monitör haricinde ?

• quote:

Hocam sinerji inventus gibi cüzi bir miktar karşılında pcyi topluyolar evinize hazır kasa olarak geliyor orda gösterdiğiniz pcler gibi gelecek o da

O zaman iyiymiş, bu şimdiye kadar gelen resimlerden en kârlısı sizin 1600 e attığınız gibi gözüküyor
  • Hocam 1600 lük sistemde ekran kartı yok ekrankartını amazondan rx 460ı 410 liraya alablirsiniz

Zaten pc toplandıktan sonra ekran kartını takmak çok basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: PentiumR

quote:

Hocam sinerji inventus gibi cüzi bir miktar karşılında pcyi topluyolar evinize hazır kasa olarak geliyor orda gösterdiğiniz pcler gibi gelecek o da

O zaman iyiymiş, bu şimdiye kadar gelen resimlerden en kârlısı sizin 1600 e attığınız gibi gözüküyor

Kardeşim iyide onda ekran kartı görebildin mi sen 1600 liralık olan sistemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBNelliel

quote:

quote:

Kardeşim iyide onda ekran kartı görebildin mi sen 1600 liralık olan sistemde

Ekan kartı kasadami oluyor monitördemi

En son küçükken tüplü monitörü olan bi masaüstümüz vardı . Alıştığım için dizüstüne.

• quote:

Hocam 1600 lük sistemde ekran kartı yok ekrankartını amazondan rx 460ı 410 liraya alablirsiniz

Zaten pc toplandıktan sonra ekran kartını takmak çok basit

Amazonda gümrükte takılırmı?
  • PentiumR kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir öneri sunmak istiyorum sana. Her oyunu yüksek ayarda oynama gibi bir hevesin var ise 2000TL ile kurtulamazsın. Alabileceğin en mantıklı işlemci i3 6100. Arkadaşların dediği gibi RX460 alabilirsin veya GTX 1050 en azından 1050 alırsan PSU dan biraz kısarsın. H110 bir mATX anakart ile ucuz yollu bir boş kasa aldın mı ideal olacaktır. 500 HDD ve 120gb SSD şart sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: OBNelliel

Şöyle bir öneri sunmak istiyorum sana. Her oyunu yüksek ayarda oynama gibi bir hevesin var ise 2000TL ile kurtulamazsın. Alabileceğin en mantıklı işlemci i3 6100. Arkadaşların dediği gibi RX460 alabilirsin veya GTX 1050 en azından 1050 alırsan PSU dan biraz kısarsın. H110 bir mATX anakart ile ucuz yollu bir boş kasa aldın mı ideal olacaktır. 500 HDD ve 120gb SSD şart sana.

Toplam kaç paraya kapatılır bu ?

2.500 e kadar sıkıntı yok. Ama kârlı olursa Hayır demem.

Dostum fotoğrafta gördüğün sistem neredeyse en iyi fiyat performans sistemi. Parçaları tek tek araştırıp bakabilirsin. Dİğer arkadaşların topladığı sistemlerin genelinde SSD yok ve kasalar Full tower, Full ATX önerdikleri anakartlar ise mATX onlardan birini toplamaya kalkacaksan bari boş kasayı değiştir çok abes duracağını şimdiden söylemek istiyorum sana. Full hd 21-23' arası bir monitör alabilirsin forumdan satan arkadaşlar mevcut fiyatlar uygun klavye mouseyi konuşmak bile istemiyorum bu kasa ile 2. el temiz Full HD bir monitör alırsan 2500 e falan kapatırsın ve güzel güncel bir sistemin olmuş olur.
    Topladığım parçaların avantajına gelecek olursam.
    GTX 1050Tİ 4GB seçmek istedim az enerji ile performans alabileceğin en iyi kart şuanda extreme bir kart değil tabiki fakat Medium-High bütün oyunları rahat bir şekilde oynuyabilirsin bu kart ile ve 75W tdp değeri var. Ek güç kablosuna ihtiyacında yok.
    İşlemcin için konuşmak bile istemiyorum senin bütçende alınacak en mantıklı işlemci.
    Kasan çok sade ve şık emin ol buna kullanan bir çok arkadaşım var ve sirkülasyonu gayet iyi. 4 adet 12cm fan takabilirsin. Kablolarını saklayıp kasa içinin güzel görünmesini sağlıyabilirsin. Usb 3.0 desteği mevcut bu fiyata alabileceğin yegane mini towerlardan.
    Tek kanal ram seçtim olurda ilerde yanına +4 veya +8gb ram takabilirsin anakartın bunu destekliyor.
    Seçtiğim PSU 450W sisteme gayet yeterli (GPU 75w + CPU 51W diğer ıvır zıvırlara kalan değerler yetecektir.) verimlilik sertifikalı ve sigortalı bir psu modüler değil fakat kablo üstleri slave kaplı buda karmakarışık bir görüntü yerine düzenli gösterecektir.

• quote:

Arkadaşlar bu adamlar sahtekar mı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-i5-plus-8gb-ram-500gb-hdd-plus-4gb-ekran-karti-oyun-bilgisayari-363831727/detay

Dostum o sisteme 500TL vermem ne yalan söyleyim. Şu i5 yazısını görünce dibiniz düşmesin tarihe gömülmüş bir getirisi olmayan para israfı bir sistem linkte belirttiğin

Amazon almnayadan daha geçen hafta 810 tl rx 480 aldım

Amazon gğmrük işlemlerini sizin için hallediyo

Bide dizdiğim sisteme söylenen arkadaşa ithafen

Sistem topluycak arkadaş sistem dizmeyi bilseydi güç kaynağını yurtdışından al diyecektim

Güç kaynağını uyduruk bişey alırsa sistemi yakabilir

Kardeşim en azından 450 500 w arası 80+ güç kaynağı al
    Hazirdan kastiniz mobtaji yapilmis mi olsun? Hocam zaten teknobiyotikten topladim. Teknobiyotik.com a girip pc sihirbazindan sectiklerimizi secip alcaksiniz zaten adamlad size montaji yapip gondericekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.